לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-07-2010, 00:26
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
זה החבר לשעבר של איה כורם. השיר הבא נכתב עליו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pilon שמתחילה ב "גרפיטי על קירות גטו ורשה - שיא חדש של גועל נפש"

בת עשרים וארבע, מטר ושישים וקצת,
עיניים ירוקות ושיער שחור כמעט,
מחפשת ת'אחד ומחכה להתרגש,
דרוש חתן, שמלה כבר יש.

בת עשרים וארבע, מעוניינת בחבר,
גבוה ומבין עד גיל שלושים אולי יותר,
והוא יכול להיות טייס, והוא יכול להיות נווט,
כי זה לא משנה, לי לא אכפת.

ואמא, היא תמיד אמרה לי -
"כל גברים אותו דבר,
אם אחד ילך היום -
אחד אחר יבוא מחר",
אבל אמא לא הכירה את יונתן שפירא.

ואם להיות רגע קונקרטיים,
זה יכול להיות דיסקרטי,
אם באופן תיאורטי כבר יש לו חברה...
ואפשר להיפגש אצלי לדון על הפרטים,
רווקה עם ראש פתוח - לקשר אמיתי.

ואמא, היא תמיד אמרה לי...

יושבים ביחד על החול, ים כחול,
בקבוק של בירה,
זה רק אני והשחפים ויונתן שפירא.
הלב שלי דופק חזק מתחת לבגדים,
יונתן שפירא, תעשה לי ילדים.
__________________________________________________ _

איך טיפוס כזה זוכה שיכתבו עליו שירי הערצה? האם זה קרה לפני שהוא התחרפן?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-07-2010, 11:40
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
את העונש דווקא כולנו נקבל
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ארתור :] שמתחילה ב "רותח לי הדם מדברים כאלה"

כשהפולנים, בינם ובין עצמם, יגידו בגיחוך "אם הז'ידו לא מכבדים את עצמם, למה שאנחנו נכבד אותם? הרי זה בדיוק מה שסבתא אמרה: הז'ידו רק מחפשים לעשות ברדק ולהרגיז. עכשיו הם התחילו לעשות את זה לעצמם".

כמה אירוני שאחד מהמנועים החזקים מאחורי האנטישמיות המודרנית אלה קומץ יהודים ישראליים שמסתובבים בעולם ובשידור חי מלמדים מאות מליונים שלכאורה מה שהאנטישמים בשנות העשרים-שלושים אמרו, היה בעצם נכון: שהיהודים הם חסרי עניין ביציבות, לאומיות או שקט - שהם פעילים פוליטיים ממרידים, חסרי זהות לאומית המעוניינים לפרק לאומים בשביל ההזיות הפוליטיות שלהם. עצוב, וכבר לא אירוני, שאותם מטומטמים כוכבי תוכנית הריאליטי "מי רוצה להצדיק את האנטישמיות", מטביעים את כולנו בביצת האנטישמיות.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 05-07-2010 בשעה 11:43.
ישן 05-07-2010, 11:52
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בהכל אשמה התקשורת
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "את העונש דווקא כולנו נקבל"

אילו יכולתי, הייתי מצפצף על מה שהוא כתב, הולך לחנות הכלים הראשונה וקונה תרסיס וצובע את הכתובת אות אחר אות וגם מוריד את הדגל.

אבל מה עושה התקשורת, נותנת במה חופשית לנמושה כזאת ומבליטה את התמונה בגדול ועל כן הוא זוכה לסיקור תקשורתי כולל במה להשמעת דעותיו.

זהו הקו הפסיבי של הרוב הדומם ואני מתייחס בכך לכל אותן הפגנות אלימות של יפי הנפש מן השמאל.

איפה הציבור השפוי ברובו שחושב שמישהו צריך לעשות עבורו את העבודה, במקום לצאת ולהפגין איפה שצריך, כדי להראות לכולם שיש גם פנים אחרות למדינה הזאת.

אגב, הטורקיש אייר עדיין טסים בתפוסה מלאה להכל כלול.
ישן 05-07-2010, 12:18

אל תגזים, טורקיש לא טסים ליעדי "הכל כלול"
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "בהכל אשמה התקשורת"

למרמריס, בודרום ואנטליה טסות חברות שכר טורקיות ("אונור אייר" לדוגמא) - בעיקר אחרי שבאלימות פוליטית "העיפו" את החברות הישראליות מהקווים האלה כבר לפני 5 שנים (ע"י טרור בירוקרטי נגד המאבטחים הישראליים).

טורקיש איירליינס טסים לאיסטנבול ועיקר נפח הנוסעים שם, כבר מזה זמן מה, הוא נוסעים ב"קונקשן" שממשכים לשלל יעדים אחרים. אגב בכירים ועובדים רבים של התעשיות הבטחונית צברו המון "מיילים" בטורקיש, בין השאר בקווים לכל מדינות ה"בוראט-סטן" שאנחנו מוכרים להם מכל הבא ליד. לפעמים טיסות איסטנבול-בוראטסטן נראות כמו ערב חברה של רפאל או אלביט.

ישן 05-07-2010, 18:43
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
טיפוס מבחיל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pilon שמתחילה ב "גרפיטי על קירות גטו ורשה - שיא חדש של גועל נפש"

אכן הידיעה מצאה לה אכסניה נכונה-אתר שינאה גיזעני. נא לעיין בטוקובקים למטה ולהתרשם מהכותבים המתלוננים מרה על כך שהאתר נחטף בידי האשכנזים ועוד מוסיפים כהנה וכהנה...
היות ואני מתקשה להאמין שמר שפירא הוא אידיוט מוחלט, אין מנוס מהמסקנה של גיל שאכן מדובר בנוכל שמודע לכך שהוא משתמש בטיעונים שיקריים ושלא בוחל בהפרת חוק כשזה נוח לו. אני לא יודע עם אין מזל"טים או מל"טים חמושים שפועלים ברצועת עזה (זה בהחלט ייתכן, לא?) אבל לא אתפלא אם הוא משקר בעניין זה באופן אוטומטי. יצא לי להכיר את החבר'ה מסוגו (אילן פפה, ר'יצארד פאלק, מרקוזה ואחרים)-הם משקרים בעניינים קטנים וגדולים ומפליגים בגוזמאות והכללות מטופשות באופן כמעט בלתי נשלט.
ככה, אילן פפה יכול לציין בלי להניד עפעף שלצד היהודי היה יתרון מכל הבחינות במלחמת הקוממיות כולל (לשאלה שלי בנידון) במערכות הנשק (!!) ושהוא עצמו סובל מפציעה מאז שנורה על ידי חייל סורי במלחמת יום כיפור (להד"מ באופן כמעט ודאי-האיש שירת במודיעין ואין איזכור פציעה כזו בשום ראיון שלו בישראל או בקורות חייו).
ככה יכול גם אחד כמו פאלק (שליח זכויות האדם של האו"מ לשטחים) לומר בלי להניד עפעף שישראל חייבת לסגת מכל השטחים ללא תנאי (!) ומשום שכך נקבע בהחלטה 242. וזה מפי מישהו שאמור להיות מומחה במשפט בינלאומי!
ועוד כהנה וכהנה שקרים קטנים וגדולים ("העזתים המסכנים ירו בעופרת יצוקה רק רקטות קצרות טווח תוצרת בית"-אף מילה כמובן על רקטות תיקניות וארוכות טווח שפגעו בבאר שבע, "החמאס נלחמים בתוך שכונות אזרחיות כי אין להם ברירה, אין שטחים לא עירוניים ברצועת עזה הצפופה"-וואלה? רק ההתנחלויות שפונו מהוות איזה 20 אחוז מרצועת עזה, לא?, זה לא מה שטענתם נגד ישראל בזמן שהן עדיין התקיימו?)
ורוב המאזינים אינם יודעים מספיק ומקבלים זאת כתורה מסיני. היום כבר בחוגים רחבים מאוד של אזרחים פשוטים בעולם כבר מובן מאליו שישראל היא מדינה פושעת נוסח דרום אפריקה שלגיטמי לשקול להחרים אותה, גם אם באופן אישי מאמינים שאין לעשות זאת. עצם העובדה שהדרישה הזו הפכה לגיטימית היא עניין חמור מאין כמוהו שמלמד על ההידרדרות התודעתית של ישראל בעולם והמפלה הכמעט מוחלטת בקרב התעמולה, שיש לומר שהוא מתנהל בכוחות מאוד מאוד בלתי שווים לרעת ישראל. אין ספק שלאנשים מסוגו של הטייס המהולל במיל יש תפקיד חשוב בקרב נגדנו. ואגב, האירוניה היא שהאנטי-ציונים הקיצוניים בזים לו כפי שניתן לראות בכמה מהטוקבים. מדובר במקרה קלאסי של אידיוט שימושי שאפשר להינות ממנו ככלי תעמולה אבל הוא יישאר בגדר דמות אויב שיש לזלזל בה ואף לשלוח אותה לגולאג בבוא העת.
ישן 05-07-2010, 21:45

למה לאנשים מנוסים בשדות החיים קשה כ"כ
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "טיפוס מבחיל"

להאמין שאלה נוכלים מובהקים? כל ארכאולוג מתחיל יודע שהיו עמודי תווך, שאת הישראלים שבהם אפילו הדיוטות מכירים,שפיברקו וזייפו (בין אם להטיית מסקנות או בשביל כסף) ממצאים,ואפילו אפשר להצביע על כאלה מקרים. אז למה לכל הרוחות שסוציולוגים,היסטוריונים וטייסים לא יעשו את זה? (השניים הראשונים אפילו אמורים להיות מומחים בטכניקות של שרלטנות).
אגב קדמה הוא אתר שנאה מובהק:בניגוד להגיון הוא לא ממש אתר שנאה נגד אשכנזים,אלא נגד מזרחים דווקא משום שעל כל מזרחי שיאמין להזיות שהאתר מוכר,תמצא חמישה אשכנזים שיפתחו רגשות אנטי מזרחיים למקרא מה שכתוב שם. בזמנו עשיתי צילום מסך לכמה פנינים שלא הייתי בטוח שלא ימחקו, ואני חייב למצוא איפה שמרתי את זה. יש שם כמה כוכבים כמו איילה סבאג ואיריס חפץ שלא הייתי שולח לגולאג אלא דווקא למעבדת מחקר.

ישן 05-07-2010, 21:57
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אני נאיבי ללא תקנה בעניינים אלו, וזו לא תכונה מועילה
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "למה לאנשים מנוסים בשדות החיים קשה כ"כ"

האמן לי שאני נתקל לא רק בנוכלים מובהקים מהסוג שציינת בתחומים שאנחנו מדברים עליהם פה, אלא גם בשדות המחקריים שאני עוסק בהם כבר שנים רבות, כולל לפחות נוכלת אחת שהגיעה די רחוק במחקר בתחום עד שבדרך זו או אחרת עלו עליה והיא עזבה את עולם המחקר האקדמי "מסיבות אישיות". היום היא מתפרנסת יפה ממחקר פרטי בתחום הרפואה וזה בהחלט מפחיד. ויחד עם זאת, באופן בסיסי אני עדיין מתקשה להאמין ( המונח "מאמין" מתאים כאן מאוד משום שזה עניין אמוציונאלי) שאנשים מסוגלים לרמה כזו של שקרנות חסרת גבולות וחסרת אחריות.
לגבי הגברת חפץ (את סבאג אני מכיר פחות): בסך הכל מדובר בעוד אישיות שהשינאה העבירה אותה על דעתה. אני בעיקר מרחם על מי שמסוגל להתייחס לאחרים כמעט אך ורק בקיצוניות כזו. ברור לי שאי אפשר עם דפוס אישיות כזה להיות אדם מאושר.
ישן 06-07-2010, 00:21

איילה סבאג היא אחות של פנתר שכבר עבר לעולם
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אני נאיבי ללא תקנה בעניינים אלו, וזו לא תכונה מועילה"

שכולו טוב. היא לא מתביישת לספר על עצמה פרטים שלמעשה אפילו בעיני אדם על סימפטיה אליה יגרמו לה להראות כמו פארודיה על בכיין מקצועי של "אכלו לי שתו לי". בזמנו היו שם עוד כמה קריקטורות כאלה, כמו אחת שירה אוחיון שכתבתי עליה משפט ארוך, ומאוד נכון, אבל עשיתי עליו בקספייס, והיא אחת שהריצה את התזמורת האנדלוסית במיזם עסקי נטול אשכנזים עד שהם פשטו רגל ...הדינמיקה של רוב האנשים שם מאוד מאוד מזכירה דינמיקה של שונאי יהודים (לא דתיים) בארה"ב. פעם נפלתי מצחוק כשגיליתי שכמה פנתרים ואנבי שהיו מבקרים וולגריים של קליטת גל העליה האחרון מברה"מ מצאו בני ברית מפתיעים, שהם אימצו, בדמות קבוצה קטה ורדיקלית של "ברית הסלאבים" שאלה מין רוסים אתניים אנטי יהודיים שמייצגים שוליים הזויים של יוצאי רוסיה, ולרוב פורחים רק ביישובים שבהם יש רק מזרחים ו"רוסים" ומי שמכיר את הלאומנות הרוסית גם מבין למה.... זה ממתג את הקדמאים האלה כלייצנים, אבל אסור לשכוח שגם כנוכלים בסופו של יום.

ישן 06-07-2010, 00:08

רבים, רבים מאוד מהאנשים
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "האמונה שאדם לא יעיז לשקר..."

יש להם עם כזבים ושקרים אותו טנגו שיש לעכברוש במוצב עם מכולת אכסון המזון:אם תקפיד לזרוק אבנים על כל עכברוש שיתקרב תמצא שרק בודדים ינסו והשאר ילכו לאכול שאריות מהזבל, אם רק פה ושם תזרוק איזו אבן קטנה אקראית, אתה תמצא שהעכברושים חצופים ובעלי תושיה מדהימה בחדירה למחסן וזלילה ממש עד לשניה שבה אתה מופיע כדי לגרש אותם. כאשר אין שום איום של חשיפה לפלח שלם של אנשים, הרמאויות נפוצות מאוד ושקופות מאוד, ממש עד לרמה של היבריס. ומאחר ורבים מה"תמימים" יודעים להיות חשדניים במקרים אחרים, אי אפשר לגמרי להניח שבמקרה זה אין להם סיבה לחשוד. אולי אני לא מלח הארץ, אבל מעולם לא זכור לי שחשבתי שטייסים הם אנשים בעלי יושרה יוצאת דופן, ולגבי יושרה אצל אנשי אקדמיה מתחומי הברברת כל יהודי בן למשפחה אשכנזית "פשוטה" (ומן הסתם עוד כמה) מכיר את ההתייחסות אליהם כאל בעלי פוטנציאל כזבנות מקצועית.

ישן 05-07-2010, 22:32
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
תראה את זה
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי סוכן שקט שמתחילה ב "[QUOTE=Pilon]יונתן שפירא טייס..."

ציטוט:
יותנן שפירא, מעט מאוד דברים מזעזעים אותי במדינה שבה אני חי, במידה מסוימת ניסית לזעזע הצלחת , פשוט חצית קו שאסור לך היה לחצות!!!
מה שיפתיע אותך שאני מרגיש כמוך בכל הנוגע למשפחות שנמצאות בעזה ובהחלט יכול להבין את הכאב , הנושא מורכב מאוד ולצערי נשלט ברמה פוליטית. אני יכול להבטיח לך שהאנשים בעזה יכולים לחיות בהרמוניה וזה לא חלום עם ישראל הבעיה היא שיש בצד שלהם אנשים קיצונים בדיוק כמוך וזה מפחיד אותי .
יונתן אני בן לניצוני שואה דור ראשון על תעלה על שפתיך את השואה ותכבד את המקום אתה רוצה להפגין לצעוק לשחרר בבקשה, אבל באדמה שדרכת מתו אנשים יקרים, ולא יונתן צר לי אך הגטו הזה אינו שווה והוא לא גטו של מקום הנצאים רצחו וטבחו במקום הזה, היית טייס בחיל האוויר הישראלי וכנראה שכחת את הערכים של עצמך, יכולת לא לטוס ואל תשקר עם משפטים מגוחחים שאמרת, פשוט תלחם על מה שאתה מאמין בדרך מכובדת, ולא בצורה משפילה כפי שנהגת.
ובצורה צינית אני חייב לסיים, לאחר שסיפרתי לאבי בן ה 90 את מה שעשית הוא פנה אלי וביקש שתגיע אליך לביקור הוא היה מעוניין מעומק ליבו שתכיר את H&K P7M13 שהוא למרבה האירוניה גרמני טהור הוא הבטיח שזה יהיה מפגש שקט ומהיר

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:25

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר