לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2010, 17:26
  משתמש זכר shedukan shedukan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.10
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "אנא שרשר כמו שצריך, לחץ על..."

שמע כבר הצלחתי לצאת בכוחות עצמי ברוך ה' !!!!!!!!!

ולא זה לא הולך ככה , לא לוקחים בן אדם שהיה הכי מורעל בעולם על צה"ל עם נתונים של קבא 56 ודפ"ר 9.9 ודופקים אותו במקום שהוא לא רוצה להיות בו ,במקום שרע לו שהוא לא יכול להפיק ממנו את המיטב מילא הייתי רוצה להיות ג'ובניק הייתה לך סיבה להגיד לי : זאת לא קייטנה, ביקשתי פשוט לעבור חזרה לצה"ל לשרת ולהיות לוחם כמו כולם במקום שאני יודע שאני יוכל לתת מעצמי את המיטב ולשרת בצורה הכי טובה את הארץ אותה אני כל כך אוהב ....להכריח אותי להיות במקום שרע לי בו ...פשוט טעות ולא כי מדובר בי בכל בן אדם אחר גם ככה יש מספיק חבר'ה שרוצים ללכת למג"ב שיכולים להחליף אותי אז למה לשבת עלי ספציפית ולהכריח אותי להישאר שם ? (ושאני אומר ספציפית אני מתכוון ספציפית מהסיבה הפשוטה שהמ"פ אמר לי בפירוש אתה לא תיצא מכאן ,בעוד שאחרים יצאו כמו מים )

נערך לאחרונה ע"י shedukan בתאריך 11-06-2010 בשעה 17:28.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-06-2010, 11:24
  משתמש זכר shedukan shedukan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.10
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Qarish שמתחילה ב "טופס 55"

יש לי גיבוש מטכל בנובמבר , גיבוש שעבר נפצעתי אז הביאו לי גיבוש חוזר , עכשיו קל להגיד תחכה לנובמבר אבל אם תראו את המ"פ שלי אתם תבינו הוא פשוט לא רוצה לתת לי לצאת לא משנה מה הבעיה לא משנה כמה אני רוצה ולא משנה כמה אני הבקש הוא אמר לי בפירוש אתה לא תיצא מכאן....
רק לקבל טופס 55 לקח ל שבועיים ואחרי ששלחתי אותו 3 שבועות אחרי בעזרת קשרים גיליתי שהוא שם לטופס הזה רגל בדרך לבאקום והטופס לא הגיע ....

אבל בסדר הפעלתי קצת קשרים ובעזרת ה' אני מיועד לעבור לצנחנים מה שגם מקל עלי את החזרה לגיבוש הבא כי מג"ב הוא כוח מחוץ לצה"ל , כוח חום ככה שהגיבוש של מטכל לא היה מובטח לי אפילו יותר מיזה רוב הסיכויים שלא הייתי יוצא אליו בכלל אם הייתי נשאר שם עד הגיבוש ...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר