לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-05-2010, 11:32
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
העיתונות במלוא כיעורה - רונה רמון: ההודעה על מות בני הגיעה על ידי העיתונאים

רונה רמון: ההודעה על מות בני הגיעה על ידי העיתונאים

רעייתו של האסטרונאוט אילן רמון ואמו של הטייס אסף רמון, הביעה את תמיכתה בהצעת החוק על פיו, לא יוכלו כלי התקשורת ליצור קשר עם משפחת ההרוג עד להודעה רשמית של מדינת ישראל.

במכתב שכתבה הבוקר לחבר הכנסת שי חרמש (קדימה), ציינה רמון, "כשעה לאחר התאונה החלה תכונה מוזרה בביתי ומסביב לו, קיבלתי הודעות לא ברורות בטלפון ובעודי מנסה לפענח מה פשר הדבר הבחנתי בהתכנסות של צלמים ועיתונאים מול ביתי, כמובן שהבנתי כי אסון נורא אירע, אך לא ידעתי מה בדיוק קרה ובמי משני בני החיילים מדובר".

"בה בעת התקשרה עיתונאית באמתלה כלשהי, וממנה קיבלתי למעשה את הבשורה המרה כי לאסף קרתה תאונה ואני נותרתי עם הידיעה הנוראה ועם הספק מול הנורא מכל. המודיעים הרשמיים של צה"ל הגיעו רק כעבור מספר שעות, זאת לאחר שבדקו ווידאו לפי הנוהל הצבאי את דבר נפילתו של אסף" הוסיפה רמון.

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/286760

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-05-2010, 12:47
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
למרות שלהגיד על העיתונות העברית "במלוא כיעורה"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "העיתונות במלוא כיעורה - רונה רמון: ההודעה על מות בני הגיעה על ידי העיתונאים"

זה כמו להגיד על זונת רחוב "הפעם היא ממש ירדה נמוך", במקרה המסויים הזה העיתונות די רצה במקביל ליצר מציצנות שיש גם להרבה "לא עיתונאים". תביטו פעם במדמנת רוטר.נט, ואפילו פה אצלינו בפורום, איך יצר מציצנות לשמו (או גרוע מכך: מין דחף מיני באופיו "להיות הראשון") מביא אנשים לאמץ כל מיני טקטיקות בזויות במטרה להביא לתודעת הקורא את העובדה ש"משהו קורה וקשור לעניין X, אבל אסור לי לספר, רק תזכור מי היה הראשון שרמז". ישנן כמה וכמה שיטות להפגין את ההתנהגות הקטנונית הזאת, ואני מניח שהרב פה יודעים על מה אני מדבר. לפחות בעיני הדחף להיות "מביא בשורת האיוב" בכל מחיר משולה להצצה לחדר טהרה בו מונחת גופתו של אדם מפורסם, או דחיפת מצלמה נסתרת לחדר לידה ע"מ לראות "מפפורסמת" נאבקת בחבלי לידה. כפנטסיה בלבד אפשר לחלום על "דין ההמון" במציצנים: לדחוף להם מצלמות נסתרות לדר השירותים ולפרסם ברבים קולאז' שלהם ברגעים הפרטיים ביותר - מקדימה, מלמטה ומאחורה. אולי קלון כזה (שוב.. פנטסיה) ישכנע אותם לרסן את יצר המציצנות הילדותי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר