23-06-2010, 18:30
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
תחסוך ממני את דמעות החנין שלך.
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי מצפון
אתה תמיד בעד הרעים ונגד החלשים
או תמיד בעד הפוגע ונגד הקורבן.
כמו במקרה שניאור חשין ז"ל, עדיין מהדהדת הודעת ה: ביזיון שכתבת, כאשר הדמעות עדיין זולגות והנהג הפוגע טרם התעורר משנתו בכלל.
לא תפסו את הרוצח ואתה כבר מבקש מהם להתנצל על האשמות שווא ??
רק דקה אחרי סיום הפרשה תוכל לכתוב הודעה שכזו ואם תהיה צודקת לא תראה אותי מעיר, אבל הכל פתוח ואתה כבר סוגר חשבונות.
למה ככה ?
|
קודם כל תרשה לי לפקפק בכך שאתה באמת יושב בבית ומזיל דמעות על תוצאותיה של תאונת דרכים שכמוה מתרחשות בארץ, לצערנו, מדי יום. זכותי לכתוב מה שארצה על מי שארצה ואני עדיין מביע את דעתי שמי שנוסע באופניים בכביש חמש מסכן את עצמו ביודעין, גם אם זה במקרה חוקי.
דבר שני, אל תתבלבל אפילו לרגע. כמו רבים ממנהיגי הקהילה ההומו לסבית( או הצועדים בראש המצעד), א-ת-ה זה שחובר לרעים, לפלסטינאים, לערבים, לפסואודו רדיקלים שמבקשים להשמיד את ישראל ולאסלאם הפונדמנטליסטי ובדיוק כמוהם, כמו גמל שלא רואה את הדבשת שלו, אתה מעז להטיף לי שאני תומך ב-"רעים", כאילו הייתה כאן אי פעם הודעה שלך שתמכה בכך שיהיה טוב לעם ישראל, לתרבות המערבית, לחופש או לשוויון.
וגם במקרה הזה, בגלל שמדובר ביהודים ועוד חרדים, אתה חושב שמותר לך הכל - גם לתמוך בהסתה נגדם עוד לפני שיש ראיות חותכות למעורבותם בפשע ולהפוך ציבור יהודי שלם, בניגוד למקובל במשפט תקין, ל"אשמים כל עוד לא הוכחה חפותם" . גם להתעלם מכך שמנהיגי הציבור הזה גינו את הרצח המתועב וגם להצדיק את הבוטות שבה הוטחה בהם ההאשמה, את רצח האופי שנעשה בקולקטיב הזה שאפשר להגיד עליו הרבה דברים - אבל רצחני הוא לא. לא תצליח, לא תצליח להפוך את תהומות השנאה מהם אתה מגיע למשהו טוב, כמו שלא תצליח להפוך את אהבת הטוב שבי למשהו רע. סופה של האמת לנצח.