לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-06-2010, 18:12
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אנחנו צריכים לנהוג כך דווקא משום שאיננו מדינה נורמאלית
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי johnson11 שמתחילה ב "אם היינו מדינה נורמלית-על כל..."

שום מדינה נורמאלית לא מהמרת על חייה אזרחיה ומשחררת מאות ואלפי רוצחים ורוצחים בפוטנציה בעבור אחד מחייליה. אם אנחנו רגישים עד כדי אובדן עשתונות וחוסר רציונאליות לחיי כל אחד מאנשינו, מוטב שהקורבנות לכך יהיו אנשי עם האויב ולא בני עמנו שלנו. במקום לשבור את הכלים בכך שנשחרר רוצחים כבדים ללא חשבון, אני מעדיף שנשבור את הכלים ונתחיל להוציא להורג מחבלים, או לפחות לכלוא אותם בתנאים בלתי אפשריים, שתעלה שוועתם לשמיים-משהו כמו צינוק חשוך של מטר על מטר עם אוכל מינמלי וזהו זה. עדיף להיות כמו צפון קוריאה של 2010 מאשר כמו צרפת של 1940.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2010, 01:27
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "על מעצר מנהלי שמעת? כך אתה..."

לא בקיא בנושא וכך גם אתה. אני מאמין שבאם היה אפשר, אזי היו מיישמים זאת על בסיס שיקולי עלות אפשריים אל מול תועלת בהחזקתו. כאן אני מחזק את הודעתו של סאפר שכתב בדיוק את מה שהיה אמור לצוץ בראשיהם של כל האנשים אשר מגיבים אמוציונאלית בנושא.

בשולי הדברים וייתכן שדברים אלה היו אמורים לבוא בכלל בראשית התגובה הזו: גם "קלפי המיקוח" הללו כשהוחזקו כאן בנציגות מלאה, לא תרמו שום דבר ולא היוו שום מנוף לחץ אל מול דרישות החמאס. אז למה להתעסק במשחקי הקקי והפיפי הללו אל מול ארגון פונדמנטליסטי שאינו קשוב לכללי הראציונל? עד כה זה לא הוביל לשום מקום פרט לתת נחת להמון סטייל:"הם חטפו אחד משלנו אז חטפנו הרבה יותר משלהם!"
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:06

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר