לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-07-2010, 00:05
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
וואו, פעם שניה היום שאנחנו מסכימים.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "ועדיין, היית רוצה לגלות שקרוב..."

את הסוגייה יש לבחון בשני אופנים

א. מהי התועלת הציבורית בפרסום ? תועלת ציבורית מפרסום ידיעה היא רק במקרה בו מיידעים את הציבור על משהו שהוא יכול להשפיע עליו. למשל, החלטות פוליטיות, מדיניות וכו'. אז כל מי שמשתמש בטיעון השחוק של "זו דמוקרטיה זכות הציבור לדעת" לא יודע מה הוא שח. מדובר בתאונה קשה ומצערת - פרסום התאונה כמה שעות קודם לא יחזיר את הגלגל אחורה, הוא לא יחיה (לצערנו) את הנפטרים וגם לא יסייע במניעת התאונות הבאות.

ב. מהו הנזק שעלול להיגרם מהפרסום? מציצנות וקשקשנות תקשורתית שהיא הדבר היחיד שהוביל לפרסום המוקדם בפרשת אסף רמון, הכאיב למשפחה ולחבריו של אסף, האנשים ששלח צה"ל כדי לבשר את הבשורה המרה (אני לא מכיר מספיק את מערך הנפגעים אבל בוודאי מדובר באנשים שהוכשרו לכך עד כמה שניתן) לא יכלו לבצע את עבודתם נאמנה ותכלית פעולתם - ניסיון להקל על המשפחה - לא צלח. גם תדמיתה של התקשורת הישראלית בעיני הציבור נפגעה. גם זה מזיק בדמוקרטיה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-07-2010, 01:00
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
איך אמר כתב, נדמה לי רוני דניאל
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "עוד אסון עם מסוק היסעור......"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hwarang
עוד אסון עם מסוק היסעור... כמה אסונות המסוק הזה הביא עלינו.
אני מקווה שיהיה נס באירוע הזה.

כושר הנשיאה העצום של המסוק, והעובדה שכמה מן התאונות איתו היו עם עשרות חיילים הרוגים, זה נצרב לנו בתודעה.

המסוק הזה לא מביא עלינו כלום.. הוא מביא את הלוחמים שלנו לכל נקודה כמעט במפת המזה"ת, מחזיר אות הביתה, מחלץ פצועים ומתפקד כמסוק סער ותובלה נפלא כבר ארבעים שנה.. סוס עבודה ותיק ונערץ.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:33

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר