לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-07-2010, 00:51
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "שלא כמו נבחרת הכוכבים של ישראל, הא?..."

אין לנו מה לחפש ביורו או במונדיאל בגלל לוזון וחבריו והחוסר השקעה של השחקנים שלנו.
באירופה שחקנים עושים שלושה אימונים ביום, בעוד שבישראל רוב השחקנים מחליפים צד במיטה ב 11 בבוקר ואתה רוצה להיות עם הגדולות בישבת ובעולם בתנאים האלה? לא נראה לי...

בכל מקרה הולנד תמיד מפסידה ורובן קיבל תדמית של לוזר כנראה סופית. השנה הוא הפסיד שני גמרים, ליגת האלופות וגמר המונדיאל, כנראה שאין לו את החומר להוביל נבחרת/קבוצה עד הסוף.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 12-07-2010 בשעה 00:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-07-2010, 01:27
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אין מה לעשות!...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אין לנו מה לחפש ביורו או..."

שילוב של תקציבי ענק שהולכים כנראה לאן שלא צריך עם מנטליות דפוקה לא מאפשר הגעה לשום הישג למעט לשבועונים דוגמת פנאי פלוס וכו'....
זה הכדורגל שיש כאן בארץ ולהמריא...כנראה שהוא לעולם לא.
מה שחבל הוא שאם היו מפנים את תקציבי הענק במקום לכדורגל חסר הסיכוי לענפי ספורט אחרים סביר שישראל היתה מתברגת למעמד הרבה יותר גבוה בתחומי הספורט העולמי!

מה שכן הוא שמומחים ויועצים יש לנו למכביר!
אני כבר מצפה לשמוע , לקרא, ולצפות בכל מומחי ויועצי הכדורגל שלנו מותחים ביקורת או מספרים לנו מה היה צריך לעשות בכל דקה נתונה של המשחק אתמול!!!
לא נורא, יום יומיים והם נעלמים שוב....

ישן 12-07-2010, 10:57
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
קראו במוסף סופשבוע של 'תיק דרבוקה': "פול התמנון מתוודה - הופעלו עלי לחצים פסולים"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "ספרד אלופת העולם בכדורגל,כאשר גברה אחד-אפס על הולנד."

בראיון חושפני ואישי התוודה פול התמנון בפני כתב דרבוקה: 'אני תמנון רגיש שאינו מבין מאומה בכדורגל'. 'שבועיים לפני המונדיאל התייצבו אצלי שתי גברות קשוחות עם רשת ומחבת ואמרו לי - אנחנו מיוקנעם ולא מתעסקים איתנו. אמרתי להן שגרמניה צריכה להיות בגמר אבל הן חייכו ושוחחו בינהן על סוגי רטבים'... 'פחדתי, בטח שפחדתי אני רק תמנון ויש לי תמנונים קטנים בבית... הם אמרו שאני אבדוק מי גר ביוקנעם ועם מי לא כדאי להסתבך... ניסיתי להוריד אותן מעלי והבטחתי להן שנצחון במוקדמות אין לי בעיה לסדר וחשבתי שזה יגמר בזה'... 'בכל שלב הם שוב הגיחו לתוך האקווריום שלי ושאלו אותי אם אני אוהב פירות ים'... 'הם השאירו לי תלושי קניה ב'דיונון' בתור שוחד אבל אני לא נגעתי בהם. אין לי רגל ורגל בכל הקנוניה הזו'...'הן היו שרות לי:רק הפול המסכן ישב במחבת'... "יום לפני הגמר ישבתי עם אשתי תמי והיא אמרה לי:'פול, תעשה מה שהמצפון שלך אומר לך לעשות'. בחרתי בספרד ואני שלם עם זה אבל עכשיו אני צריך להמלט כל חיי".... 'בחרתי כבר מקום נידח אליו הן לא תגענה ואני מתכוון לנהל בלפלנד חיים שלווים רחוקים מתקשורת ומיוקנעמיות זועמות'.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר