לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-06-2010, 15:51
  משתמש זכר shedukan shedukan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Roy35 שמתחילה ב "ניתול לייזר 3 חודשים לפני הגיוס"

טוב זה הולך ככה לי היה מספר דיי גדול ועברתי ניתוח לייזר שנה לפני הצבא , בעזרת הניתוח הזה הורידו לי סעיף בפרופיל וככה קיבלתי יום סיירות .

בעיקרון מה שהם דורשים זה שתהיה 90 יום אחרי הניתוח ודיווח מהמנתח שלך שהכל טוב והכל תקין ואתה ייול להיות לוחם בצהל. ואז הם יוכלו להעלות לך או להוריד לך סעיף מהפרופיל ולגייס אותך לאן שתחפוץ .
בעיקרון אין שום בעיה עם הניתוח הזה להפך אני ממליץ בחום הוא עזר לי המון בעניין הצבא ובכלל ואם אתה הולך לעשות ניתוח תבהיר להם שזה בשביל הצבא כדי שתעבור ניתוח בשם lask ניתוח קצת כואב של גירוד שיכבת מאוד דקה מהרישתית שלך ועל ידי זה תוכל לרואת טוב, יכאב לך 4 ימים (כמובן שתלוי במספרים שלך ) מהלך הניתוח הוא דקה לא יותר ולא יכאב לך בזמן הניתוח לא תרגיש כלום , רק יום אחרי יתחילו הכאבים לי כאב ברמה נסבלת לחבר אחר שלי שעשה לא כאב בכלל זה אינדבידואלי אל תדאג בקטע הזה שורדים את זה באמת שטויות הכאבים האלה ....לך ל - " לעיינים " ,עזריאלי הבניין המשלוש קומה 30, דוקטור הירש !! רק הוא !!!

בהצלחה חבר , עדכן אותנו אחרי שתעבור אותו ^^

נערך לאחרונה ע"י shedukan בתאריך 12-06-2010 בשעה 15:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-06-2010, 16:09
  Roy35 Roy35 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי shedukan שמתחילה ב "טוב זה הולך ככה לי היה מספר..."

תודה אחי, עוד במרץ הייתי בהדסה עין כרם אצל פרופסור פרוכט, הבדיקות יצאו תקינות והוא אמר לי שמתאים לי ניתוח-PRK (ניתוח לאנשים שהולכים להתעסק בדברים פיזיים, צבא, ספורט וכו..).
הוא הפנה אותי לבדיקת רשתית העין בתל השומר ויצא שהכל תקין ועכשיו אני מתכנן לעשות את הניתוח באוג'.
הבעיה היא שרוב הסיכויים שאני לא הספיק למלא 90 יום בין הניתוח לגיוס (אולי 80-70 מקס'), זה אומר שהצבא יעשה בעיות או יעלים עין על הימים הנותרים ויעלה את הפרופיל?

המס' שלי זה -4, אני עושה את הניתוח כדי שיהיה לי סיכויי להתמיין למגלן.
עם פרופיל 82 בלי קשר לסעיף משקפיים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר