לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-07-2010, 12:24
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
רשות הטבע סירבה לאשר אירוע למען שליט בפארק אשכול

רשות הטבע והגנים סירבה לאשר אירוע של התזמורת הפילהרמונית שמטרתו קריאה לשוביו של גלעד שליט בעזה לאפשר לו לקבל תנאים הומניטריים נאותים. הקונצרט היה אמור להתקיים בפארק אשכול בדרום. על פי הרשות, "אירוע זה הינו אירוע בעל 'נגיעות פוליטיות אפשריות' ועל כן לא ניתן לקיימו בגן לאומי.

מארגני העצרת ונציגי התזמורת הפילהרמונית פנו לשר להגנת הסביבה גלעד ארדן בנושא. בפנייה הובהר כי מדובר באירוע הומניטרי שמטרתו לקרוא לשוביו של החייל גלעד שליט לאפשר ביקור נציגי הצלב האדום וקבלת תנאים הומניטריים נאותים הנמנעים ממנו בשבי כבר 4 שנים.

ארדן פנה למנכ"ל רשות הטבע והגנים והדגיש כי לא מדובר באירוע פוליטי והדברים שיושמעו במסגרתו יופנו אך ורק כלפי שוביו. "לאור האמור ובכפוף לכך שהדבר עומד בכללי הרשות, איני רואה סיבה למנוע את קיום האירוע, ואבקשך לשקול החלטתך מחדש." ציין ארדן.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1702648&m=1&mid=94878
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-07-2010, 15:12
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הערה מתודית: באופן כללי "בחיים" הקו המפריד בין אומץ לטימטום (או חוסר אחריות)
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "[QUOTE] צריך לומר למר..."

הוא מאוד דק, מאוד לא ברור, והוא לרוב גבול שנקבע רק בחוכמה של לאחר מעשה.

"אומץ/טמטום" זו התנהלות שהיא תמיד בעלת זיקה לצמד ביטויים אחר: "צל"ש/טר"ש".

ועוד הערה מתודית: בישראל, ובמיוחד בה, יש מין תת תרבות נרחבת מאוד של הענקת "מדליית השתתפות", שלרוב נוגסת עמוק מאוד במה שאמור להיות חתירה להצלחה. יחד עם הפטנטים הישראליים (שעד לאחרונה מיעטו לדבר עליהם) של לפברק באופן מרושל תוצאות מדגמים, או להתעלם מתוצאות לא נעימות, כדי ליצור מצג שווא של מצויינות/הצלחה, זה הבסיס העיקרי לרדידות החאפרית.

הבסיס הכאילו "מוסרי" שניכסו לעצמם תומכי "שליט בכל מחיר" (והשלילה הגורפת של מוסריות שהם מכילים על מי שלא חושב כמותם) נשען באופן מאוד גורף על אותה חאפריות מחשבתית של "העיקר שניסינו" ו"יהיה בסדר, לא יקרה כלום" שברור שבדיעבד גם איש לא יטרח לבדוק האם היו הנחות נכונות. לצערינו יש באמתחתינו כבר נסיון רב מאוד בקמפיינים כאילו מוסריים כאלה, וכולם אפילו בעשור הנוכחי, ולכן לא רק שברור לנו איך בנוי כל המנגנון של שלילת המוסריות מהמתנגדים והצפת אגפי ההגיון שבמוח בטונות של "סם רגשנות", ברורה לנו גם כל המכניקה החאפרית שתוביל לכך שאפילו לו יחזור שליט מחר במחיר הבלתי נתפס שנדרש עבורו, לעולם לא יהיה דיון של ממש במעשה, שום שיקול בדיעבדי שיפורסם, ופשוט נחיה את השקט של כמה חודשים, או שנים, עד לסרט הבא בסידרה.

ואותם מוסרניים בעיני עצמם גם בפעם הבאה ידברו, גם בפעם הבאה הם ישללו מוסריות ממי שלא חושב כמותם (רק שבפעם הבאה כבר יהיו עוד יותר הרבה כאלה) ואם תעז להזכיר להם כמה עובדות פשוטות, או זכרונות מהעבר הקרוב, הם שוב יטענו לגביך שאתה אדם חסר רגישות, פוסט יהודי בהתנהגותך ובכלל יבטלו את דעתך כ"טוב, טוב, אז צדקת, יופי לך אתה בטח מרוצה עד הגג. עכשיו בוא נחשוב איך אתה מחזיר את הילד"... כאילו שמי שמתנגד לעיסקת "שליט בכל מחיר" עושה את זה בשביל האגו שלו.

שליט "מסכן" אבל האלמוני/ים שיחטף בסיבוב הבא, יהיה "מסכן" הרבה יותר.

ישן 01-07-2010, 16:47
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
היום נתחיל את הדיאטה ששלשום הבטחנו ש"מחר נתחיל"
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "התביעה לשחרור שליט לא נובעת מטמטום/אומץ או צל'ש/טר'ש, אלא מצל"ג"

זה אומר יום אחד מאוחר מדי, אבל עדיף מאשר יומיים, או בכלל לא.

כבר היינו בפארסה של שלושת "חטופי" הר דב, שבדיעבד גילו לעם ישראל (את מה שהסקרנים גילו עוד לפני זה) שהיה ברור שהם מתים, ושאפילו הודיעו זאת למשפחות. זה ה"מחר נתחיל דיאטה", שנאמר שלשום.

היינו בפארסה של גולדווסר ורגב - אתה זוכר "הם עדיין חיים", שגם אז הסתבר שהסתירו מאיתנו נתונים חשובים לגבי גורלם - וזה היה ה"מחר נתחיל דיאטה" שנאמר אתמול, דהיינו היום זה ה"מחר".

אתה רוצה לקבל עוד דחיה במימוש ה"מחר" ואני לא רוצה לתת.

הלב עם גלעד: השכל עם ישראל. אני גם חושב שהבחור ניצול ההפצצה השגויה הצה"לית על שיירת צה"ל ב 1982 שפעם היה מסתובב ברישון - שרוף מכף רגל ועד ראש עם מין משהו שנראה כמו טפרים של עוף דורס במקום ידיים - הוא הרבה יותר סובל מגלעד שליט, ויש עוד המון כמוהו. ואנחנו לא תמיד עוצרים את חיינו, ולא אפילו חושבים, ובטח לא כל ה"אין מחיר".

אני עדיין זוכר את הערב המהביל ההוא כשהבן זונה המוסלמי פוצץ את פינת השחמטאים בגן המושבה במרכז העיר כשטיילתי אחרי העבודה עם הבן הבכור, שהיה אז גם היחיד 100 מטר משם. אתה רוצה את גלעד? אני רוצה לעשות הכל כדי שהילדים שלי יסתובבו עם כמה שפחות "מהנדסים" כאלה שנאסרו (ויש אחת, המתאבדת שלא התפוצצה אז וברחה, שישובת בכלא), משוחררים ומוכנים שוב לפוצץ אותם. בשביל זה הלכתי ברצון ל"חומת מגן" כשהייתי צריך להיות בנגמ"ש הפריצה שיפשוט על עזה מרובת המטענים, בשביל ביליתי ברפיח, חאן יוניס, נחל עוז, נצרים, ג'נין, יריחו, ובשביל זה עוד מעט אני גם בבקעה. אלה הילדים שלי, וממעמדי הזוטר רק כמש"ק אני יודע מספיק עד כמה הסיכונים שאני, ואחרים לקחו על עצמם, אפילו מעבר למה שהפקודות דורשות, עזרו לשמור את החארות שמבקשים לרצוח אותם עסוקים בבריחה או ריקבון או מאסר.

מבחינתי רוצחים מוסלמים, וכבר הוכיחו לך שהמשוחררים האלה רוצחים, ולא אחד-שניים, הם ממשיים מאוד, כולל שדה החורבן שמשאירים אחריהם, הציפצופים באוזניים וילד שיומיים ישן שעה ובוכה שעתיים (מחיר זול לכל הדעות במקרה שלי). מבחינתי שליט ישאר בעזה גם עשור, אם המחיר הוא לשלוח 100 חארות כאלה חזרה למעל ברצח.

מי שעושה לי דמוניזציה באמצעים של דמגוגיה, ממני, ואני מניח שמאחרים, לא ירווה נחת משום שכגובה הביזוי שמעבירים על אדם שחושב אחרת, גם גם גובה התגובה שלו. מי שדיבר בצורה ילדותית על "בכל מחיר" גורר אנטי שהוא פשטני ומוחלט באותה מידה. מי שמקדש את שליט כאדם בודד, יקבל הרבה מאוד אנשים בודדים שיאבדו כל רגשי כבוד למעמד ויגרמו לכך שכל הקמפיין ה"נועז" יהפוך לנצחון פירוס.

ישן 01-07-2010, 15:32
  משתמש זכר מרקויס מרקויס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "אם היתה יוצאת הפגנה נגד המצעד..."

אתה בטח מתכוון להפגנה נגד שחרור הרוצחים הכבדים שחמאס רוצה.
אף אחד לא מדבר על המתים החיים שמסתובבים בינינו וייהרגו בפיגועים הבאים.
אף אחד לא מדבר על הצד שמתנגד לעיסקה.
ומי מרויח מהעובדה שההפגנות האלה רק מעודדות את חיות האדם החמאסניקים?
את גלעד צריך לשחרר וממש לא עשינו עדיין הכל כדי לשחררו, אבל הבדיחה הזאת של לשחרר עשרות ומאות מחבלים תמורת חייל אחד שלנו , או את הטינופת קונטאר תמורת 2 גופות וסוחר סמים חייבים מתישהו להפסיק.
אף אחד לא פוחד מאיתנו ואנחנו לא מרתיעים אף אחד, הגיע הזמן להתנהג כמו מדינה שראויה לשם מדינה!

ישן 01-07-2010, 16:30
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "אתה בטח מתכוון להפגנה נגד..."

בדיוק. התקשורת מתעלמת במכוון מהצד הזה של המשוואה, ויש אנשים שזה מאוד מפריע להם, גם בתקשורת עצמה.
לפני כמה ימים שמעתי ראיון בגלי צה"ל עם העורך (או מו"ל?) של מעריב (או ידיעות אחרונות? לא זוכר) ועם עמנואל רוזן (שאת דעותיו ונטיותיו הפוליטיות אני בוודאי לא צריך להזכיר לכולם), והפלא ופלא - רוזן יצא בצורה נמרצת ביותר כנגד העיתונים (קרי - מעריב וידיעות) שמציגים את נושא גלעד שליט בצורה חד-צדדית להחריד ולא פועלים באובייקטיביות כמו שעיתונות צריכה לפעול, כאילו - לדברי רוזן - הם משמשים כשופר תעמולה, ולא מציגים את הנושא על כל צדדיו.
אני אישית מאוד הופתעתי לטובה מרוזן בנושא הנ"ל.

העורך של העיתון שעומת מול רוזן מהר מאוד הטיח בו ש"גם אתה עשית את זה פעם ואפילו בטלויזיה", ורוזן מיהר להסכים שזה נכון מאוד ושהוא מאוד מצטער על כך בדיעבד ומודה על טעותו, ומבטיח שלא לעשות זאת יותר בעתיד, ובנוסף - שעצם העובדה שהוא שגה בעבר לא צריכה בכלל לשנות את העובדה שהעיתונות בארץ נוקטת קו פוליטי מובהק ומשתמשת בכוחה בכדי "להעלים" התנגדות של דעות אחרות, ובכך פוגעת קשות בציבור...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 03-07-2010, 16:44
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "אם היתה יוצאת הפגנה נגד המצעד..."

+1
ואני לא מאמין שאף אחד מהמחבלים שישוחררו ישפר את היכלות של ארגוני הטרור הפלסטינים לבצע פיגועים, לא חסר מוטיבציה אצלהם, ולא יכולת להכין חומר נפץ.
כל מה שזה יעשה זה יתן מוטיבציה לחמאס לחטוף עוד חיילים

הבן של סטלין:

Yakov Dzhugashvili served as an artillery officer in the Red Army and was captured in the early stages of the German invasion of USSR at the Battle of Smolensk. The Germans later offered to exchange Yakov for Friedrich Paulus, the German Field Marshal captured by the Soviets after the Battle of Stalingrad, but Stalin turned the offer down, allegedly saying "I will not trade a Marshal for a Lieutenant". According to some sources, there was another proposition as well, that Hitler wanted to exchange Yakov for his nephew Leo Raubal; this proposition was not accepted either[3][4]

נערך לאחרונה ע"י hellfrost בתאריך 03-07-2010 בשעה 16:47.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר