12-07-2010, 12:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
בוא אספר לך משהו: אנחנו חיים בעידן מפואר של "סטריליות"
מכסחים את הצורה לכל העולם ואחותו בwii אבל נפשית לא עמידים אפילו בפני מראות של רבע קרב קטן ומהיר עם איזו חוליית מחבלים. אנשים מותחים כל גבול אפשרי בסיפוק הצרכים המיניים או הקולינריים, אבל יצאו המעטים שמוכנים לרחוץ את אביהם הזקן ואפילו בשביל זה יחשיבו אותו ראוי ל"מטפלת" או מחלקה סיעודית. יש גיאות במספר האנשים שירימו עליך כלי כהה, שלא לדבר על קללות מפה ועד הודעה חדשה, בגלל ריב על חניה, אבל אם 2 גברתנים יצאו מרכב מחר ויכו אשה בת 40 בבעיטות, רבים מאוד יסובבו ראש. אי אפשר למצוא מועמדים לסטאג' בפנימאות, או גריאטריה (אבל המונים לפלסטיקה) ובכל מקום שאליו תפנה תראה שאנשים פשוט אינם מוכנים להתחכך אפילו לרגע בקטעים הבלתי נעימים של החיים (אבל כאלה שאינם נמנעים) ופשוט מקווים ש"מישהו אחר יעשה, מישהו שישלמו לו, ושלי זה לא יקרה".
במצב כזה גם ענישת מורשעים הופכת לעול מצפוני: "מה שקרה" קל לקבל הרבה יותר מאשר החלטה למנוע משהו כזה עתידית, כי על "מה שקרה" אפשר להתייפח, ואולי אפילו לעשות סרט סטודנטים, אבל בשביל למנוע את "מה שיקרה" צריך בעיקר לעשות דברים לא נעימים, לגרום לכמה אנשים לנטור לך טינה, ובכל מקרה אין מדליות על זה שעשית את העבודה שלך והכל בסדר.
תוסיף לזה את האספסוף הפסואו אינטלקטואלי עם כל הפוזות הסוציולוגיות והפסיכולוגיות, וכל מיני בחורות אבודות שהולכות ללמוד קרימינולוגיה, ואתה מקבל גאות של ברברת שמובילה אותנו לקיצוניות ההפוכה מאשר זו של הימים שבהם כלא היה הגהינום של דאנטה ותלו אנשים על גניבה גם עם הוכחות קלושות.
כרגע המצב שפיר, ולכן האדם הפשוט מעדיף ש"הגלגל יסתובב עוד יום". העניין הוא שגל פשע מרושע צומח פה ממש מתחת לאף, והמעשים האלה מתגברים כל הזמן. תראה את הבן-איבגי הזה ואיך הוא פשוט תימרן את כל המערכות שטיפלו בו! זה פשוט לא יאומן. במידה רבה היה למניאק הזה חיים טובים יותר, דקה אחרי דקה, מלטירון שבוע שלישי בגדוד 12! הטירון לא יודע כלום על גורלו, הטמבל הזה שלט במערכות שלמות. אני בטוח שזו לא הדוגמא היחידה, אני בטוח שיש הרבה כאלה. אני על הילדים שלי פוקח עין שמינית כל הזמן: תמיד מתוח ומשגיח עליהם. אני לא מתלונן: היו לי חיים נהדרים עד שהפכתי לאבא (מבחינה חומרית, מיצוי זמן ומימוש משאלות ומאוויים) - עכשיו צריך לתת יותר. ומי שאין לו כסף+זמן+יכולת לעשות ככה לילדים שלו.... אללה ירחמו.