לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-08-2010, 23:15
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
פעילי זכויות אדם סייעו לפלסטינים לטפל בעצי זית בתל רומיידה

http://www.srugim.co.il/5698-%D7%A9...95%D7%99%D7%94/
מי שיגיע לחברון בשבועות האחרונים, ייחשף למציאות שונה לחלוטין: תושבי העיר היהודים והפלסטינים מתגייסים יחד להציל עצי זית באזור שכונת תל רומיידה.

מדובר בשורת עצים עתיקים שלאחרונה סובלים מצמח טפיל בשם 'דיבקון הזית', שמתרבה על העצים בקצב מהיר, יונק מהם את מזונם ועלול לגרום למותם.

נעם ארנון, דובר היישוב היהודי, שגילה ראשון את התופעה פנה לגורמים במשרד החקלאות הפלסטיני. בפעולה מהירה, העצים נגזזו וכעת הם בתהליך החלמה.

"אנשים לא כל כך יודעים, אבל בהרבה מובנים יש אינטרסים משותפים ושיתוף פעולה ברמה כזו או אחרת בין הגורמים בשטח", אמר ארנון לאתר ynet, "כולם רוצים שהעצים האלו יחזיקו מעמד".

ארנון הוסיף ואמר: "ביצענו סיור עם גורמי החקלאות הישראלים, קק"ל וגורמי חקלאות פלסטינים. גובשו דרכי פעולה, וכל אזור טופל על ידי הגורמים הנמצאים בו. באופן כללי, ניתן לומר שרוב העצים הבריאו ואנחנו בשלב הסופי של הטיפול".

ארנון התייחס גם לסיקור התקשורתי הדל לו זוכה שיתוף הפעולה המפתיע. "אם היו עוקרים עצי זית, התקשורת כבר הייתה מסתערת על הסיפור", הוא אומר.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2010, 01:25
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "נעם ארנון אינו עונה לפרופיל "פעיל זכויות אדם""

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
מדובר בסך הכל במעשה של שכנות טובה.
באותה מידה גם הבאת ילדה מעזה לבית חולים לטיפול בהשתלה אינו נכלל בקטגוריה של "פעילי זכויות אדם".

מי שמאמין כי מחר וגר זאב עם כבש - שיבושם לו.

נכון , התפקיד של "פעילי זכויות האדם" לפחות פה אצלנו הם: להציג את צה"ל כצבא כובש(וארנון לא עושה את זה)
להציג את הערבים כנרדפים(וארנון לא עושה את זה)
להפגין ב נעלין (וארנון גם את זה לא עושה )
|נכתב ב אירוניה|
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

ישן 03-08-2010, 01:37
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "לקרוא בהקשר זה לנועם ארנון..."

תראה , הסטיגמה שנוצרה פה שהיא שהיא כל מי שמגדיר את עצמו ימני אז הוא שם את זכויות האדם במקום האחרון ולהפך אם אתה שמאלני ופה הטעות. אני תומך בהתנחלויות ואני נגיד ארגונים כמו בצלם וווטש אבל האם זה אומר שלא אכפת לי מחיי אדם או זכויות ? שאני לא עוזר אם צריך ואני מחפש כאוס והרג ומלחמה? דווקא אותם "פעילי שלום" מפגינים צביעות בארץ ובעולם כשהם נטפלים דווקא לצד אחד ולצבא שכן מנסה לשמור על אנושיות מסויימת ולא מדברים בכלל על מה קורה בצד השני(כל מה שקשור בתרבות האסלאם וכו), האם פעם ראית הפגנה נגד כריתת ידיים בערב הסעודית? האם פעם ראית הפגנה נגד מה שהצבא המצרי עושה לכל המסתננים בסיני? האם ראית הפגנה כשחמאס מתעלל ופוגע בערבים נוצרים ברצועת עזה? האם ראית הפגנה נגד כיתת יורים או רצח או תלייה של משתפי פעולה בשטחים בכללותם? האם ראית הפגנה או זעקה בכל מה שקורה בצפון קוריאה שאנשים חיים בתת תנאים ופחד יום יומי של מוות? האם ראית איזה ציוץ של איזושהו ארגון נגד מה שקרה בדראפור ברמה תקשורתית גבוהה? מסביבנו מופרים כל כך הרבה זכויות אדם ונעשים פשעים חמורים כל כך אבל במי בצלם מתעסקים..?

ישן 03-08-2010, 09:06
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "[font=Verdana]תראה , הסטיגמה..."

אתה טועה. יש ברחבי העולם הפגנות נגד כל הדברים שדיברת עליהם, אתה פשוט פחות נחשף אליהן כי התקשורת הישראלית (וגם העולמית, אגב) מתעניינת יותר בסכסוך הישראלי פלסטיני. להגיד שארגונים כמו בצלם הם צבועים זאת אמירה לא ממש מבוססת. בצלם מוגדר כ"מרכז המידע הישראלי לזכויות אדם בשטחים" ובכך הוא מתעסק. למה הוא לא מתעסק בזכויות אדם במקומות אחרים? מאותה סיבה שצה"ל לא מסכל פיגועים בצ'צ'ניה - זו לא צביעות, זו מטרה מוגדרת.
אגב, 'בצלם' יודעים גם להגן על זכויותיהם של יהודים בשטחים:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/158961*
אני ממש לא בא להגן פה על 'בצלם', אני חושב שהם נותנים לאידאלים שלהם לעוור אותם ורואים הרבה פעמים תמונה מאוד עקומה של המציאות.

אבל כל זה לא העניין פה בכלל. אפשר להתווכח על טיבם של האנשים שמודגרים 'פעילי זכויות אדם', אבל הם אלו שמוגדרים כך. זה שאתה לא רודף מלחמות והרג, זה מצוין, אבל זה לא הופך אותך לפעיל זכויות אדם, כמו שזה שאני לא זורק זבל על הרצפה, ומדי פעם אף מעיר למישהו שכן עושה זאת, לא הופך אותי לפעיל למען הסביבה.*

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר