לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2010, 00:10
צלמית המשתמש של S - Designer
  משתמש זכר S - Designer S - Designer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.03
מצלמה לטיול בדרום אמריקה ורכיב איחסון לתמונות

שלום,
אני טס לטיול של 4 חודשים בערך לדרום אמריקה בקרוב.
יש ברשותי מצלמת Pentax K100D עם מספר עדשות, אבל אני קצת מפחד לקחת אותה. גם בגלל הגנבות שמה וגם בגלל הנוחות.
השאלה האם זה שווה את זה?
חשבתי אולי לקנות מצלמה קופקטית עם טווח אורך מוקד רחב כמו למשל ה- Panasonic DMC-ZS1 (DMC-TZ6) שזכתה לציון הכי גבוה בהשוואה הזאת של Dpreview (השוואה קצת ישנה אבל זה לא נראה לי משנה כל כך, כי הדגמים החדשים יותר מהסדרה הזאת לא נותנים הרבה יותר חוץ ממחיר גבוה יותר). אין לי יותר מידי כסף להשקיע, והמצלמה הנ"ל עולה כ- 1000 שקל חדשה, ואני אולי אקנה בכלל יד שניה (שווה?).
בנוסף חשבתי ללכת על משהו קצת יותר גדול עם יותר אופציות כמו Canon PowerShot SX20 IS או Panasonic FZ35 (או אחרות יד שניה מהסדרות הנ"ל, בכל זאת המחיר משחק פה) שקיבלו בהשוואה הזאת של Dpreview (חדשה יחסית) את הציונים הגבוהים ביותר. האם עדיף לקחת משהו פחות קומפקטי כמו אלו?

בקשר לאיחסון התמונות במהלך הטיול. לפי מה ששמעתי, רוב המחשבים המפוקפקים שאני אשתמש בהם במהלך הטיול נגועים בוירוסים אשר פוגעים בקבצי תמונה וא מוחקים אותם.
בהתחלה חשבתי לקחת הארד-דיסק נייד, אבל אחרי ששמעתי על הבעיה הנ"ל לא נראה לי זה כדאי. חשבתי על לקנות מספר כרטיסי זיכרון, השאלה כמה יספיקו לי?
בנוסף יש גם את האפשרות לצרוב על דיסקים (אין בעיה לחבר את המצלמה למחשב כל עוד הכרטיס זיכרון נעול), אבל מהניסיון שלי דיסקים הם לא מדיה אמינה ממש, במיוחד כשמדובר במדיות לא איכותיות שאני מאמין שרק אליהן תיהיה לי גישה בדרום אמריקה.
מה אתם אומרים?

תודה רבה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-08-2010, 23:53
  dany5311 dany5311 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
zs3
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי S - Designer שמתחילה ב "מצלמה לטיול בדרום אמריקה ורכיב איחסון לתמונות"

שלום ,חזרתי עכשיו מטיול בצפון אמריקה, שם צילמתי רוב הזמן עם zs3 זה כמעט אותה המצלמה שאתה רוצה לקנות רק עם וידאו HD וזום שאפשר במן הצילום לקרב ולהתרחק.
בדרך קניתי 500D (עם טווח עדשות דומה) אבל בהרבה מהמקרים היה נוח להשתמש בקומפקטית ואת הגדולה השארתי בחדר במלון(די מסוכן למצלמה).
כמובן שהאיכות לא אותו הדבר(500D זו מצלמה הרבה יותר איכותית ויקרה ודרשת תיק נשיאה גדול).
אבל בשליפות הפאנאסוניק נותנת לצלם יותר בספונטניות נכנסת לכיס וקלה במשקל ובתפעול והיום בבית אני רוה בפלזמה את הסרטים בHD.
מה שכן עכשיו היא תיהיה קצת מיותרת וחשבתי לימכור אותה .אשמח לדבר איתך
0546655537
דני.

נערך לאחרונה ע"י dany5311 בתאריך 26-08-2010 בשעה 23:57.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר