לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2010, 10:40
  overclock overclock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.05
האם יתכן שנתב די חדש לא יהיה תואם לחיבור לבזק בינ"ל???

שלום לכולם,
אני מחובר כבר שנתיים לבזק בינ"ל ובמשך כל השנתיים הללו לא הצלחתי להוריד תכנים בטורנט דרך טראקר פרטי. תמיד כשפניתי לשירות הטכני האכילו אותי לוקשים (בדיעבד) כמו - בעיה בהגדרות / בעיה בטורנט או בעיה בטראקר הפרטי. גם כשאיכשהו זה היה נראה שעכשיו זה יהיה בסדר - השירות היה כאילו "נחסם" אחרי זמן די קצר (פחות משעה).
לאחרונה התמזל מזלי וחברה אחרת נתנה לי אפשרות לנסות אותה לזמן לא מוגבל ללא התחייבות (אפילו ליום אחד - וכך עשיתי). בבדיקה ראיתי שפתאום גם הטורנט עובד ללא בעיות. נהדר!
מכיוון שעוד יש לי התחייבות לבזק לחודש וחצי הקרובים החלטתי לנסות לנצל את המנוי והתקשרתי לשירות הטכני. הפעם, הריטואל של בעיה בהגדרות-בתוכנה-בחו"ל, רק לא אצלנו, לא עבדו (מצחיק שהם ניסו לחגוג על זה גם אחרי שהדגשתי שההגדרה היחידה ששונתה במעבר לספק אחר היתה בהגדרת חיבור בלבד!)

בסופו של דבר הנציג נאחז בבעיה יחידה ובעמדה זו התקבע - הבעיה היא בראוטר שלך - אני רואה שהוא דגם G ולא דגם n. זה ישן מידי. הסיסקו שלנו לא מוכן לקבל אותו בחיבור L2TP (כרגע אני מחובר ללא חייגן, אבל הנציג רצה לבדוק אם מעבר לחייגן יפתור בעיות). הציעו לי נתב חדש דנדש בחינם - סירבתי - שונא מתנות יחיה. אז נאמר לי שאין איך לעזור לי מאחר ויש לי ציוד מיושן בבית. אבל לא מובן לי דבר אחד - וכאן שאלתי - אני תמיד חשבתי ש- B/G/n הם תקנים לרשת אלחוטית. מה לעז*זל איכפת להם אם זה G או n. וזהו? כל מי שאין לו n לא יוכל להתחבר אליהם ב-L2TP?!?!?

לגבי התחייבות לחברה אני לא ארחיב פה, זה ממש לא הנושא של הפורום. אבל כן אציין שיש היום ספקים שנותנים מחיר ממש זול גם ללא התחייבות. והבונוס אפילו הוא שהם לא שינו את מספר שירות הלקוחות שלהם לשיחה בעלות רגילה במקום 1-800. תחשבו על זה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2010, 07:50
  Oragon-51 Oragon-51 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי overclock שמתחילה ב "האם יתכן שנתב די חדש לא יהיה תואם לחיבור לבזק בינ"ל???"

היי,

תראה קודם כל הדרך האמיתית להבין אם באמת מדובר בבעיה בראוטר שלך: פשוט תחבר את המחשב ישיבות למודם ותראה אם הבעיה משתחזרת.
VPNים זה דיי 0 או 1, משמע: עובד או לא עובד, אז פחות סביר שזה בעיה במודל הזה, עם זאת,דברים נוספת יכולים לגרום לראוטר לעבוד לא טוב, ההמלצה שלי אלייך זה לחפש עדכון Firmware לנתב, לעדכן ולראות אם זה עוזר.

דבר קטן נוסף, אני נמצא חצי שנה בבזק בינ"ל ואני יכול לומר לך בבטחה שהם ספקית האינטרנט האמינה והטובה ביותר בישראל נכון ל-2010, כל השאר או שמבצעים Shaping על התעבורה באופן מוגזם או פשוט לא מקצועיים.
לפני הייתי ב-Netvision ו-012.
אז אני במקומך הייתי מנסה לפתור את הבעייה איתם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר