לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-05-2010, 22:06
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
הסכם הקשרות מול בזק בינלאומי- הגבלת גלישה ל65 גגה בחודש.

בצעתי הסכם טלפוני עם בזק בן לאומי, וכאשר דרשתי את ההסכם כתוב בפקס(כמו שאני תמיד עושה), גיליתי סעיף בחוזה(אשר לא נאמר במעמד ביצועה העסקה), וזו לשון הסעיף.

ציטוט:
גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 2.50 מס"ש קצב הורדה ו- 500 קס"ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט(GB) בחודש שירות("מסגרת חבילה")

בהמשך

ציטוט:
בזק בינלאומי תהא רשאית, על פי שיקול דעתה הבלעדי, שלא לאפשר לך לעשות שימוש בשרותי הגישה לאינטרנט להעברת נתונים בהיקף העולה מסגרת החבילה

כמובן שזו עילה מספקת מבחינה משפטית לבטל את העסקה, בעילה של הטעיה, ואי מסירת פרטי העסקה כנדרש. אבל לא על זה ברצוני לנהל דיון.

השאלה שלי האם זה משהו סטנדרטי שבזק בינלאומי מכנסים בהסכמים כיום?
אני לא עומד עם סטופר וסופר את כמות התעבורה החודשית שלי, יכול מאוד להיות שבחודש מסוים התעבורה תהיה גם 120 גגה, וחודש אחר כך תהיה 20(בממוצע אני לא עובר את ה65-70), מה קורה במקרים כאלה? האם אתם הייתם במקרה זה מבטלים את העסקה?

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 17-05-2010 בשעה 22:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-05-2010, 22:19
צלמית המשתמש של boris2k4
  boris2k4 boris2k4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "הסכם הקשרות מול בזק בינלאומי- הגבלת גלישה ל65 גגה בחודש."

העלתי את הנושא כבר בעבר. ב2008 אאל"ט הייתה כתבה על הפרות שנעשו אצל נטויז'ן והיא ביצעה צעדים כנגד המפרים. אבל מאז לא היה עוד מידע בנושא.
2 בעיות עולות כאן, אחת היא שכיום גם אצל הספקיות וגם בחברות הסלולר אתה מבצע את העיסקה לפני שאתה קורא את החוזה. זה יכול להיות אולי נסבל כאשר אתה עושה עסקה בטלפון (שהרי יש לך 14 ימים לביטול). אבל כשזה קורה במרכזי השירות של חברות סלולריות זה אפילו יותר חמור לדעתי.
הבעיה השנייה היא, שאם מגבילים את המשתמשים בתעבורה צריך לספק להם כלי לבירור כמות התעבורה שהם ניצלו.
אחרת אם יש לי רשת של נניח 2 מחשבים, Xbox שתמשמש ברשת ועוד PSP שיכול להתחבר לWIFI איך אני אמור לדעת כמה תעבורה ניצלתי?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:53

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר