לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2010, 10:54
  frostedbutts frostedbutts אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.10
יציאה מקורס מת"מ

קודם כל שלום.
התגייסתי השבוע (10 לאוגוסט) לחיל תיקשוב ואני עושה עכשיו טירונות בצריפין, שאחריה הולכים לשבץ אותי בקורס מת"מ.
אין לי שום עניין בתפקיד, ואני לא יודע איך לצאת ממנו.
לא דיברתי באמת עם קצין מיון מתי שהתגייסתי, הוא אמר לי לאן אני מיועד ויצאתי משם תוך דקה וחצי, כאילו אני מדבר עם קיר.
אני צריך תפקיד קרוב לבית עם יומיות, (בשביל הרקורד, אני בן יחיד ואמא שלי חרדתית ובסרטים כבר חודשיים מלפני הגיוס שלי) ככה שלא באמת אכפת לי מה התפקיד שישלחו אותי לעשות כל עוד אני יכול לחזור כל יום הביתה.
שמעתי שכל העניין עם טופס 55 לוקח הרבה זמן, ככה שאני כבר יצתרך להתחיל את הקורס (ואני די בטוח שזין שיוציאו אותי מהקורס אחרי שאני כבר נמצא בו).
יש לי פרופיל 72, קב"א 52.
עוד משהו, הייתה לי בעבר (בגיל 15) חקירה במשטרה על שימוש בסמים קלים (עישנתי כמה פעמים חשיש :\), ואמרו לי שסגרו את התיק תוך שבועיים בגלל שזה היה באמת מקרה חריג לעומת מה שהיה (זאת הייתה פרשה דיי רחבה, אם אני לא טועה זימנו לחקירה יותר מ60 אנשים). הקצינת מבחן אפילו אמרה לי שאין לי מה לדאוג ושאני אפילו לא צריך להפגש איתה אחרי הפגישה הראשונה.

עכשיו יש לי סיווג בטחוני עוד כמה ימים, האם יש מצב שהדבר הזה יגרום לי לא לעבור את הסיווג וכך להוציא אותי מהקורס?

מה לעזאזל אני אמור לעשות כדי לצאת מזה? דחוף

תודה רבה מראש.

נערך לאחרונה ע"י frostedbutts בתאריך 13-08-2010 בשעה 11:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:46

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר