יש לי טקסט באתר שאני מעוניין שיהיה בר שינוי כלומר, כשכאשר מישהו משנה אותו, הוא ישאר ככה גם לאנשים אחרים שנכנסים לעמוד השאלה היא, איך עושים את זה? נ.ב - משתמש ב ActionScript 2.0
משהו כמו זה? http://sig.ben-or.net/
באופן עקרוני כן, איך עושים את זה?
אתה צריך להעזר בצד שרת שישמור את המידע בשרת, אי אפשר לעשות את זה רק בפלאש
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
yeap indeed אני אישית משתמש בPHP ןזה ממש לא מסובך אם אתה רוצה דוגמא אין לי בעיה להוסיף
אשמח גם אם תוסיף (:
מאוד אשמח אם תוסיף כי הבנתי שצריך לעשות עם צד שרת אבל לא הצלחתי לבנות את זה אני עדיין מתלמד בכל מה שקשור לסקריפטינג בפלאש וPHP
אני יעלה יותר מאוחר היום
בינתיים ניסיתי לבד ומישום מה זה עדין לא עובד יצרתי קובץ טקסט ובתוכו כתבתי: קוד: cont=נסיון כתיבה (cont זה התיבת בה הטקסט מוצג) עד כאן הכל עובד עשיתי את התיבה שממנה המשתמש יוכל לערוך את הטקסט (tahazit) בלחצן ששולח את הטקסט כתבתי: קוד: on(release){ loadVariablesNum("text.php", 0); } text.php: קוד PHP: <?php $text = . $_POST["tahazit"]; $fp = fopen("ta.txt","w"); fwrite($fp,"cont=" $text); fclose($fp); ?> still not working any idia why?
cont=נסיון כתיבה
on(release){ loadVariablesNum("text.php", 0); }
<?php $text = . $_POST["tahazit"]; $fp = fopen("ta.txt","w"); fwrite($fp,"cont=" $text); fclose($fp); ?>