לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-04-2005, 17:25
  צביליך צביליך אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 31.12.04
"לכלוא רבנים מסיתים, כולל הרב שפירא"

"צריך להכניס לבית סוהר את כל המסיתים והמדיחים, גם אם הם רבנים, כולל רבנים כמו הרב שפירא" - כך אמר היום ל-NRG מעריב ח"כ דני יתום (העבודה), במהלך כנס במכללה האקדמית בנתניה.

"זה מה שמדינה יכולה לעשות כדי לגונן על עצמה, לפני שנעמוד בפני קרע עמוק בחברה הישראלית ובצבא, שאי אפשר יהיה לאחות אותו. אנחנו לא רוצים לחזור לתקופת הסזון, שבה יהודים נלחמו ביהודים", הוסיף יתום בהתייחסו לפסק ההלכה שפרסמו הרבנים הראשיים לשעבר, מרדכי אליהו ואברהם שפירא, בו הם קוראים לחיילים לסרב לפקודת פינוי היישובים במסגרת תוכנית ההתנתקות.

ח"כ יתום, שהשתתף בכנס שנערך תחת הכותרת "מזרח תיכון רב גרעיני - איראן, הפצצה וישראל", התייחס גם לפעולות שיש לנקוט. "הדרך זו לעצור את ההתדרדרות עכשיו. המערכת המשפטית והצבאית צריכות לטפל ביד קשה בכל חייל, שאין לו אישור שלא להשתתף בפינוי יישוב", אמר יתום.

"ההתבטאות שלי לגבי אפשרות הפיכה צבאית בישראל מצד גורמים דתיים לא היתה קיצונית וחזקה מדי", הסביר יתום, "התכוונתי שאם ימשכו מאמצי רבנים שפונים אל ציבור הכיפות הסרוגות בצה"ל, בין אם בסדיר ובין אם במילואים, בקריאה לסרבנות ובקריאה לא לחזור ליחידות שלהם, ואם אותם חיילים יראו בצו הרבני חזק יותר מפקודות המפקדים ויעשו את זה, אז אנחנו נמצאים בדרך שאי אפשר לשלול בסופה אפשרות של הפיכה צבאית".

ח"כ יתום הסכים עם דבריו של השופט מישאל חשין שאמר בדיון בבג"ץ כי חייל לא חייב לפנות משפחתו. "אני מסכים וחושב שזו תהיה טעות, טמטום ואטימות אם יבקשו מחייל לפנות את משפחתו, אבל הוא יכול להשתתף בפינוי של יישוב אחר. לא יעלה על הדעת שרק הילדים שלי ישתתפו בפינוי ומי שגר ביהודה ושומרון לא ישתתפו בפינוי של יישובים שהם לא גרים בהם".

בכנס שנערך לפני כעשרה ימים בירושלים אמר הרב שפירא כי "אסור ואין לתת יד לפינוי יישובים בארץ ישראל ואסור למוסרם לנוכרי. זה מנוגד להלכה, ואסור חס ושלום להיות שותף לדבר עבירה". הרב קרא גם לסייע לתושבי גוש-קטיף במאבקם נגד הכוונה לפנותם. "אסור להישאר מבחוץ אלא להיות שותפים למאבק", אמר.

בתום הכינוס חתם הרב שפירא על הצהרה שמחייבת גם את הרב אליהו, שכוללת ארבעה סעיפים עיקריים. בסעיף הראשון קובעים שני הרבנים כי "ארץ ישראל היא אדמת קודש, שניתנה לעם ישראל ואנו חוזרים וקובעים כי תוכנית העקירה אסורה באיסורי תורה חמורים והדברים קשים במיוחד כשמדובר על הגליית יהודים מבתיהם שלא מרצונם, והריסת יישובים, בתי כנסת ובתי קברות. אנו פונים לממשלה לחזור בה מתוכניות אלו".

בסעיף השני קוראים הרבנים ליהודים "להתכונן ליום פקודה, בו נצא כולנו להיות עם אחינו בגוש-קטיף, בעשרות, במאות ובאלפים".

הרבנים קובעים כי "אסור להשתתף באיסור תורה בפינוי, גם אם ינקטו נגדך אמצעים. אנו תובעים מהממשלה שלא לחייב את החיילים ולתת לכל אדם, חייל, ושוטר לחיות על פי אמונתו ובכך למנוע קרע".

עם זאת, קראו הרבנים אליהו ושפירא למתיישבי גוש-קטיף ש"לא לנקוט באלימות פיזית ומילולית נגד אחינו כוחות הביטחון".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/923/129.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-04-2005, 20:13
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.02
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "LOL, אז שטרודל זה הסימן של כל הזכויות שמורות? ואני חשבתי שזה C בתוך עיגול..."

במקרה יצא לי לקרוא את אחד הספרים שלו. ובמקרה אני מכיר אותו אישית פגשתי אותו אומנם מזמן בחיפה. 3 שנים הוא בן משק ג. ברנר . ובמקרה בוגר החטיבה שלי בפלוגת הסיור.

טבנקין אדמור? עלאק ! האדם היה מחשובי ומהיוזמים של תנועת העבודה נכון . האדם היה בעד ארץ ישראל השלמה - מוקש (אדמו"ר?) היה נערץ במשק שלו כן
להפוך אותו לאדמו"ר . הגזמה פראית ביותר.

וכאן תתקן אותי אם אני טועה האדם היה נגד תוכנית החלוקה בשנת 1937 או 1938 כמדומני .

נ.ב בפעם הבאה אכתוב כל הזכויות שמורות לאורי C בתוך עיגול. ישר הבנת שכוונתי לסמל מסחרי על שמירת זכויות . מה הרווחת מזה - כלום אבל אלך לפי השיטה שלך C INSIDE CIRCLE אני מקווה שבמקלדת מחשב אחר יש . יכול להיות בביתי כנראה כי גם לך אין. בנתיים תרגע אתה לא נשמע רגוע . אתה יותר מדי קפצני. קח את החיים בקלות יש חיים מאשר רק להתקיף בפורום חברים אחרים. ולמה לפעמים נראה לי כי אתה התאום של אורי מילשטיין.או אורי מילשטיין בכבודו ובעצמו שיצא לי לא פעם להתנגח בו שגם הוא אדם מתוסכל מהממסד.וברור הוא מוצא רק כשלונות בשמאל. ולכן הדמיון הלא מפתיע וגם השם שלכם הפלא אורי את אורי צמד לא רגוע הגיל שלכם די מתאים

עכשו תוכל להמשיך לשיר בסינית." סי בטוך איגול"
ישן 18-04-2005, 20:17
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
"במקרה יצא לי לקרוא" נשמע כמו סיכום ממצה שלך את עצמך...
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "במקרה יצא לי לקרוא את אחד..."

לו קראת "שלא במקרה", היו לך הרבה פחות שגיאות עובדתיות, וגם השפה שלך הייתה מזכירה יותר
את השפה העברית...
גולני מכנה את טבנקין בכל הזדמנות כ"האדמו"ר טבנקין", ומתייחס להערצה המוחלטת אליו ב-כ-ל קיבוצי
התנועה שלו.
בסוף ימיו אכן נחלש מעמדו ואכן היה ממייסדי תנועת א"י השלמה, אבל בשיאו הוא היה בשר מבשרה של
תנועת הקיבוץ המאוחד, והוכר כפוסק עליון שם.
ממש כמו חזן ויערי, אדמו"רי הקיבוץ הארצי (סתם בשביל הכיף, לתת לך עוד אדמו"רים).
בכל מקרה, איש מהאדמו"רים אינו בעל השפעה על צאן מרעיתו, כמו השפעת אדמו"רך ביבי עליך. מספיק שביבי יפהק, וכבר אתה תסלוד מעצם הרעיון של לפהק...

לסיום, סתם עצה פרטית - אל תנסה לכתוב עם שגיאות כתיב בכוונה - אנשים מכירים אותך פה, ועלולים
לחשוש שזה לא מכוון...
שינים סינים...
ישן 18-04-2005, 21:06
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

C בתוך עיגול מכה שוב ושוב בכזבים
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב ""במקרה יצא לי לקרוא" נשמע כמו סיכום ממצה שלך את עצמך..."

ציטוט של אורי" בכל מקרה, איש מהאדמו"רים אינו בעל השפעה על צאן מרעיתו" כוונתו לטבנקין ויערי וחזן
נו..... אז סתם לשגע לביבי את השכל . בכל זאת צא להרגע . אתה עונה כאחוז תזזית.
איך שכחת מבן אהרון גם הוא היה מנהיג דגול אבל אדמור שאמר מילה שאתה בטח אוהב אחרי הבחירות של המהפך "אם זה רצון העם צריך להחליף את העם".כמה צחקתי באותם ימים בחרתי במפלגת ד"ש ואח"כ הם צחקו עלי. יש לו מאמר יפה "שלטון משחית" שהוא כתב בשנות ה-80 . אוי כמה שזה מתאים למה שקורה היום ואיך שכחת את ברנר וכצנלסון וגורדון. כולם היו נפילים. זה ידוע. אבל אף אחד לא היה אדמור. אדמור בשבילכם זה זבוטניסקי. שהתורה שלו מתנפצת ע"י הימין רגע אחרי רגע . מורשת בשמאל יש. ומורשות כיום זה המורשת של רבין . שחברים מהמפלגה שאתה אוהב .אוהבים לנתץ קברים ולהשחית

שפוך את לבך. טייל בנכר קצת. יש חיים חוץ משנאה פתלוגית עמוקה לבני הקיבוצים והשמאל שהקימו את המדינה בדם לא פחות מהימין . ובאחוזים גבוהים. מתי ביקרת בבתי קברות במשקים. ועל תשכח שיש קיבוצים שחובשים שם כיפה .שחתומים על מגילת העצמאות מה שבגין לא עשה והם היו בני בריתם של חזן יערי טבנקין ועוד .

אני בחל זאת לו ישמה לך צע להראגע בסין מאכום יעפא מעד
ישן 18-04-2005, 21:49
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

LOL, לא לימדו אותך שחצי אמת זה גרוע משקר, הא?:)
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "C בתוך עיגול מכה שוב ושוב בכזבים"

למרבה הצער, אתה מגיב למשפט, ואז מצטט רק חצי ממנו, בתקווה שלא ישימו לב לנסיון הפתטי
להונאה...
כתבתי שלאף אדמו"ר אין השפעה על חסידיו, ברמת ההשפעה שלביבי יש עליך. הוא מרכז קיומך.

השטות של "ז'בוטינסקי זה אדמו"ר בשבילכם, אבל אינכם מקיימים דבריו", היא כ"כ מופלגת, שאני
משוכנע שגם אתה מתבייש בה כשאתה קורא אותה שוב (למרות שאני בספק אם גם אתה מבין מה
שיוצא לך מהמקלדת, אחרי שעברו יותר מעשר דקות מרגע הכתיבה...).

קיבוצים דתיים לא דומים לקיבוצים של השמאל. בהם יש התפלגות נורמלית של הצבעה. אין אדמו"רים,
כמו בשמאל...

רצית לכתוב בשגיאות בשורה תחתונה, אבל אבוי, גם בטקסט עצמו כתבת "על תשכח", ונשאלת השאלה, למה לך לעשות לעצמך את הבזיון הזה ולהראות כאילו יש לך יכולת להבחין בין שגיאה
מכוונת לשגיאה לא מכוונת. צא מזה, עברית זו לא השפה שלך, וגם לא אנגלית, בה אתה מתעקש לכתוב מלים שונות, ברמת עילגות משתנה (הרג אותי הקטע עם ה"אדמין" - היום שבו א-ת-ה תהיה
בעמדה לתקן לי את השפה, יהיה היום שבו התנועה האסלאמית, אליה אתה קרוב יותר ממה שאני
קרוב לפדרמן, תזכה בבחירות...)

באשר לביבי (אין לי כוח לענות לך ביותר מענף אחד, הנסיון לפענח אותך גוזל הרבה אנרגיה...) - אני
אכן סולד ממנו, אבל הוא לא תמצית קיומי, כפי שהוא תמצית קיומך. אתה מקשר כל אירוע בגלובוס
לנתניהו, ברמה של חסיד חב"ד והרבי מלובביץ'...
ישן 18-04-2005, 22:28
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

כן לימדו אותי שחצי אמת זה גרוע משקר
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "LOL, לא לימדו אותך שחצי אמת זה גרוע משקר, הא?:)"

הרב קוק?

אבל זה מה שמנסים להסביר לך כולם. . כמה שתשקר ותביא חצאי אמיתות אתה ממשיך לשקר ותהפוך את השחור ללבן וההפך כמו באשכול בפורום פוליטיקה . כבר כתב את זה מישהו מהפורום באחד האשכולות נגדך . ורק אתה בשלך. אדם מריר נפש . אולי אתה בכל זאת אורי מילשטיין המריר שונא שמאל וקיבוצים משכבר הימים. כותבים לי חברים שלא אענה לך כי זה יגרום לך תיסכול. ותהיה יותר מריר. חלקם מנהלים בפורום לשעבר אבל ברשותך אני אמשיך לענות אתה מעביר את זמני בעבודה מול צגי המחשב ופלאי הטכנולוגיה האחרים שהם סוד כמוס שאתה מומחה גדול ממני בתחום גם כמנתח מערכות (System Analyst) סליחה על האנגלית העילגת .וזה נקודת זכות בשבילך בינתיים עד הטיסה שלי ביום חמישי ונאחל לכם חג שמח אח"כ יהיה לך חופש ממני במשך שבוע.

C בתוך עיגול ( ואללה גדול, אתה גרמת לי לפרץ צחוק) איזה ילדים קטנים

נערך לאחרונה ע"י dkdkd בתאריך 18-04-2005 בשעה 22:32.
ישן 18-04-2005, 23:15
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

LOL, אתה מדקה לדקה מתקשה יותר לבטא את עצמך במלים...
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "כן לימדו אותי שחצי אמת זה גרוע משקר"

עכשיו אתה גם מספר לי על "מנהלים לשעבר" שכותבים לך דברים (וואו, מעניין מי זאת...). לפחות
אני יכול לומר ש"כולם" שלך, כותבים ברמתך, ואתה יכול לדבר איתם בג'יבריש המיוחד שלכם, שמביא
כבוד גדול למחנה השמאל...
דקדקד, לו רציתי חופש ממך ממך, הרי יכולתי לסדר לי חופש ממך מתי שרציתי (כאיש מחשבים דגול,
היית אמור לדעת שאין דבר קל מזה...), אבל ההנאה שבנוכחותך, היא אדירה...
אנא המשך לכתוב באנגלית. זה קורע (הקפד לבדוק במילון לפני כל הקלדה, כבר ראינו שזה לעתים נגמר
באנגלית המקבילה ל"שינים סינים" שמאפיינים את העברית שלך...)...
התסכול היחיד שנגרם לי ממך, הוא כאשר אני מנסה לפענח משפטים בדקדקית מדוברת, אבל ברגע
שאני מצליח - אז הצחוק שמשתחרר עושה את המאמץ לכדאי...

בברכת שטרודל ("כל הזכויות שמורות", בדקדקית מדוברת)...
ישן 19-04-2005, 08:24
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

לאן הגעת?באיזה סערת רגשות אתה
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "LOL, אתה מדקה לדקה מתקשה יותר לבטא את עצמך במלים..."

אפילו הפסקת לכתוב על כותרת האשכול. אם היית נותן למורה ללשון לבדוק את התחביר האחרון שלך. היית מקבל לא עובר אבל גם כל הדיוט מבחין . אבל זה בגלל שאתה בסערת רגשות !. כן. כל הכותב משמאל הוא עילג (כל הזכוית שמורת לאורי C בתוך עיגול) ) כל המנהלים שפטרת או התפטרו וכתבו לי הם מהשמאל. כתבתי גם שלא רק מנהלים אבל אתה התייחסת לאיזה שהיא נקבה מסתורית . סערת רגשות? לעניות דעתי ללא ספק

יש סיכוי שפעם תענה לשאלות שגם שואלים אותך?
בודאי שהיית חוסם אותי כמו שחסמת בעבר. וכותבים מהשמאל האחרים שחסמת. או שעזבו לאחר שהוכח מעל לעל ספק שאתה נהנה לא לענות לכותרת האשכול . כמנהל הופך כל שחור ללבן או כל לבן לשחור כשזה מתאים להשקפת עולמך השונא שמאל וקיבוצים. וביבי גם

אבל לאן תגיע ? כשתצטרך לחסום את כל אנשי השמאל העילגים עברת איזה פעם על התחבירים של כותבים מהימין ?. הערת להם?
חותם איתך שלא.

ולעינינו . מי אתה אורי? (סתם שאלה רטורית)

אז עדיין מי האדוננו מורנו ורבנו של השמאלנים ?עד עכשו כשלת קשות ולא ענית וגם סתרת עצמך שאנחנו כגוש אחד סרים לפקודה שלו. אנחנו קוראים בחדרי האוכל מנשרים של האדמורים שלנו

C בתוך עיגול מזל שיש Video-Conference ושדיברתי אמש בלילה עם ד. אפריקה בשפת הסימנים. בגלל האנגלית העילגת שלי כמו העברית.
דרך אגב יש לי עוד 2 שפות שאני יודע.( בהם באמת בצורה עילגת) אבל הפלא כשביקרתי באחד הארצות האלה אני הבנתי אותם והם אותי!! כי אין ארץ אידית (אידיש) אם כי בגרמניה כשהייתי יש מספר מילים דמות לאידיש ( וזה לא פלא) כמורה להיסטוריה תוכל להסביר את זה טוב יותר

אולי באמת תתקן את האדמין ותכתוב אדמיניסטרטור אחרת גם זה יחשב יצירה שלך וצריך שמירה על הזכויות C בתוך עיגול

יום טוב ורגוע בשבילך יש חיים חוץ מלהחזיר תשובה!
ישן 18-04-2005, 14:06
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כן, הוא מאוד חושש...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "אתה מוקיון"

אם ימני יצהיר שהוא שהוא חושש שמעשי ביילין יביאו למותם של מאות יהודים - תוך דקה הוא יואשם
בהסתה פושעת, ע"י צדיקים מסוגך. במקרה כזה, אתה פתאום "תשכח" שהימני רק "הביע חשש",
ותבהיר שאתה מזהה את הכוונה האמיתית מאחורי דבריו...
יתום אמנם אינו חכם גדול, אבל אפילו הוא מסוגל לראות שההתקפה האבסורדית שלו על חצי מיחידות
השדה של צה"ל, קידמה אותו רבות בתוך האלקטווראט שונא הדתיים שלו - ועל כן יצא בהתקפה נוספת,
שכל מה שעומד מאחוריה, זה רצון למהומה ורעש, שייתנו לו כותרות כ"לוחם בדתיים" (זה קלף חזק
אצלכם בשמאל...).
אין כל ספק שאתה יודע זאת, אבל הרבה יותר נעים לכתוב בהתחסדות על יתום ה"מתריע"...

לו ב-א-מ-ת חשש יתום ממלחמת אחים, ובאותה עת האמין שהרב שפירא הוא מנהיגם של רבבות
לוחמים ומפקדים (כפי שאמר בשבוע שעבר) - אז אין ספק שדבריו הם טמטום בהתגלמותו, שכן הוא
תומך ביצירת סיטואציה שתחייב את "המוני מאמיני הרב" ללכת להלחם כדי לשחררו...
למרבה השמחה, יתום יודע את האמת (או שידע אותה תמיד, או שמישהו קצת יותר חכם הסביר לו
אותה...), ועל כן, כל כוונתו היא לדבר לבוחריו ולהוציא מהם נהמות של "היתום הזה גבר שיודע לטפל
בדוסים האלה...". זה שווה לו נקודות בפריימריס...
ישן 18-04-2005, 14:56
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

רגע למחשבה- נכון שאין לשמאלנים לשיטתך?
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כן, הוא מאוד חושש..."

אם ימני יצהיר שהוא שהוא חושש שמעשי ביילין יביאו למותם של מאות יהודים - תוך דקה הוא יואשם
בהסתה פושעת, ע"י צדיקים מסוגך. במקרה כזה, אתה פתאום "
תשכח" שהימני רק "הביע חשש",תשובה כל הזמן שומעים את התקליט השחוק הזה

יתום אמנם אינו חכם גדול ת כמו כל השמאלנים, אבל אפילו הוא מסוגל לראות שההתקפה האבסורדית שלו על חצי מיחידות . ת. בסך הכל הביע את מה שכל השמאל חושש כי רבנים יכפו דעתם על הקצונה הדתית חלק מכריע מהציונות הדתית שהם מיעוט במדינה מכריז כי יסרב פקודה . ולא יגיעו כלל לשמ"פ . בהוראת הממריד שפירא
דת או מדינה מחק את המיותר
שונא הדתיים שלו - ועל כן יצא בהתקפה נוספת, תכף תאשים אותו גם בגזענות- אירופאי ......

לו ב-א-מ-ת חשש יתום ממלחמת אחים, ובאותה עת האמין שהרב שפירא הוא מנהיגם של רבבות
לוחמים ומפקדים (כפי שאמר בשבוע שעבר) - אז אין ספק שדבריו הם טמטום בהתגלמותו, שכן הוא
תומך ביצירת סיטואציה שתחייב את "המוני מאמיני הרב" ללכת להלחם כדי לשחררו... נו .. אז מרחץ דמים. כי המיעוט לא מוכן להשמע להחלטת הממשלה באישור הכנסת

נו אז מה חדש פה .??? . על זה לוחם יתום . מרתיע בשער. על סכנה הולכת וגוברתו. היום בציבור הדתי לאומי אפילו משבחים. את אלה המודיעים כי יסרבו. ראה מקרה של הצוער מבהד 1 .

אז אם הקובבה מאיים שישפך דם. לא הייתי רוצה לראות . את מה שהימין הלאומי כנראה רוצה. זה שפיכות דם. ושהם לא ישכחו . הם בכל זאת המיעוט.
ישן 18-04-2005, 15:07
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

רק אתה יודע מה זה הבליל המוזר שדחפת כ"תשובות" לטקסט שלי...
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "רגע למחשבה- נכון שאין לשמאלנים לשיטתך?"

אני לא מאשים את יתום בגזענות, אלא בשנאת דתיים ובטמטום...
גזענות זה מאפיין של חלק מהשמאל ולא של כולו. אתה, למשל, סובל מזה ברמה כזו, שכל פעם אתה מזכיר
לנו בגאווה כמה אתה נאור, על שהואלת בטובך להנשא למישהי לא אשכנזייה (הגם שלפי תיאוריך, ברור
שמי שעשה חסד, זו דווקא היא איתך ולא אתה איתה...).
מבין כל האנשים שמדברים באשכול זה על שפיכות דמים, אני חושב שאתה היחידי שבאמת תומך בזה (כל
זמן שאתה מאמין ש"הצד שלך" יגרום לשפך דם גדול יותר אצל "הצד השני". עצוב מאוד שהגעת לשנאה
ברמה כזו, שכן אותם אנשים שאתה שונא כ"כ - הם אלה שמגינים עליך בגופם בכל היחידות (בחטיבה שבה
שירתת, הם אחוז עצום כ"כ, שבלעדיהם תתפרק שדרת הפיקוד שלה...).
זי פישיט עיציב...
ישן 18-04-2005, 15:39
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "רק אתה יודע מה זה הבליל המוזר שדחפת כ"תשובות" לטקסט שלי..."

כזבים תמיד היה להם משקל נכבד בתשובה שלך . אני רוצה שפיכות דמים? מי שמצייר את זה הכי טוב זה דווקא אתם . תשאל את פדרמן מהמחנה שלך. כי הוא טוען "היום זה לא בושה לבצע מרידה" . ומרידה בדרך כלל זה שפיכות של דם. בקשר לרעיתי . תמשיך במסכת הכזבים שאתה מטיב להצטיין בה.עולמך הפרטי עלום - יש סיבה? (אין צורך לענות שאלה רטורית)

אין לי בעיה עם כלל החילים הדתים אני חושב ומכיר חלקים רבים בו . הם חיילים טובים. עם ראש גדול

הבעיה תצוץ ברגע שיהיה משקל בין דת ל מדינה למי החיילים האלה ישמעו למפקד או לרב . ואת התשובה כבר אמר וצדק בהחלט יתום. באומרו מה שכבר נכתב. בימים האחרונים

שלב א יש לבטל לאלתר את כל ישיבות ההסדר יש גם רבנים מהציונות הדתית שתומכים בצעד כזה
שכל חייל יבוא כפרט ולא כקבוצה
פרט לגד 97 הנחל החרדי ששם הבעיה מורכבת יותר
ב. יש לשאול . צוער לפני פתיחת הקורס בבהד למי ישמע ביום פקודה לרב או למפקד. וכמובן שהפקודה תהיה חוקית ושהתקבלה מהדרגים המדיני כלפי הדרג הצבאי באישור הכנסת ובתי המשפט.

טפסיק לשאיר לאי שאריים בסאינית
ישן 18-04-2005, 22:45
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
הרי במילא לא תבין
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי kube שמתחילה ב "ההבהרה היתקבלה תודה. סתם..."

אני יהודי גאה רק שאני מתבייש "בנועם הליכותיהם" של אלה החושבים עצמם לשליחיו של האלוהים והרשות אשר נתן להם לעשות ככל שירצו ומבלי להענש על כך . להפריע לכל אזרחי המדינה אשר דעתם תיהיה ככל שתיהיה , אשר עסוקים בפרנסת משפחתם בכבוד ולא על ידי "נדיבות הלב" של אוצר המדינה או בכסף אשר דעת הרבנים נקנתה בו ועושים בתורת ישראל "מסחרה" אחת גדולה . אני מתבייש באותם מסיתים לדבר עבירה, אשר מכונים אנשי דת מכובדים כגון רבנים, את חיילי צהל הקדושים יותר מהרבנים המסיתים האלה. הרי ברור כשמש שבסופו של דבר רק הכסף שיקבלו כאתנן ירגיע אותם . למי אתם מפריעים במהלך החיים התקין ? לאותם אזרחים אשר אתם רובצים על כיתפיהם ? זה השכל שלכם ?
אני כבר לא יודע מה להגיד קודם : "מתנחלים, די, נמאסתם !!!" . או " הליכוד, די, נמאסתם !!! "
אבל בהחלט אפשר להגיד : " מושחתים, די, נמאסתם !!! " זה כבר יתאים לשני הדראקים האלה .
אני מקווה שהבנת שדברי נאמרו מתוך היותי יהודי גאה וכואב .

נערך לאחרונה ע"י illi בתאריך 18-04-2005 בשעה 22:47.
ישן 19-04-2005, 06:32
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
מר קוב
בתגובה להודעה מספר 51 שנכתבה על ידי kube שמתחילה ב "אני יודע שכואב לך על..."

סוף כל סוף אתה מתחיל להבין עכשיו הגיע הזמן שתתחיל להפנים .
הנכון הוא שכל המדינה מושחתת . אין ספק.
הנכון הוא שהעבודה התחילה בזאת.
הנכון הוא שהליכוד העצים את השחיתות לרמה המתאימה לרפובליקת בננות.
לכן גם אמרתי שמפלגת העבודה היא הרע במיעוטו למרות שהצבעתי לליכוד !!!
הצבעתי לליכוד רק בגלל מעשיה של מפלגת העבודה . מטומי לפיד התאכזבתי.
אין ספק שלא כל הימניים הם כאלה כפי שאמרתי קודם ולכן אני מתבייש .
בכל מדינה יש קיצוניים לשמאל ולימין והם הגורמים לבושה ולא רק שלי .העיניין הוא שבמדינת ישראל אחוז הקיצוניים גבוה מאד וממשלת ישראל מחפשת את קירבת הימניים ומוותרת להם .
הבנת זאת מר קוב ? אם כן אני בטוח שמרגע זה אתה הרבה יותר רגוע ומתחיל לדבר ולחשוב בקו החדש שלך שהוא הקו הנכון והטוב למדינת ישראל .
שא ברכה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:29

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר