
28-07-2010, 15:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.04
הודעות: 16,543
|
|
את האמת- זה פשוט קשקוש..
ציטוט:
|
מלבד העובד כי "ישראל היום הוא יתון מאוזן הרבה יותר מ"ידיעת אחרונות", ככל שזה נוגע לרקע הפוליטי של הפרשנים הכותבים בו (אלוהים ישמור! 2 שמאלנים ו-2 ימנים כותבים על נושאים חופפים ומביאים שתי השקפות עולם דשות לציבור הישראלי! איזו חדשנות מופלאה!), "ידיעות אחרונות" אינו אלא צהובון רדוד שלא שווה את הכסף שמשקיעים בו ישראלים רבים שעדיין תקועים איתו.
|
יותר מאוזן, פחות מאוזן, למי איכפת?! דווקא לאזרח הממוצע(ואני מדבר בהכללה), מה שבאמת יותר מעניין לקרוא זה את הצהבת. (מה גם שבישראל היום למזלנו לא חסר צהבת.., אומנם פחות אבל בהחלט קיים).
ציטוט:
|
באופן כללי, "ישאל היום" מספק לקוראיו בדיוק את מה שאנשים מחפשים בעיתון - הנושאים המרכזיים באותו היום, כמה טורי פרשנות ועוד קצת רכילות - מה שיעזור להעביר את הזמן בתחבורה הציבורית בדרך לעבודה, או במשרד ברגעים מעממים שהצורך לשרוף כמה דקות בקריאה חסרת תוחלת עולה.
|
כן, כן, פרשנות של פרשן לאומי זה או אחר, זה בדיוק מה שכולם מחפשים בדרך לעבודה.. (לא)
לסיכום ההבדל המרכזי מתחיל ומסתכם במחיר, העובדה היא שבדרך לאילת, ובחזרה(לא היה ישראל היום בתחנה), ומה שכן היה זה ידיעות ב1 ש"ח, מחיר שאני מוכן להשקיע בשביל להעביר את הזמן בקריאת צהובון(כי בנסיעה ארוכה נחמד להעביר את הזמן עם איזה צהובון)
כי כמו שאמרת, וכאן אנחנו באותה הדעה.
ציטוט:
|
מעבר לכך, מי שמחפש תוכן אמיתי - יש את האינטרנט. העיתונות הכתובה בתשלום, וגם בכלל, הפכה כבר מזמן להיות לא ממש רלוונטית
|
|