לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-08-2010, 18:52
  nk19 nk19 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.07
עזרה | פותח אתר וצריך עזרה בקשר לאכסון.

שלום,
שמי נחמיה, ואני כרגע בעיצומו של בניית אתר כלשהו, אני צריך את עזרתכם בבחירת שרת אחסון
האתר אמור להציג בהזרמה (סטרימינג) שלושה-ארבעה סירטוני וידאו באורך של רבע שעה כל אחד.
אני עדיין לא יודע בדיוק כמה אנשים יצפו בסרטונים בו זמנית אבל משער שלא למעלה מ200
המקסימום צפיות שיהיה בחודש יעמוד על 2000 לדעתי
על השרת להיות ישראלי. (אלה אם כן יש פה שכאלה שחושבים שלא, ואשמח לשמוע מדוע)
לפי החישוב שלי אני צריך לא יותר מ1 או 2 ג'יגה אחסון, אבל תעבורה אני חושב שאני צריך בלתי מוגבלת

או שאולי אני יכול להשתמש באיזה כלי באינטרנט כמו יוטיוב לדוגמא אבל אתר שמאפשר העלאת סרטונים ובנוסף אפשרויות והגדרות לצפייה בהם ז"א שתהיה האפשרות להגדיר שרק איפה שאני עושה EMBED הסרטון יופיע ולא תהיה לו שום אפשרות להופיע בשום מקום אחר..
או שיהיה אפשרות לקבוע שרק בכתובת האינטרנט הזאת והזאת הוא יופיע אבל אם יעשו לו EMBED למקום אחר הוא פשוט לא יעבוד וכך יהיה מוגן

ראיתי שיש אתר שנקרא vimeo.com ואני חושב שהם נותנים את האפשרות הזאת בחבילת הפלוס שלהם, כאן אפשר לראות את החבילה: http://www.vimeo.com/join
אז האם אתם חושבים שזה יכול לפתור לי את הבעיות ואז אני לוקח אכסון פשוט של כמה עשרות מגה עם תעבורה של כמה ג'יגות
או שאני צריך כבר משהו רציני ומסיבי,
ואם כן אז איפה מומלץ לרכוש את זה

תודה רבה מראש לעונים,
נחמיה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2010, 20:01
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nk19 שמתחילה ב "עזרה | פותח אתר וצריך עזרה בקשר לאכסון."

200 בו זמנית ו 2000 סך הכל בחודש?

כלומר בתחילת החודש יתחילו לצפות בו 200 איש ביחד (ויסיימו כשעה לאחר מכן), ואחריהם שוב יבואו בקבוצות חוזרות של 200, עד שיגמרו 2000 צפיות? (כלומר, בערך בעשר שעות הראשונות של החודש תסיים את כל הצפיות, ולאחר מכן - דממת אלחוט של גולשים עד סוף החודש? סנריו לא סביר במיוחד...)

ואם אתה מתכוון ל PEAK של 200 צופים - אז - מה יגרום ל PEAK הזה? אתה הולך להעלות סרטונים חדשים כל כמה ימים, ולפרסם לכולם, ואתה צופה שכולם ייכנסו ביחד?

לידע כללי - אין דבר כזה "תעבורה בלתי מוגבלת". מי שמוכר לך דבר כזה הוא שקרן. במקרה הכי טוב אתה תוגבל למהירות הפורט של הסוויצ' שאליו השרת מחובר (שלרוב תהיה 100Mbps) - שהרי אי אפשר להעביר יותר ממה שכרטיס הרשת מסוגל; בפועל סביר להניח שפחות מכך (אלא אם כן תשלם על רוחב הפס הזה סדר גודל של מאה דולר וצפונה כל חודש...), ושתגלה את זה אחרי שתעבור את כמות רוחב הפס שמוכנים שתעבור, אבל משקרים ולא מגלים לך אותה...

http://www.buffyguide.com/webmasters/whatisbw.shtml

ישן 17-08-2010, 02:35

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי fadey שמתחילה ב "סליחה שאני נדחף כאן, אבל נדמה..."

אני לא אמרתי בשום מקום 1TB.

נפח תעבורה בחודש מדבר על כמה ביטים עברו במהלך החודש

רוחב פס (או "רוחב סרט"), הינו ההגדרה של "כמה ביטים לשנייה אני יכול לדחוף על קו התקשורת, לפני שהציוד שאליו המחשב שלי מחובר יתחיל להעיף את המידע העודף ששלחתי". אין שום קשר בין הדברים, למעט העובדה שנפח התעבורה (בביטים לחודש), לעולם לא יעבור את רוחב הפס כפול בערך 2,592,000 (אם נגדיר שחודש הוא 30 יום - זה יהיה מספר השניות בחודש). כך למשל, על רוחב פס ביתי של 2.5 מגה ביט לשנייה (מסל"ש), לא תוכל להעביר יותר מ 6,480,000 מגה ביט לחודש, שהם (בערך) 6480 גיגה ביט לחודש, שהם בערך 648 גיגה-בייט לחודש (כלומר זה נפח התעבורה המקסימלי שתוכל להעביר אם מאפשרים לך לנצל את רוחב הפס של 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע...). כל המספרים מוערכים ותלויים בגדלים של פאקטים, header-ים של תקשורת, וכו', שהם תמיד דבר משתנה. רק כדי לתת סדר גודל.

ישן 17-08-2010, 02:42

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי fadey שמתחילה ב "אני רק ניצלתי את השרשור..."

החברות רוצות להיות לארג'יות עם הלקוחות שלהן מחד (לאפשר לדחוף הרבה מידע בזמן קצר כשיש צורך בכך - למשל אחרי שהאתר שלך פורסם ב slashdot וכעת סובל מה slashdot effect [חפש בגוגל]), ומצד שני, לא רוצות שיפתחו חברת אספקת שירותי אינטרנט ללא הגבלה על חשבון רוחב הפס שהם קונים. לכן אומרים לך: אתה מקבל בממוצע X גיגה בייטים להעביר ביום. תעשה מבחינתו יום יותר, יום פחות. אבל אל תשתגע (אלא אם כן אתה רוצה לשלם על בזבוז המשאבים שלנו...).

מבחינתם זה מתאזן. כי לכל הלקוחות יש ימים טובים יותר, וימים טובים פחות. יוצא שהם עושים overbooking - כלומר מוכרים יותר רוחב פס ממה שיש להם, אבל לפי חוק המספרים הגדולים, זה מסתדר. כמובן שמי ש"הורס" בכך שכל הימים שלו "טובים" - צריך לשלם בהתאם על כך שהוא צורך יותר משאבים מהמקובל. וזה נכון לכל דבר ב shared hosting - גם לעניין צרכני מעבד ו Disk I/O...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר