לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-06-2010, 22:27
  Inigo Inigo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.09
אם הבנתי נכון, אתה מתכוון ל"כתם" באזרחות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ממש באסה שמתחילה ב "לצאת ממקום עם קבן"

ובמקרה הנ"ל התשובה היא לא - אם תנדוד בין מוקמות בצבא בהמלצת קב"ן לא תהיה לכך כל השפעה באזרחות. למעשה, לא ניתן יהיה לדעת באזרחות מאילו סיבות עברת בין התפקידים ולא יהיה לכך זכר. אם תצא מהצבא באופן כולל, תהיה לכך מעט השפעה בסיטואציות כמו חידוש רישיון או עבודה בתפקיד במשרה ביטחונית.

אם אתה מתכוון ל"כתם" להמשך השירות, אז כן תהיה השפעה - אך לא "כתם". לא יגידו "הוא חייל גרוע" כי הוא היה בטיפול אצל קב"ן, אבל במידה ותאושר לך הבקשה לעבור ע"י התערבות קב"ן, קרוב לודאי שירשם לך קה"ס כלשהו. קה"ס זה לא "כתם", זה מגבלה. בדיוק כמו שחייל שסובל מפריצת דיסק לא מתאים לשרת בכל התפקידים, כנ"ל לגבי חייל עם קשיי התסגלות (אני מניח שלפריצת דיסק לא הייתה מתייחס כ"כתם", נכון?).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-06-2010, 23:32
  ממש באסה ממש באסה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Inigo שמתחילה ב "אם הבנתי נכון, אתה מתכוון ל"כתם" באזרחות."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Inigo
ובמקרה הנ"ל התשובה היא לא - אם תנדוד בין מוקמות בצבא בהמלצת קב"ן לא תהיה לכך כל השפעה באזרחות. למעשה, לא ניתן יהיה לדעת באזרחות מאילו סיבות עברת בין התפקידים ולא יהיה לכך זכר. אם תצא מהצבא באופן כולל, תהיה לכך מעט השפעה בסיטואציות כמו חידוש רישיון או עבודה בתפקיד במשרה ביטחונית.

אם אתה מתכוון ל"כתם" להמשך השירות, אז כן תהיה השפעה - אך לא "כתם". לא יגידו "הוא חייל גרוע" כי הוא היה בטיפול אצל קב"ן, אבל במידה ותאושר לך הבקשה לעבור ע"י התערבות קב"ן, קרוב לודאי שירשם לך קה"ס כלשהו. קה"ס זה לא "כתם", זה מגבלה. בדיוק כמו שחייל שסובל מפריצת דיסק לא מתאים לשרת בכל התפקידים, כנ"ל לגבי חייל עם קשיי התסגלות (אני מניח שלפריצת דיסק לא הייתה מתייחס כ"כתם", נכון?).

חחחח לא צריך להגזים אני לא רוצה לצאת מהצבא או משהו,העניין עם הקבן זה מפלט אחרון לצאת מהמקום שבו אני נמצא..קה"ס זה מחייב יומיות או משהו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר