01-07-2010, 16:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
היום נתחיל את הדיאטה ששלשום הבטחנו ש"מחר נתחיל"
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "התביעה לשחרור שליט לא נובעת מטמטום/אומץ או צל'ש/טר'ש, אלא מצל"ג"
זה אומר יום אחד מאוחר מדי, אבל עדיף מאשר יומיים, או בכלל לא.
כבר היינו בפארסה של שלושת "חטופי" הר דב, שבדיעבד גילו לעם ישראל (את מה שהסקרנים גילו עוד לפני זה) שהיה ברור שהם מתים, ושאפילו הודיעו זאת למשפחות. זה ה"מחר נתחיל דיאטה", שנאמר שלשום.
היינו בפארסה של גולדווסר ורגב - אתה זוכר "הם עדיין חיים", שגם אז הסתבר שהסתירו מאיתנו נתונים חשובים לגבי גורלם - וזה היה ה"מחר נתחיל דיאטה" שנאמר אתמול, דהיינו היום זה ה"מחר".
אתה רוצה לקבל עוד דחיה במימוש ה"מחר" ואני לא רוצה לתת.
הלב עם גלעד: השכל עם ישראל. אני גם חושב שהבחור ניצול ההפצצה השגויה הצה"לית על שיירת צה"ל ב 1982 שפעם היה מסתובב ברישון - שרוף מכף רגל ועד ראש עם מין משהו שנראה כמו טפרים של עוף דורס במקום ידיים - הוא הרבה יותר סובל מגלעד שליט, ויש עוד המון כמוהו. ואנחנו לא תמיד עוצרים את חיינו, ולא אפילו חושבים, ובטח לא כל ה"אין מחיר".
אני עדיין זוכר את הערב המהביל ההוא כשהבן זונה המוסלמי פוצץ את פינת השחמטאים בגן המושבה במרכז העיר כשטיילתי אחרי העבודה עם הבן הבכור, שהיה אז גם היחיד 100 מטר משם. אתה רוצה את גלעד? אני רוצה לעשות הכל כדי שהילדים שלי יסתובבו עם כמה שפחות "מהנדסים" כאלה שנאסרו (ויש אחת, המתאבדת שלא התפוצצה אז וברחה, שישובת בכלא), משוחררים ומוכנים שוב לפוצץ אותם. בשביל זה הלכתי ברצון ל"חומת מגן" כשהייתי צריך להיות בנגמ"ש הפריצה שיפשוט על עזה מרובת המטענים, בשביל ביליתי ברפיח, חאן יוניס, נחל עוז, נצרים, ג'נין, יריחו, ובשביל זה עוד מעט אני גם בבקעה. אלה הילדים שלי, וממעמדי הזוטר רק כמש"ק אני יודע מספיק עד כמה הסיכונים שאני, ואחרים לקחו על עצמם, אפילו מעבר למה שהפקודות דורשות, עזרו לשמור את החארות שמבקשים לרצוח אותם עסוקים בבריחה או ריקבון או מאסר.
מבחינתי רוצחים מוסלמים, וכבר הוכיחו לך שהמשוחררים האלה רוצחים, ולא אחד-שניים, הם ממשיים מאוד, כולל שדה החורבן שמשאירים אחריהם, הציפצופים באוזניים וילד שיומיים ישן שעה ובוכה שעתיים (מחיר זול לכל הדעות במקרה שלי). מבחינתי שליט ישאר בעזה גם עשור, אם המחיר הוא לשלוח 100 חארות כאלה חזרה למעל ברצח.
מי שעושה לי דמוניזציה באמצעים של דמגוגיה, ממני, ואני מניח שמאחרים, לא ירווה נחת משום שכגובה הביזוי שמעבירים על אדם שחושב אחרת, גם גם גובה התגובה שלו. מי שדיבר בצורה ילדותית על "בכל מחיר" גורר אנטי שהוא פשטני ומוחלט באותה מידה. מי שמקדש את שליט כאדם בודד, יקבל הרבה מאוד אנשים בודדים שיאבדו כל רגשי כבוד למעמד ויגרמו לכך שכל הקמפיין ה"נועז" יהפוך לנצחון פירוס.