17-07-2010, 20:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
בוודאי שיש תוכנה שעושה את זה! תמיד יש עוד תוכנה
ויש גם שלב בחיים שבו הם הופכים, איך נגיד? לא בדיוק "מסובכים", אלא יותר "סבוכים" - רב מימדיים, כמו מודל ענק של מולקולות, ושם מכל הכוונים יש סכנות פוטנציאליות, ואם תקח בחשבון שיש לך ילדים (ולפעמים גם הורה, או שניים, שכבר לא כל כך "מסתדרים עם כל המחשבים האלה", אבל כמובן שהעולם לא משתין לכוונם, ואין להם אפילו במאמץ את מסלולי הפעילות ה"אנאלוגיים" המוכרים להם) אז תראה (לא אתה אישית, מן הסתם) שכל הזמן לעקוב אחרי מה שעבורך הוא מאוד פשוט, זה למשוך את השמיכה הקטנה (של זמן+יכולת עיבוד מידע חדש) לכיסוי רגל, וחשיפת הרגל השניה.
אני חו"ח לא בא "לילל", אבל אני לעיתים קרובות נתקל בליגלוג שחצני, כמעט תמיד מצד אנשים בעשור השני/שלישי לחייהם על "אלה שאמרו יהיה בסדר ועכשיו שילכו להתלונן". זה לא ויכוח מצידי על עניין טכני, אלא על גישה. אני לא חושב שאני בור במחשבים, אבל אני חייב לציין שכאשר טיפלתי במכרז של החברה שלי לפיתוח תוכנת עבודה ייחודית (לא משהו גדול) רוב המתכנתים שהגיעו לתת מצגת נראו לי, איך נגיד?, חברה שלא בדיוק מנהלים תקשורת דו סיטרית עם לקוח (אני במקרה זה) אלא רגילים לחיות בעולם שבו המתכנת הוא משה, והשאר הם בני ישראל שצריכים לחכות שירד אליהם. מצחיק אבל אני מאמין שלפחות לכמה מהמציגים הגישה הזאת עלתה בכך שהם לא קיבלו חוזה (שהיה מעולה, בדיעבד, עבור כל מתכנת כפי שאמר בסיום העבודה מי שביצע אותה).