לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2010, 22:37
צלמית המשתמש של בן אור
  בן אור בן אור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל בן אור שלח הודעה דרך MSN אל בן אור Facebook profile Follow me...
מה לא הייתם משנים בעברכם?

בעקבות האשכול "מה הייית משנה בעברך..." שמתחתי (שהולך להשאר מתחת), יש צורך לשנות את שאלת פותח האשכול לשאלה יותר אופטימית.

הרי ברור שלכל אחד יש דבר אחד לפחות בעבר שהוא עשה נכון ולא היה יכול לעשות יותר טוב.

מה דבר אחד עיקרי ומשמעותי שהייתם עושים שוב אם הייתה לכם האפשרות?
(זה חצי פרודיה, המקור פרודי השאלה רצינית)

אצלי: (שים לב דני, אין צורך להיות הראשון שמגיב לעצמך זה סתם מבלבל)

לא הייתי משנה את התיכון שלי, אורט אבין ברמת גן(תיכון מעולה) למרות התלונות בהשוואה לתיכונים אחרים הוא היה מעולה, יותר מבחינת האווירה ממבחינת ציוד חדיש.

הייתי נרשם לפרש, אתם אומנם שורפים לי מאות (או אלפי) שעות במצטבר אבל לפחות אתם לא FXP ובסך הכל סבבה כאן.

הייתי לומד תיכנות לבד בגיל צעיר יחסית (ובאותו נושא, הייתי הולך לקורס מתחיל באוניברסיטה הפתוחה והייתי קונה את אנדרואיד G1 שלי, אם כי הייתי מעדיף לשלם יותר ולקבל מוקדם יותר).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-09-2010, 08:23
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא הייתי משנה למרות הפיתוי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי בן אור שמתחילה ב "מה לא הייתם משנים בעברכם?"

הייתי נשאר "פראייר" כי בכמה מקרים שבהם יכולתי לדפוק אנשים חארות (כי שמעתי מהם בעצמם דברים שהיו מספיקים כדי שיחטפו) לא עשיתי את זה. לא רק שמעבר לתחושת הפראייר כשפה ושם אני שומע שהם הגיעו עוד יותר רחוק יש לי שקט, גם למדתי במשך הזמן שחארות ממילא שורדים כל דבר.
סבתא שלי ז"ל הייתה מוכנה להעמיד לרשותי הרבה יותר כסף ממה שהיה לי, לצורך "סיבוב" השקעות בורסאי מסוכן, ובלי לכעוס אם הכל ילך. בחרתי לא לסכן את הכספים שלה, למרות הפיתוי (הרווח היה שלי). בסוף ההשקעה הצליחה והכסף שלי עשה 400 אחוז. בכל זאת למדתי הרבה על איפוק ואם הייתי לוקח את ההצעה שלה, בטוח הייתי מפתח בטחון עצמי מופרז.

ישן 03-09-2010, 10:11
  s27 s27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.10

נכון שזה עצוב שעל תשובה לשאלה "מה לא הייתה משנה" היה לי הרבה יותר קשה לחשוב מאשר על
התשובה לשאלה "מה כן הייתי משנה"? האם זה כך אצל כולם? האם זה בעייה של דימוי עצמי, או סתם חוסר שביעות רצון כללי? האם כולנו תמיד חיים בתחושה מסויימת של החמצה, ושיכולנו לעשות יותר טוב?

בכל אופן (וכאמור, לאחר מחשבה ארוכה מאוד!), הצלחתי לחשוב על הדברים הבאים:

1) המקומות שבהם ביקרתי בארץ ובעולם
2) האנשים שהכרתי במשך השנים (אלו מהם שאהבתי ושהיו נחמדים, כמובן...)
3) הציונים שהוצאתי בכמה מן המבחנים
4) התקופה בה עבדתי כדוורית. הייתה אחלה משכורת!
5) כל התינוקות והפעוטות שלקחתי על הידיים, זה אחד הדברים הכי שווים והכי נעימים בחיים

בחיי, זה נשמע כמו סיכום של לפני המוות
ישן 03-09-2010, 15:57
צלמית המשתמש של Light Sleeper
  משתמשת נקבה Light Sleeper Light Sleeper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.07

אני מוצאת את זה קשה לרצות לשנות משהו מהעבר, למרות שחוויתי לא מעט דברים קשים בחיי אני מאמינה שבאיזשהו מקום הם כולם כיוונו אותי להיות מי שאני היום (ואני לא מדברת מגישה של "כוח עליון כיוון אותי" פשוט שככה הדברים קרו, ואם הייתי משנה משהו, אז הם היו קורים אחרת....). אמנם היום יש מלא דברים שהייתי רוצה לשנות, אבל אני לא יכולה להשליך את זה על מקרים אקראיים מהעבר כי אין לי מושג לשים את האצבע ולהגיד- זה מה שגרם לדברים להיות ככה וככה! לכן לא אשנה מעברי, אבל אם הייתי יכולה לשנות עכשיו דברים הייתי משנה את הפחד שלי מגברים, הביישנות שלי, הפחד שלי לאבד אנשים, הסגירות שלי, הקושי שיש לי משינויים ועוד מלא מלא דברים שאני עובדת עם הפסיכולוגית שלי כבר תקופה לתקנם... חחח
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר