לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-08-2010, 09:17
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אם אתה באמת לא..."

אני אענה לך ולא אענה לו שזה לא יתפרש כחרחור ריב (למרות שזה מה שזה)
אני לא יודע איפה צמח הדור הזה ששואל מי זה יהודה אטלס, ומי זה X ומי זו Y על אייקונים ישראלים ובינלאומיים. (בהקשר של אמנים שלא באו להופיע בארץ הופיעו המון שאלות מי אלו בכלל)
אני לא יודע מה הגיל של הכותבים האלה, אני יכול אבל לשער ולהעריך.
עם כל הבינלאומיות כיבכול (AKA עאלק) ישראלים רבים חיים בניתוק מהעולם.
ניתוק ערכי.
חושבים באמת ובתמים שישראל ממוקמת קצת מעל האולימפוס וכל העולם צריך לנשק את הרגליים שלנו בלי שאנחנו צריכים לטרוח להתנהג לפי אמות מידה כלשהן, כלפי פנים (בין אדם לחברו) וכלפי חוץ (בין אדם לחברו שבא מארץ אחרת). רב העיסוק הוא דווקא בין אדם למקום, עיסוק מיותר וטפל והוא זה שהרים אותנו בעיני עצמנו לאולימפוס המנותק הזה.
אותו אולימפוס שמורה לנו ומצווה עלינו לגרש 400 ילדים כאילו תמו כל צרותינו (זה בהתרסה כמובן למקנטרים על אכיפת חוק זה או אחר לפני חוק חשוב יותר).
אז כן, ניתן היה ואולי כדאי היה להשאיר את 400 הילדים, עם כל הפגיעה בצביון היהודי של המדינה, אבל שמירה על אנושיות, ותיקון של מה שעשו לנו במדינות לא ממש רחוקות.
לישראל יש היסטוריה ארוכה מאד וזכרון קצר מאד.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-08-2010, 12:18
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
+ 99%
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "ואתה מסתכל על כל הישראלים מלמעלה."

ולמה לא + 100%? מכיוון שעשית שגיאה אחת קטנה בשימוש במילה פליט, האנשים האלה ברובם (ואולי אפילו כולם) אינם פליטים אלא מהגרי עבודה בלתי חוקיים. לפליט יש הגדרה ברורה שאינה עולה בקנה אחד עם "הבריח את הגבול בצורה בלתי חוקית כדי להתפרנס במדינה אחרת ולהנות מדמי הביטוח הלאומי שלה". השימוש השקרי במונח "פליט" נועד להפוך את הדיון משכלתני לרגשי כדי לאפשר לשוחרי חיסול המדינה היהודית להצטייר בעיני עצמם וסביבתם כאנשים נאורים וטובי לב שרק מבקשים לסייע לאומללים כאשר המציאות היא שמדובר באנשים מלאי שנאה עצמית שמבקשים לחסל את המדינה היהודית בכל אמצעי העומד לרשותם כולל הצפתנו במהגרים בלתי חוקיים.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 15-08-2010, 13:38
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
ניתוק ערכי?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני אענה לך ולא אענה לו שזה..."

יש מדינה מערבית שאיננה מתחבטת עם נושא המהגרים החוקיים והבלתי חוקיים?

על איזה אולימפוס מדינת ישראל חיה? הרי מדינת ישראל מבקשת בדיוק ההפך ממה שאתה אומר - היא מבקשת שינהגו איתה כפי שמתנהגים עם כל מדינה אחרת, ולא ימדדו אותה באמות מידה ייחודיות.

בדיוק משום שמדינת ישראל לא חסרה צרות, אין סיבה ליצור בעיה נוספת ומורכבת לא פחות מהבעיה הערבית. ילדי המהגרים אינם פליטים, כפי שהוריהם ברובם המוחלט אינם פליטים. הם באו מארצות שיקלטו אותם חזרה ללא כל בעיה ויוכלו לחיות שם חיים רגילים ככל אזרחי אותן מדינות. ההשוואה למצב היהדות באירופה או בעולם הערבי לפני כמה עשורים היא דמגוגיה מובהקת, שאין מרתיח יותר מלקרוא אותה ממי שגינה את השימוש באותו זיכרון על ידי מפוני גוש קטיף.

מדוע ישראל חייבת, לפי "ערכים" עלומים, לאזרח זוג שהגיע מקולומביה ועבד באופן בלתי חוקי במשך שנים, רק משום שנולד להם ילד שנהנה ממערכת החינוך הישראלי וכעת הוא מדבר עברית? איזה ערך עליון מכתיב התאבדות דמוגרפית כזאת?

מי שחי בניתוק מהעולם הוא מי שמאמץ תפישה רומנטית כאילו העולם המערבי הוא מקום נאור שמקדש את כבוד האדם ללא כחל וסרק, וללא התחשבות באינטרסים לאומיים וכלכליים.
ישן 15-08-2010, 13:16
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אבל לפי חיפוש גוגל דווקא כתב דברים אחרים שגרמו לי להבין שמבחינתו 'הילד הזה הוא לא אני
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "תהיי הוגנת, אטלס לא כתב ספרי ילדים כבר שנים ואלכס צעיר ממני."

הנה כאן במאמר על האלימות בחברה הישראלית. מאמר שמתעלם לחלוטין מחלקם היחסי והלא יחסי של הצעירים באלימות זו:

"המתנחלים העוקרים עצי זית של ערבים, היורים בהם, המשפילים אותם, השורפים את שדותיהם כ"גביית מחיר" על פינוי מאחז, הגוזלים אדמות פרטיות של ערבים (גם מה שקרוי "אדמות מדינה" הן אדמות של ערבים), ההופכים את דוכניהם בשוק, ההופכים את חייהם לגיהינום, הם אבות הטומאה. המשטרה או הצבא לעולם לא יגלו מי עשה מה, רק לעיתים רחוקות יביאו אשם למשפט, לעולם לא יפצו את הניזוקים על הסבל שנגרם להם. סביב העניין שורר קשר של שתיקה והשתקה, של שותפות לדבר עבירה. לית דין ולית דיין. מי שגונב תפוח בשוק יוכנס לבית סוהר, ואילו הבריונים של הקב"ה, שמעוללים לערבים פשע אחר פשע, שוכנים לבטח בהתנחלויות ובמאחזים ורשויות החוק עוברות על מעשיהם לסדר היום."

הכללה כה מכוערת המגובה במעט מזער של הרשעות והוכחות שכל כולה עשיית דמוניזיה של 'האחר'. האחר כולל כמובן גם את אותם ילדים תמים הקוראים בספרו היפה ושהוריהם הולכים לעבודה מכובדת אך לרוע מזלם הם נכללים תחת סיסמת הקרב הקרויה בפי 'אוהבי השלום' "המתנחלים"

http://www.gshavit.net/wordDocs/Tgu...lasViolence.htm

והנה כאן אודות מה שהיה לו לומר לתושבת קטיף דקלה גל-עד לדבריה כמובא במרשתת בבוקר יומו של פנוי גוש קטיף:
יום ראשון, ט' מנחם-אב: השכמה מקורית, יהודה אטלס מתקשר אליי, וטורח ליידע אותי שבתל-אביב שונאים אותנו ואף שמחים לאידנו. פתיחה נהדרת לאחדות של עם ישראל לה אנו מייחלים בצום הנורא הזה.

http://www.katif.net/art.php?table=art&id=1554
ישן 15-08-2010, 13:26
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
רפש אינטלקטואלי - אנשי מדון (ולעת מצוא ובמשטר נכון: גם דמים)
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אבל לפי חיפוש גוגל דווקא כתב דברים אחרים שגרמו לי להבין שמבחינתו 'הילד הזה הוא לא אני"

העובדה שבשיח הפנימי ישראלי-יהודי עוד לא בא שלב הדיון וחשבון הנפש אודות התופעה היהודית בעליל הזאת, היא כתם רציני על מי שחושב להתמודד באומץ מול האנטישמיות: זהו, ללא ספק, "הטאבו האחרון" - החלקה האחרונה הקוראת למגע הגס של הרביזיוניזם המחשבתי, לטיפול הברוטאלי של ה"פוסט"טיסטים" מסוג שלהו ולמשפט ציבורי נוקב. העובדה שאפילו בשיח הפנים ישראלי, בחדרי חדרים, אין דיון רציני בתופעת הרדיקליות הרצחנית של "מתקני העולם" בני הלאום/גזע/מוצא יהודי, תרדוף אותנו עוד שנים רבות.

ישן 15-08-2010, 18:32
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
במקריות מדהימה מצאתי פואמה שכתב הסופר והמשורר ראובן לכסיקון:
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "רפש אינטלקטואלי - אנשי מדון (ולעת מצוא ובמשטר נכון: גם דמים)"

דודה אומרת שלהשמיץ זה דוחה / ומי שמנבל את פיו סופו שהוא בוכה / אז כשאני ממש ממש רוצה לקלל/ אני תמיד ממציא לי איזה מתנחל / למתנחל הרי אין דמות / ולא יקרה כלום אם יחטוף אבן בטעות / כי הוא אשם בכל דבר שבעולם / ובבית תרבותי הרי שונאים אותו כולם / הוא כורת עצים של זית ונשארו רק חמוצים / הוא עולה לאוטובוסים ועושה שם פיצוצים / ואם למרות נאורותי אני טיפונת מקלל - זה רק בגלל שאני 3% איכותי ולא 97% של מתנחל/

__________________________________________________ ______________

יפה השכנה אומרת שזה טוב לרחם על ילדים עניים / אבל דודתי אומרת שלא אתקרב אליהם בחיים / יפה אומרת שהם מאוד מסכנים / אבל דודה אומרת שיש להם כינים/ ושהם פרימיטיבים, דתיים ורוסים ושחורים/ ושסופר איכותי לא כותב עליהם ספרים / אז החלטתי לרחם על ילדים שאינם מכאן / והלכתי לשם כך אפילו עד סודן / זה מספיק קרוב בשביל שיראו לי את היופי בעיניים / זה מספיק רחוק בכדי לא ללכלך את הידיים
ישן 15-08-2010, 12:37
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
"פלספן לא מרגש יהודי"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פסטן שמתחילה ב ""יהודי לא מגרש ילדים" (אבל רק בתנאי שהם זרים)"

מגוחך כל פעם מחדש לראות את אייטולות התייפיפות הנפש עושים שימוש ציני ואקלקטי ב"ארון הספרים" היהודי... ואחרי זה עוד נמצאים אלה המלגלגים (ולא רק בטוויטר) על תופעת מדונה/אסתר/קוצ'ר המכורים לקבאלללאה - תורת המאני מייקינג היהודית (להבדיל מה"קבלה" שהיא תורת הנסתר של היהדות, ויש לה קשה לקבאלללאה כמו שספר יוסיפון קשור לכתבי יוסף בן מתיתיהו) - בלי לשים לב שגויים/סלבס אלה רק מאמצים מנהג נפוץ בקרב פליטי האינטלקטואליזם הציוני חילוני: לנסות ולהמציא יהודי חדש, "מהונדס", מין סופר ג'ו שיש בו כל מה שבעיניהם הוא טוב, ואין בו כל מה שבעיניהם הוא רע. לשם כך עושים צחוק מהמטען התרבותי יהודי, 2700 שנות עולם תרבותי מתועד מדעית, וסומכים על כך שבן העם היושב בציון, שטוף בשנאת חרדים ובפוטוקולים של זקני המספרים על סדין עם חור ופרזיטים מן מאה שערים, ימחא כף לכל דעה שאמורה לייצג את "ערכי בית אבא" של יהדות נעימה וסבבי-בבי כזאת (פנטזיה מקובלת מאוד בעולם החילוני).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:00

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר