לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-07-2010, 08:15
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
חיים רמון: "מדובר בעדות שמיעה מסולפת - לא היה ולא נברא"

זעם גדול במערכת הפוליטית בעקבות הפרסום הבוקר (ה') לפיו עד שנכח בפגישתם של השר לשעבר, חיים רמון, וראש צוות המשא ומתן הפלסטיני, סאיב עריקאת, לפני כשבועיים, טען כי רמון אמר לעריקאת ש"אין טעם במשא ומתן הישיר בין ישראל לפלסטינים".

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/072/716.jpg]
חיים רמון צילום ארכיון: ראובן קסטרו

רמון טוען מצידו כי "מדובר בעדות שמיעה מסולפת של אדם שטוען שישב לידי במסעדה וחושב ששמע את מה שהוא שמע. למען הסר ספק – חלק מן הדברים לא היו ולא נבראו, בחלק האחר מדובר בפרשנות של אדם שטוען ששמע את מה שהוא שמע".

לדבריו, "מגוחך לחשוב שבגלל דבריו של אדם אחד, חשוב ככל שיהיה, מחליטה ישות מדינתית אחרת לקבל החלטות. הפלסטינים מעריכים את הערכותיהם ביחס לנתניהו בהתבסס על דבריו ופעולותיו, ולא בהתבסס על דעות פוליטיות של אדם פרטי". כמו כן, מבהיר רמון כי הוא מעולם לא התבקש על ידי נשיא המדינה, שמעון פרס, להיפגש עם סאיב עריקאת. "הפגישה הייתה יוזמה אישית שלי, מתוך קשרים שאני מנהל עימו שנים רבות. כל שרבוב שמו של נשיא המדינה מופרך מיסודו".

תגובתה של יו"ר סיעת קדימה, ציפי לבני: "מדובר בעדות שמיעה מאדם בלתי מזוהה, אותה שמענו מעל גבי האתר". מלשכתה נמסר כי "כמו בכל נושא שהוא, וגם בנושא הזה, ציפי לבני מבררת את הדברים מול האנשים עצמם ולא מול אמצעי התקשורת. מיותר לציין שדבריה של לבני בנושאי המשא ומתן עם הפלסטינים, והצורך בקיומו, אינם מוטלים בספק".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/138/664.html#
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-07-2010, 09:06
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אני מתלבט אם ראוי לה יותר להקרא 'ציפי שחורי' או 'ציפי כתמי'
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "חיים רמון: "מדובר בעדות שמיעה מסולפת - לא היה ולא נברא""

שיטת המתקפה כהגנה במקום לעסוק בעיקר שימשה את בריוני אוסלו ומשמשת את יורשיהם בקדימה.

כל כך קשה לגברת לומר לומר: "אם זה נכון אז זה חמור מאוד ונעשה ללא ידיעתי ובכלל אני לא מאמינה שזה נכון כי חיים הוא בחור נהדר שמעולם לא עסק במונקי ביזנס ולא הוגן לחשוד בו כאילו היה עבריין מורשע"

מרמון עצמו איני מצפה למאומה ואיני רואה כל סקופ בדבר גם אם יתברר כנכון ורק נזכיר עד לאן הגיע בן בריתו הצרפתי של רמון [ההוא מ'שתחנק'] בנאמנותו לציונות ולישראל במאבקה המדיני בשונאיה.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 30-07-2010 בשעה 09:12.
ישן 30-07-2010, 20:59
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
חומר למחשבה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "חיים רמון: "מדובר בעדות שמיעה מסולפת - לא היה ולא נברא""

האם משהו מחברי הפורום "פרש" המכובד יהיה אשר יהיה, יכול לשבת בשכנות לסעיד עריקאת במסעדה???
...או שזה היה משהו מקורב מאוד, מאוד אשר ישב בשכנות לשולחן של ראש ממשלת פלסטין וח"כ רמון.
נדמה לי שהפעם משהו עבר לתוך "שדה מוקשים" והכריזמה אישית לא תעמוד לו...הפעם

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:25

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר