לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-05-2010, 16:25
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
האם אנחנו בשליטה על המדינה שלנו?

היום אחרי שקראתי את הכתבה של ההפגנה של בל"ד
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3889754,00.html

התחלתי לחשוב עם עצמי, האם באמת הדרדרנו לכזה חוסר שליטה על מה שנעשה במדינה שלנו מאז תחילת השנה העברית?.

-הקפאה שבעקיפין אומרת לאכלוסייה מסויימת לא להתרבות.
- בנייה בעיר הבירה שלנו בשכונה שאתה רואה מעבר לכביש 1 בשם רמות נחשבת מתסיסה ומעוררת מלחמה.
- חבר כנסת ערבי יושב באולפן טלווזיה ישראלי וצועק שאולפן נמצא על שייח מוניס.
- תנועה אסלאמית שלכל בן אדם עם קצת הגיון שם לב שהיא לא כך כך משלימה בעצם עם שום דבר שקשור במדינה שלנו.
- כל חג יהודי שקשור לירושלים מלווה תמיד בהפגנות ענק של ערבים שמצריך אלפי שוטרים והגנה.
-שחיתויות חדשות שנחשפות בזמנים קרובים שמציגים לנו שלטון רקוב מהיסוד.
-חברי כנסת שנוסעים למדינת אוויב ומחייכים וצוחקים שם כאילו כל אחד מאיתנו נוסע לשבוע נופש בטריפולי המלבבת.
-אוכלוסייה חרדית ששורפת דגלים ביום העצמאות ושמחה על זה.
-מאפיה בדואית וערבית בדרום ובצפון שבונה כמה שהיא רוצה ואפיה שהיא רוצה וממטירה פחד על כל מי שיעז לנסות לעשות משהו.
-פעילי שמאל רדיקלים שכל מה שאכפת להם זה לעצבן את צהל ולהשתטח על כבישים בשייח גארח אבל להתעלם לגמרי מהצד השני שלא דומה להם בכלל...
-חייל לא יכול להיכנס למסעדה בגלל שהוא עם מדים?.
-חבר כנסת ערבי שם את הנייה בפלאפון שידבר לכל ערביי פלסטין הכבושה ויעודד אותם..
-הפגנה של של תנועה שמיוצגת בכנסת ישראל שמפגינה היום בעצם נגד קיומה של אותה כנסת כי היא נועדה להיות בשביל מדינת ישראל..

מה קורה פה? אנחנו בשליטה? זה נראה כאילו יש בשכונה ילדים שעושים מה שהם רוצים גם אם זה הרסני כלפי השכונה וילדים שיחטפו מכות אם יעזו לפצות פה...

אני חושב שזה לא יכול להמשך ככה.. זה לא יחזיק מעמד..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-05-2010, 09:48
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
כמעט כל המדינות השואפות להיות נאורות אינן בשליטה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "האם אנחנו בשליטה על המדינה שלנו?"

(ואני מדגיש שואפות, משום שגם אם לא השיגו זאת, הרי שרוב מדינות העולם אפילו לא שואפות):

באנגליה אסור להעלות את הדגל בהרבה מקומות, אסור לשיר "משלי בריטניה", מדובר על להוריד פסלים של מדינאים/מצביאים בריטיים היסטוריים וכנופיות של מוסלמים מטורפים עושים הפגנות ליד ארונות של חיילים המוחזרים הביתה.

בסקנדינביה, או הולנד, חופש הביטוי - ערך היסטורי עתיק יומין באזור זה - הוא ר למוסלמים.

בארה"ב, קליפורניה ליתר דיוק, לפני כמה ימים היה יום שבו נאסר בכמה מקומות על תלמידים ללבוש סממנים לאומיים אמריקאיים כי זה ה"סינקו די'מאיו" (יום העצמאות המקסיקני, ומסתבר שהמקסיקנים נעלבים, או ככה אומרים לנו, אם בארה"ב מזכירים להם שפה זה ארה"ב ביום העצמרות של מדינה שכנה).

בכמה מדינות אירופיות אסרו על אחיות לענוד צלב מאחר וזה "פוגע ברגשות פציינטים מוסלמים".

ככה זה כשמרוב שאתה נאור אתה מרחיב את מידת החסד שלך מייצוא נאורות, לטובת הכנסת כל החלאות לתוך הבית, או מתן זכות לחלאות להתפרע "כי אני נאור, והפראים האלה זה המהג שלהם, אז אם אני אוסר עליהם להיות קניבלים אני בעצם פוגע במסורת שלהם".

ישן 16-05-2010, 16:15
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
חברה, היא לא חבורה - היא מורכבת, והכי חשוב:לא מדעית ולא ניתנת לחיזוי וודאי
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "אפשר גם להיות נאור וגם..."

חברה היא כמו בית גידול, או מערכת אקולוגית: אם אתה מתחיל תהליך של חדירת גורם חיצוני, אתה לעולם לא יודע לאן זה יוביל, אבל בד"כ די ברור שזה לא יוביל לטוב. היו מערכות סגורות כמו אוסטראליה שכמה חכמים החליטו לייבא אליהם חיות או צמחיה למטרות שונות, והפכו לכן את היבשת הזאת לאסון האקולוגי המקיף ביותר אי פעם שלא מידי דליפת נפט או מזהם אחר. ויש, כמובן, את ניו זילנד ששם בודקים לך את הסוליות של הנעליים, והם הצליחו לא רע לשמר מערכת אקולוגית סגורה וכמעט חסרת הגנה כנגד שאר בעולם.

אלה לא הצעות, אלא דוגמאות כלליות ללמה אדם בודד, או חבורה של אנשים, לא יכולה בבטחון להניח שניתן לקלוט הגירה של אנשים מתרבויות מנוגדות לזו שלך, ולדאוג ש"יהיה בסדר". אפשר עד מחר לדבר בסיסמאות, אבל העובדה היא שזה לא עובד. אם אלה אנשים "דומים לך" מעבר לקו מסויים - זה לרוב "עובד". אם הם שונים ממך יותר מדי, זו פשוט יצירת מוקד סופה קבוע שישגר מערבולות במקצב קבוע.

כל המדינות בעולם המפותח בנויות על קליטת מהגרים (מדוגים שונים) בין השאר מסיבות כלכליות, אלא שאני לא רואה איך קליטת אנשים עם מנטליות של עמוק בעולם השלישי (אני לא מדבר פה על איזה מקסיקני שנולד למשפחה עניה, או בלארוסי שנולד באיזה כפר, אלא על אנשים שהמנטליות שלהם עם שורשים הרבה יותר חזקים בעולם השלישי, ולכן לא ממש הפיכה) לא תפר איזון טבעי עדין.

חייבים להפנים: בחברה משוכללת, מפותחת ויציבה - כזו שיש בה ערבות הדדית ממוסדת (מערכות סוציאליות עפ"י חוק) מתנוונים לחלוטין המנגנונים הטבעיים שמלכדים חברה, ולעומת זאת מתרחב חוזר האונים של האזרח כנגד תהליכים שעשויים להרוס את אותה מערכת. זו הסיבה שתופעת נדידת העמים מן העולם השלישי כ"כ מאיימת. אנחנו פשוט לא מבינים שזו אותה נדידת עמים הרסנית שכל כמה מאות מחסלת חצי מהציוויליזציה, אלא שהמתכונת השתנתה ולא מדובר על גברים פראיים על סוס שעוברים את החומה באמצעים של חרב ואש, אלא על אנשים בודדים שעוברים את המחסומים באמצעים פליליים, ניצול פרצות בירוקרטיות והרבה מאוד עזרה דווקא מיושבי הארצות התרבותיות שמתפקדים כסוכני אוייב לכל דבר במקרה זה (אם נחשיב את הפולשים הללו כאוייב לצורך הדיון).

זה סיפור עצוב, שמדהים איך ישראל, על שלל בעיותיה וכן הנס שהביא לכך שרק שלושים שנה אחרי אירופה אנו מכירים אישית תופעה זו, נכנסת אליו בעיניים פקוחות. אני כבר רואה את הכותרות של עוד 10 שנים, בוקר אחרי התפרעות הענק של ה"פליטים" מאריתראה בגן ביאליק ברחוב לווינסקי. עשרים ניידות נשרפו, שלושים שוטרים נחבלו קשות, 4 פורעים נהרגו, וכותרות העיתונים מדברות על "הזעם והייאוש"... הפרשנים מספרים לנו על איך "הפליטים מרגישים מיואשים, דחויים ע"י החברה הישראלית, עניים ודחוקים לנישה של עבודות שחורות". אני נשמע לך הזוי? תלמד צרפתית ופתח עיתון בצרפת.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:12

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר