לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2010, 11:24
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
ח"כ חנין זועבי: "הנייה אמר לי להיות חזקה"

ביום רביעי בצהריים, בשיאה של המהומה במליאת הכנסת, ניגשו שני מאבטחים לכיוונה של חברת הכנסת חנין זועבי בניסיון להרגיע את הרוחות. סמוך לדוכן עמדו חברי כנסת, צועקים, נרגזים, נרגשים. אחד מחברי הכנסת, ממפלגת קדימה, פנה אל המאבטחים. "מה אתם הולכים אליה", שאל את המאבטחים ואז עקץ את זועבי. "כמו שאף גבר לא נוגע בך", אמר , "גם אנחנו לא ניגע בך".

כך נראה נאומה הראשון של זועבי, מאז שחזרה מאותו משט מתוקשר. הזעם והאמוציות במליאה היו חסרי תקדים. התייצבותה של חברת הכנסת של בל"ד לצד המשתתפים במשט התמיכה בעזה, הרטוריקה הקשה שלה, לצד התמונות של לוחמי השייטת המותקפים, גררו נגדה מתקפה רבתי. כל הכפפות הוסרו.

זועבי עצמה, כך זה נראה, לא ממש מתרגשת מעוצמת הרגשות שעוררה. "אני לא יכולה להגיד שצפיתי תגובה כזו, אבל אני גם לא מופתעת", היא אומרת, "חשבתי שיכעסו מאוד, עד כדי שנאה. אבל לא ציפיתי לשנאה אישית נגדי ולמטען רגשי שלילי כזה. היו רמיזות ואמירות כמו 'רווקה בת38' או 'תלכי לעזה'. זו שנאה בזויה, מתחת לרמת הכבוד האנושי. חשתי גועל נפש בשבילם, אבל זו לא הייתה הפתעה גדולה. זה מתאים להם מאוד. התרבות הנמוכה הזו מתאימה להם".

מיד לאחר אותה מהומה, אחת החמורות שראתה הכנסת מימיה, הוצמדו לזועבי שני מאבטחים, אשר מלווים אותה לכל מקום. היא חברת הכנסת הראשונה שמאובטחת גם בתוך המשכן. כפי שזה נראה כרגע, הצעד הזה לא נראה מוגזם. יממה לאחר ההשתלטות על המשט לעזה מיהר מישהו לפתוח קבוצה בפייסבוק, שכותרתה "להוציא להורג את ח"כ חנין זועבי", אשר מתוארת כ"תומכת טרור ורוצה רק רע למדינה. להפסיק עם השטויות האלה ולהוציא אותה להורג או לגרשה מיד!".

"חברי הכנסת רוצים לראות אותי מתה", אומרת זועבי, "הם העבירו מסר לכל החברה בישראל, שמותר לרצוח אותי". לדבריה, אין לה ספק שהכנסת תנסה לשלול את חסינותה. "הכנסת אולי תעשה את זה, אבל זה לא יעמוד בבג"ץ", היא מעריכה. "אני מכירה את הגטו התודעתי שישראל חיה בו", מוסיפה זועבי, "אלה אנשים לא שפויים, הם לא מבינים שההיגיון הישראלי מנוגד להיגיון של שאר העולם. הם חשבו שהם יברחו מהגטו למדינה שתהיה שלהם, אבל הם שמו את עצמם בגטו הדוק יותר".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/116/033.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2010, 11:57
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "ח"כ חנין זועבי: "הנייה אמר לי להיות חזקה""

היא צועדת לעין אל חילווה

שערה מתבדר

חזקה כמו הנייה והיא לא תוותר

היא תשיר שירי שלום

או סלאם או איסלאם

תטפס כל כך גבוה ותשכח את הסולם

מסיתה ומרעילה

ב'שלום' היא 'פעילה'

חייבר חייבר יא יאהוד

היא תשיר עם כל הגדוד

סכינים ופגיונות

למוחמד ליגיונות

ובראשם תצעד חנין

צבוע עם דמעות תנין

אזרחית היא רק על תנאי

איש הן לא יאמר לה די

כי דמוקרטיות נוצרות

לנשות דמים אשר חותרות

את יסודן לגזול לשבור

ולהעלות מס לטרור

אך בל נדאג, הן לא אלמן

וישראל ראה מזמן

כמוה מלהיטות רחוב

רעות בהכרת הטוב

שאך בבוא שעת המבחן

כמו המופתי הנבחן

הן נמלטות ומשאירות

את החשבון לאחרות

ומרגיעות הן את הקריזה

בעין אל חילווה - שם בבריזה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר