לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2010, 00:35
  Dr. Sloth Dr. Sloth אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dr. Sloth שמתחילה ב "אהובת הספן"

קודם כל תודה על התגובות, אני שמח לקבל גם את הביקורות כי רק ככה לומדים.

ל-YT קודם כל צודק זאת לא עריכה כי אני לא יודע לערוך יותר מדי ולכן הוספתי את המילה קלה (יתכן ושימוש במילה אחרת היה נכון). לגבי הסיטואציה היא ממש אבל ממש לא מבוימת הדבר היחידי היה שצעקתי לידידה שלי שלא תזוז כדי שתכנס לפריים, הדייג מצידו היה די אדיש ולא שיתף פעולה הוא בכלל היה בכיוון החוף ולא לים הפתוח לכן הייתי מוגבל מאד בזמן וזה מה שיצא. וצער לי לגבי הבגדים גם אם הייתי מביים את זה בחיים לא הייתי מצליח לשכנע אותה ללבוש שמלת שאנטי - בכל מקרה מקבל את הביקורת.

ל-Marin ו 8rxz7m האמת אפילו לא שמתי לב שקו האופק לא ישר, לגבי להפוך את זה לשחור לבן - אני יוכל לבצע רק לאחר שהמחשב שלי יעבור ניתוח לתרומת ספק/זיכרון חדש בתקווה בקרוב (עוד לא נמצא תורם מתאים).

נערך לאחרונה ע"י Dr. Sloth בתאריך 03-08-2010 בשעה 01:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2010, 10:37
צלמית המשתמש של ~YT~
  ~YT~ ~YT~ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.10
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Dr. Sloth שמתחילה ב "קודם כל תודה על התגובות, אני..."

כמה דיוקים והבהרות:

תיאור העריכה- עריכה "קלה" או עריכה "כבדה", לא בא לתאר את הידע שלך בפוטושופ, ולא כמה שעות לקח לך לערוך,
אלא את ההבדל בסוף העריכה, של התמונה המקורית לעומת התמונה הערוכה. ואצלך יש הבדל גדול.

לגבי הבימוי- כל עוד צעקת לבחורה לא לזוז התמונה מבויימת כי לא תפסת את הטבע כמו שהוא היה במציאות.
אבל! תמונה מבויימת היא לא דבר רע או אסור! וציינתי שהתפיסה יפה גם אם יש בימוי ואם לא.

לגבי השמלה- בסך הכל הצעתי אפשרות כדי לתת לך רעיונות לעתיד.

ולגבי התגובה כולה- מה שאני בסך הכל רוצה זה שכולנו נשתפר, גם אני לומד הרבה מתמונות של אחרים,
ובעצם הפורום הזה הוא המקום בו גדלתי ולמדתי את כל מה שאני יודע על צילום.
אז אל תנסו להוכיח לי שלא היתה דרך לצלם אחרת שבטח, כי אני יודע שאתם צודקים,
אבל אני בא להעיר על מה שאני רואה ולא על מה שהיה בשטח שאני לא יכול לראות.
ישן 03-08-2010, 12:11
  Dr. Sloth Dr. Sloth אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.10
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ~YT~ שמתחילה ב "כמה דיוקים והבהרות: תיאור..."

בן אדם אני מסכים אתך - אל תכעס עליי יותר מדי, ברור לי גם שכוונותיך טובות. ציינתי את העובדות כי אי אפשר לדעת כלום על הסיטואציה במידה ורואים רק את התמונה. להתחרות בידע על צילום עם אנשים פה בפורום אין לי על מה כי אני אפסיד, אבל לחוות דעה על תמונה אני יכול כמו כולם וברור שעל טעם ועל ריח אין להתווכח - זה חלק מחילוקי הדעות בכל תחום, במקרה יצא לי שתי ביקורות אחת אחרי השנייה כלפיך זה לא משהו אישי אפילו לא שמתי לב לכך.

יש בעייה אחת בכל פורום בכלל, שלעיתים לא ניתן להבחין בדברי ציניות או לשון הומוריסטית מאחר והדברים כתובים בכתב ולא נאמרים - ואני אחד שמשתמש לא מעט בזה אולי הגיע הזמן להמציא איזה סימן שאנשים יבינו שלא מדובר ברצינות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר