לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2010, 12:29
  winter_forever winter_forever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
מידע ח"כ גנאים: "להקים חליפוּת איסלאמית בישראל"

במלאת שנה לכהונתו בכנסת התראיין ח"כ מסעוד גנאים לעיתון ערבי-ישראלי ואמר כי "זהו האינטרס של היהודים עצמם, שכן תור הזהב שלהם היה תחת החליפות הזאת". ומה לגבי מלחמה עם איראן? גנאים תומך ב"צד הצודק"

ולמי שבכלל תהה לרגע
ציטוט:
ומה יקרה אם יפרוץ עימות עם איראן? ח"כ גנאים הבהיר כי הוא עם ציר איראן-חיזבאללה-סוריה. "אני נגד כל תוקפנות ונגד כל ברית שאיננה משרתת את האינטרס הערבי. אני תומך בצד הצודק. ציר איראן-חיזבאללה-סוריה מייצג את קו ההתנגדות ואי הכניעה ומטבע הדברים אני עם הציר הזה". לדעתו, "חיזבאללה הוא שסתום הביטחון של תושבי לבנון. חסן נסראללה שילב בצורה הולמת בין התוכנית המדינית לדתית".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3887364,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-05-2010, 13:03
  משתמש זכר מרקויס מרקויס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי johnson11 שמתחילה ב "איך פרוקסי כזה של החמאס נמצא..."

בוא אני אנסה לענות לך בעדינות, למה הפרוקסי נמצא בכנסת: כי לאף אחד מהחכ''ים היהודים לא איכפת בשיט ממדינת ישראל. זה מקום העבודה שלהם ולא מעניין אותם כלום!!
מאותה סיבה עזמי בשארה ממשיך לקבל כסף מהמדינה , ומאותה סיבה טיבי וחבריו נוסעים עד לקדאפי ונסראללה כדי לדחוף להם עמוק עמוק את הלשון בתחת..
ממש אין לי טענות לחכ''ים הערביים, הם עושים רק את עבודתם. יש את חמאס וחיזבאללה שמנסים להשמיד אותנו מבחוץ ויש את החכ''ים, ושאר ארגוני טרור כמו עדאללה,תעיוש, הקרן לישראל חלשה וכו.. שמנסים להביא להפסקת קיומה של ישראל תוך כדי ניצול חוקי המדינה עצמה.
מסקנה שלי: החכ''ים היהודים שותפים מלאים לנסיונות הללו, מי ישירות ומי בעקיפין.

ישן 10-05-2010, 21:18
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מעניין שעד יום אחד ב 1995 רוב רובם של הערבים הללו
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ספייקר שמתחילה ב "אתה כרגיל - לחבר תק"מ -..."

היו באמת סוג של אזרחים נאמנים, או לפחות לא עויינים. היו אפילו אחוז נכבד שהצביעו ליכוד, והיו גם ח"כים ערביים בליכוד. מי שסיפר להם שהם פלצטינים זה לא המצפון, אלא המחבלים של ערפת שמיד אחרי הסכם אוסלו נכנסו לישראל כדת וכדין, הפכו לבוררים ביישובים הערביים, נשכרו לירות בחתונות (החל מהסכם אוסלו הכפרסבאים התרגלו לצרורות בחתונות, בעוד שלפני זה היה בודדת) וחברו למיעוט הערבי לאומני. מי בכלל שמע על עזמי בישרה לפני הסכם אוסלו? אני עוד זוכר איך עמית לעבודה של אמא שלי - ערבי מאום אל פחם - אמר לי אחרי החתימה על הסכם אוסלו שכולם, כולל כולם אכלו אותה. עבור אדם (כמוני) שהיה נמצא ביישובי המגזר דרך קבע העולם, מבחינה מעשית ולא פוליטית, מתחלק ללפני 1995 ואחרי 1995. מאז 95 אני מסתובב בכפרים הערביים (לא איפו שהמסעדות והמוסכים, אלא במרכזי המגורים) כמו תייר, בעוד שעד 95 הייתי כמו מישהו שחצה משכונה של תימנים לשכונה של בוכארים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר