לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-04-2005, 00:27
  אייל ר אייל ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.05
עזרה בשימוש ממשק web

שלום אנשים,

הפכתי את המודם שלי (אלקטל 510 3 נוריות גירסה 4.2.7) לנתב והכל עובד כשורה. אני מפעיל שני מחשבים XP HOME ו- XP PRO שעובדים ברשת בצורה תקינה. אני מריץ פיירוול אפליקציה על ה- XP PRO של ZONE ALARM 5, בשני יש פיירוול של ווינדוס. לשני המחשבים הגדרתי IP קבוע ונתתי להם DNS של בזק בינ"ל הספק שלי. (192.115.106.35)

יש לי כמה שאלות בבקשה, ניסיתי לחפש תשובות בפורום אך לא ממש מצאתי, מצטער אם השאלה חוזרת...

1. אני לא מצליח יותר להכנס לממשק WEB של הנתב (http://10.0.0.138/index.htm), לפעמים אני מצליח רק לשניות ספורות אם אני מנתק את קו ה- ADSL, ניתקתי את הפיירוולים אך זה לא עוזר - מה צריך לעשות/להגדיר כדי שהממשק יעבוד בצורה קבועה ומלאה?

2. הפכתי את המודם לנתב בעזרת קובץ INI שפורסם כאן אך לגירסת מודם מוקדמת יותר - האם קיים קובץ INI לגירסה 4.2.7 ? אם כן אשמח לקבל אותו.

3. כיצד ניתן לראות את ה-IP החיצוני שאני מקבל מהספק? אני יודע שדרך הממשק של הנתב אבל האם אפשר דרך COMMAND?

4. האם להגדיר IP קבוע ו-DNS למחשבים זה מומלץ יותר מאשר לאפשר מצב אוטומטי או שזה לא משנה?

אודה לכל מי שיוכל לעזור,
בברכה,
אייל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר