31-07-2010, 13:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.03.04
|
|
תראה ההסתברות להגיע למצ"ח נמוכה.. יכול להיות אבל קח בחשבון שיש כאלה שלא רוצים, ויש כאלה שלא יכולים..
עכשיו תעשה את ההסתברות ממי שנשאר כלומר מי שיכול ורוצה להגיע לשם.. אז היא לא כזו נמוכה!!..
לגבי מנת השכלה.. אני יזהר בדברי אבל, בעיקרון לא מסתכלים על מה שהיית בבית ספר!!.. יש גם חוקרים בלי בגרות, או בלי מתאם קצונה, או עם קב"א נמוכה יחסית 51 למשל... ככה שזה לא ממש משנה..
מה שבאמת חשוב זה מי שאתה, איך אתה מנהל שיחה, אם אתה יודע לדבר בפני אנשים, אם אתה בטוח בשברים
שאתה אומר, וגם פה יש רמות יש בקורס כאלה שיודעים יותר טוב ויש כאלה שפחות..
קודם כל בראיונות עם המפקדים ועם המ"מ תגיד שזה מה שאתה רוצה, במהלך הטירונות יעשו לכם גם ימי עיון בנוגע
למיונים של בילוש ומצ"ח נראה לי שגם לרכזי מודיעין.. שם תתן את כל כולך, תתן את הכי טוב שלך ואת האמת ויהיה
בסדר. אל תנסה לחשוב על איזה תשובה הם רוצים לשמוע אלא תביא את התשובה שאתה חושב לנכון.. יהיה לך ראיון
עם סגל מפקדי קורס חוקרים והוא ישאל אותך אם אתה רוצה להיות וכל מיני שאלות..
לגבי מאבחנים ביחוניים (מא"ב) בעיקרון החל מהשנה הזו מא"ב עושים טירונות 03 ואני לא בטוח שתוכל להשתלב עם
פרופיל כזה במגזר המעברים.. ויש ביקוש גבוהה לכמות החיילים שם.. רוב האנשם הולכים לשם כמעט חצי מהטירונים
אם לא יותר...
הטירונות בבה"ד 13 זה סיפור בפני עצמו.. המשמעת חזקה אתה תמצא את עצמך משתגע ממנה אבל תנסה להנות
כמה שיותר.. לא משנה מה תעשה המפקדים יצעקו אתה תתחן שמירות ואולי אפילו גם תקבל שעות..
איך שתעלה על האוטובוס בבקום זה יתחיל יבואו אליכם המפקדים עם הכומתות הכחולות על הראש ויתחילו לצעוק
ולהשתגע יגידו לכם לא לדבר ולא לשמוע מוזיקה ולא לדבר בטלפון ושאפשר או להסתכל מהחלון או לישון.. תלך לישון
אתה בטח תהיה עייף!!..
אחרי זה תגיעו לבה"ד ויתחילו לצעוק עליכם לרדת מהאוטובוס ולקחת את התיקים מהר (בעבר גם זרקו אבנים ומקלות
על האוטובוס כדי להלחיץ) שורה תחתונה להלחיץ אותכם ולתת לכם תחושה של הנה אתם כבר לא באזרחות עכשיו
אתם חיילים ואתם תמלאו אחר הפקודות, אל תילחץ יותר מידי. אתם תגיעו בערב למסדר סמל ראשון בו יסבירו לכם הכל על איך שהכל הולך להתנהל בטירונות.. אתה תהיה בשוק אתה תהסס לא נורא יעבור.. הימים הראשונים קשים
אבל יהיה בסדר..
האוכל בבה"ד די סבבה אז אין לך מה לדאוג בעיניין הזה מקסימום תוספת לתפריט היומי איזה שקית במבה או ביסלי..
עקרונית אתה תצא כי אין מצב שתחתמו על נשקים ותשמרו ככה שגם אם תסגרו זה לא יעזור לאף אחד אז יהיה בסדר..
רשימת ציוד:
7 חולצות לבנות
7 גרביים
7 תחתונים
מכנס ספורט
נעלי ריצה
נעליים מקלחת נגיד קרוקס...
בגדים לשינה
--------------------
מגבת
משחת שיניים
מברשת שיניים
דאודורנט
שמפו, סבון
סכין/ מכונת גילוח
נייר טואלט (גליג אפילו 2) נייר טואלט חשוב מאד כי לא יהיה לך בצבא!!..
מגבונים לחים!!.. חשוב לנגב את האסלה לפני שיושבים!!...
--------------------
שעון
סדין ושמיכה
כסף למכונות ולשקם (אם יתנו לכם חח)
פלאפון
מטען
2 מנעולים לציוד שלך!!!!!..... - חשוב לא לוותר ל זה בחיים!!...
עט
וזהו אני חושב...
שיהיה המון בהצלחה ואם יש לך שאלות שוב יותר ממוזמן.. גם בפרטי
נערך לאחרונה ע"י dor_darhari בתאריך 31-07-2010 בשעה 14:15.
|