לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-09-2010, 07:13
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
נתניהו אינו שולל את האפשרות לקיים משאל-עם אם יושג הסכם מסגרת עם הפלסטינים בתוך שנה

ראש הממשלה נתניהו אינו שולל את האפשרות לקיים משאל-עם אם אכן יושג הסכם מסגרת עם הפלסטינים בתוך שנה. בפמליית נתניהו הבהירו כי יישום של הסכם שלום יימשך זמן ממושך, ייעשה בשלבים וייבחן מעת לעת כדי שלא ייעשו מהלכים שאי-אפשר לתקן.

אמש סוכם כי השיחות הישירות בין ישראל לפלסטינים יתחדשו בעוד שבוע וחצי בשארם א-שייח. לַמפגש יבואו גם שרת החוץ קלינטון והשליח מיטשל. גורמים ישראלים אומרים כי השיחות יעסקו בעיקר בסוגיות הבטחון ובדרישת ישראל שהפלסטינים יכירו בה "מדינת לאום של העם היהודי".

http://www.iba.org.il/bet/?entity=672489&type=1
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-09-2010, 17:31
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "נתניהו אינו שולל את האפשרות לקיים משאל-עם אם יושג הסכם מסגרת עם הפלסטינים בתוך שנה"

מבחינתי, משאל עם בעניין הזה זה ניסיון להעביר את האחריות לאזרחים. כאילו רוצה לומר, "בסופו של דבר אתם תחליטו ותישאו באחריות להחלטה שלכם ואני יהיה נקי".

האזרחים פה נותנים לממשלה הנבחרת את המנדט לקיים משא ומתן בשמם ולקבל הכרעות. למה לא מקיימים משאל עם לפני שיוצאים למלחמה? למה לא קיימו משאל עם אחרי 5 שנים בלבנון בשביל שיוחלט האם להישאר שם? למה לא מקיימים משאל עם על גובה המע"מ?

דווקא אצל הפלסטינים זה היה יותר ראוי לקיים משאל עם כי מדובר בלאום מפולג עם 2 ראשים שלא ברור מהי מידת הלגיטימיות האמיתית של הפת"ח לקבל הכרעות מן הסוג הזה (או בכלל...).

בקיצור, הרעיון של משאל עם אצלנו נראה לי מיותר.

ישן 03-09-2010, 17:49
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בעבר היה גם נהוג להניח שפקידת לשכה היא רכושו פרטי של הגנרל. האם יש להמשיך במסורת זו?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "בגין, רבין, ושרון לא ערכו..."

העובדה שבעבר נהגו באופן לא תקין, לא מצדיקה המשך המצב - אלא תיקונו.

בגין אכן היה הראשון שיצר את הפתח לרעה החולה כשלא העמיד למבחן הציבור את ההסכם עם מצרים,
והוא, שבניגוד לאחרים שברשימתך, היה דמוקרט אמיתי, טעה בגדול - ההסכם היה עובר בקלות. לזכותו
ייאמר שעניין משאל העם לא היה קיים בתודעה כפי שהוא קיים כיום, וטעותו היא שלא הלך לבחירות על
ההסכם.

אצל השאר (שלא במקרה הזכרת אותם יחד עם בגין - שייהנו מחסותו מלאת היושרה) המניעים אפלים
בהרבה וציניים בהרבה - הם הניחו שיש סיכוי טוב שיפסידו במשאל/בחירות...

ממשלה שנבחרה על מצע של נסיגה מלאה - לא חייבת להעמיד למשלא הסכם שמדבר על נסיגה מלאה.
ממשלה שנבחרה על מצע ה-פ-ו-ך למצע של נסיגה מלאה, חייבת להעמיד למבחן הציבור את השאלה
הזו, במידה ותעלה.

לגבי "המחנה שלי" והשמחות שלי: אני לא מצביע לאנשים עפ"י שם, אלא עפ"י דרך. אם אדם שינה דרכו,
אזי מן הסתם התמיכה שלי בדרכו, תשתנה בהתאם...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר