לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-05-2010, 12:26
  lotem82 lotem82 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.10
בדיקת מפרט למחשב נייד

שלום,
אני מחפשת מחשב נייד חדש.
הדרישות: יכולת להקרין סרטי HD, משחקי דפדפן, תוכנות גרפיות ברמה בסיסית PSP למשל
מצגות PPT כבדות. זמן סוללה לפחות שעתיים, צורב, משקל עד 2.5 ק"ג.
אחרי חיפוש, סיננתי את מה שאני מבינה בו ונשארו הדברים שאני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי איתם
תודה
לוטם

המפרט:

מפרט טכני

מעבדIntel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache כרטיס מסךIntel Graphics Media Accelerator HD מסך רחב 13.3High Definition Wide LED Anti-Glare Display ( מסך מט ) רזולוציה1366X768 דיסק קשיח320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי2GB DDR3 1066MHz dual channel Memory משקל1.81Kg (כפוף למפרט הכולל סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי) אחריותשלוש שנים תצוגה בחנותתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה אספקה document.write(provision);14 ימי עבודה תכונות נוספות

מערכת הפעלהללא מערכת הפעלה2 כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW כרטיס רשת אלחוטיDell Wireless 1520 (802.11n) Half Mini Card שן כחולהDell Wireless 365 Bluetooth 2.1 קורא כרטיסיםקורא כרטיסים 5 ב 1 רמקוליםרמקול אחד סוללהסוללת 4 תאים קיבולת זיכרון מקסימלית8GB מצלמה מובנת 2MPתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה מיקרופון מובנהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כניסות ויציאות

VGA חיבור למסך חיצוניתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה ExpressCard 34mm Slotתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה חיבור לרשת RJ-45 תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה חיבור חשמלתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה חיבור לאוזניות ומיקרופוןתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה כניסות USBשתיים מסוג USB2 כניסת eSATA/USB Combo תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מידות

רוחב325 ממ / 12.80 אינץ' גובה20.1 ממ / 0.79 אינץ' (צד קדמי) גובה28.6 ממ / 1.13 אינץ' (צד אחורי) עומק229 ממ / 9.02 אינץ'
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:08

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר