לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-05-2010, 17:58
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אנשי קש יהודים. לפעמים אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
אנשי קש יהודים. לפעמים אני חושב שהסטיגמות האנטישמיות נכונות ואין גבול לחמדנות היהודית. גועל נפש.

למה? אתה חושב שערבי לא ימכור את נשמתו בעד כסף? זה רק נראה מהצד, כאילו הם איזה פראיים אצילים, אבל בפנים אותו חרא-בין אם ערבים ובין אם בני דודיהם היהודים.
האנטישמיות כאן היא לחשוב, כאילו שתכונה זו מאפיינת רק את היהודים. גם בידיעה, שיכולים להרוג אותם, ממשיכים פה ושם ערבים למכור אדמות. או שכך נעשה לפני דור-שניים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-05-2010, 10:20
צלמית המשתמש של hagarblu
  hagarblu hagarblu אינו מחובר  
ארל'ה בלומברג ז"ל, מנהל פורום הסטוריה וידיעת א"י

חבר מתאריך: 14.06.07
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "ברוך הבא לפורום :)"

מדובר על קרקעות במושבות הוותיקות, כמו ראש פינה יבנאל מנחמיה וכו. האדמות, אשר נקנו בכספי פיקא,יקא,ושאר גופים ציוניים, הועברו בשלב מסויים לבעלות מלאה:טאבו,לחקלאים.כעת, צאצאיהם, אם מכורח כלכלי, או סתם תאוות בצע,מוכרים לכל המרבה במחיר. הבעייה, קקל אינה גואלת קרקע מיהודים, וכאשר פונה חקלאי במצוקה לקקל,אין היא יכולה, חוקית,לרכוש ממנו את האדמה. הערבים מנצלים מ צב זה, ורוכשים את הקרקע, תוך יצירת טריזים ברצף האדמות היהודיות, בסכומים גבוהים משמעותית .זו רכישה אסטרטגית. ולהיתממות של: זו מדינה חפשית, והם אזרחים שווי זכוית, אומר: המדינה הזו נקנתה ביוקר רב של דמים. הן דמי רכישה, לרוב מופקעים, לרוב כמה פעמים על אותה קרקע בשל התכחשות המוכרים,והן דמי מיטב ההון האנושי שלנו: ראו את בתי הקברות הצבאיים, ואת קיברי הילדים במושבות.על מנת שתימכר תמורת אתנן עי ספסרים.אני מבקש שנית. האם אפשר להציג כאן קישור לכתבה?.
ישן 09-05-2010, 08:38
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
כל קניות שטחים ודירות בירושלים הם אך ורק על ידי דתיים, וכן בגליל
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "בדרך כלל הם לא קונים כלום, כי בשנים האחרונות הם שכחו מה זה לעבוד ולהרוויח כסף..."

לאידך כל המכירות היו אך ורק על ידי חילוניים. עם עובדות אי אפשר להתווכח.

מי זה מוסקוביץ? יהודי דתי. ויש עוד הרבה...

בכל המקומות הקשים בגליל ובנגב נשארים אך ורק יהודים דתיים, שלא לדבר כבר על יהודה ושומורן וירושלים.

ומי הם אנשי בצל"ם, שלום עכשיו, אנרכיסטים, וכן הלאה?

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 09-05-2010 בשעה 08:44.
ישן 10-05-2010, 11:47
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

הניסיון של המשל ופרוד לא יעבוד.
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "מצד שני, קצת יותר בהמשך..."

הדתיים והחרדים חייבים להתאחד ביחד עם המסורתיים וכל מי שיש בו זיקה יהודית, נגד אלו שרוצים רחמנא ליצלן להרוס ולבולל לא רק את ארץ ישראל, אלא גם את עם ישראל.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
מצד שני, קצת יותר בהמשך האשכול אני מתייחס לתגובותיו כאילו יוחסו לחרדים, והוא מגן עליהם בחירוף נפש... אני החלטתי שהוא התכוון לחרדים, ומבחינתי עד שיסתייג מפורשות - להם בדיוק הוא התכוון.

מבחינתי, כל עוד השמאל לא הסתייג מהשמאל הקיצוני, מההומואים, אנרכיסטים, וכן הלאה, אין לו שום זכות לדרוש שום הסתייגויות מאף אחד.

עוד בנושא הזה:
http://www.fresh.co.il/vBulletin//s...ear#post1502188
ציטוט:

הימין החילוני עשה טעות נוראית בזה שהוא פנה גב לאחינו בני ישראל החרדים ומסר אותם על מגש לזרועותיו של השמאל הקיצוני. בזה הוא בעצם נכנע לדמגוגיה של השמאל הקיצוני עצמו. ככה השמאל הקיצוני מקבל חיזוק על ידי מדיניות של הפרד ומשול.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 10-05-2010 בשעה 12:04.
ישן 09-05-2010, 09:31
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "הדרך היחידה זה לחזור בתשובה"

מוזר, כי אני שמעתי על חרדים שעשו דברים הרבה יותר גרועים מלמכור אדמות, אפילו שגם על זה יש איסור מן התורה... אדמות ניתן להפקיע או לקנות חזרה, אבל תמימות של ילדים ונערים - לא.

בוא ונעשה עיסקה: אתה תפסיק להלל ולשבח את כל החרדים כאילו השמש זורחת להם ממקומות שהשתיקה יפה להם, ואנחנו לא נפוצץ לך את הבועה שאתה חי בה. דיל?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

נערך לאחרונה ע"י efekt בתאריך 09-05-2010 בשעה 09:33.
ישן 09-05-2010, 11:44
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

בכל זאת שם יש קצת בושה
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "מוזר, כי אני שמעתי על חרדים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
מוזר, כי אני שמעתי על חרדים שעשו דברים הרבה יותר גרועים מלמכור אדמות, אפילו שגם על זה יש איסור מן התורה... אדמות ניתן להפקיע או לקנות חזרה, אבל תמימות של ילדים ונערים - לא.

קורים מקרים של יחידים שלא מסוגלים להתגבר על יצרם, שמתחבאים מרוב בושה..

אבל..

מקרים קבוצתיים כאלו, לא היו שם בהיסטוריה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3886784,00.html

ולמכור אדמות, זה משהו שאי אפשר להסתיר...

ישן 09-05-2010, 16:26
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 47 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "בכל זאת שם יש קצת בושה"

אם גופות ומקרי מוות אפשר להסתיר בקהילות חרדיות מסויימות - גם מכירת אדמה ניתן להסתיר.
בנוגע לאלה ש"מתחבאים מרוב בושה" - הם לא היו יכולים להתחבא בלי שיעזרו להם להתחבא, וד"ל - והם גם אגב לא כל כך "יחידים" כמו שאוהבים להציג אותם. הייתי מהמר אפילו על אחוזים כמעט זהים לאחוזים של חילונים שעושים את אותו הדבר (כמובן ביחס הנכון של גודל האוכלוסיה)...
לצורך העיניין הדרך היחידה שהייתי מוכר קרקעות כמו שצויין להלן, היא על גופתי המתה - ואני בכלל אתאיסט חילוני, אז לפי ההגיון שלך אולי כדאי שכווולם בארץ יפסיקו להאמין באלים וחברים דימיוניים אחרים ויהיו אתאיסטים?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:30

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר