04-05-2010, 12:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
למרות שלהגיד על העיתונות העברית "במלוא כיעורה"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "העיתונות במלוא כיעורה - רונה רמון: ההודעה על מות בני הגיעה על ידי העיתונאים"
זה כמו להגיד על זונת רחוב "הפעם היא ממש ירדה נמוך", במקרה המסויים הזה העיתונות די רצה במקביל ליצר מציצנות שיש גם להרבה "לא עיתונאים". תביטו פעם במדמנת רוטר.נט, ואפילו פה אצלינו בפורום, איך יצר מציצנות לשמו (או גרוע מכך: מין דחף מיני באופיו "להיות הראשון") מביא אנשים לאמץ כל מיני טקטיקות בזויות במטרה להביא לתודעת הקורא את העובדה ש"משהו קורה וקשור לעניין X, אבל אסור לי לספר, רק תזכור מי היה הראשון שרמז". ישנן כמה וכמה שיטות להפגין את ההתנהגות הקטנונית הזאת, ואני מניח שהרב פה יודעים על מה אני מדבר. לפחות בעיני הדחף להיות "מביא בשורת האיוב" בכל מחיר משולה להצצה לחדר טהרה בו מונחת גופתו של אדם מפורסם, או דחיפת מצלמה נסתרת לחדר לידה ע"מ לראות "מפפורסמת" נאבקת בחבלי לידה. כפנטסיה בלבד אפשר לחלום על "דין ההמון" במציצנים: לדחוף להם מצלמות נסתרות לדר השירותים ולפרסם ברבים קולאז' שלהם ברגעים הפרטיים ביותר - מקדימה, מלמטה ומאחורה. אולי קלון כזה (שוב.. פנטסיה) ישכנע אותם לרסן את יצר המציצנות הילדותי.