06-09-2010, 12:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
ומה קורה עם פולניה מתחתנת עם תימני?
האם הגן הזה של "להרוג את הבעל 10 שנים לפני את עצמך" הוא בקטע של גן נסגן/דומיננטי, דהיינו שאו שגם הוא מת עשור לפניה, או שבכלל לא, או שזה יותר בקטע של תכונות כאלה, כמו פיגמנטציה, שפשוט עוברות "מהילה", מה שאומר שהתימני פשוט ימות חצי עשור לפני אשתו?
בכל מקרה אני מחכה לתוצאות המחקרים הבאים, שיאששו אגדות אורבאניות:
"עכשיו זה מוכח - תימנים לא משאירים טיפים טובים למלצרים באולמות אירועים" (אמו כמו שאומר בעל חברת הקייטרינג באסיפת עובדים: "אם אני עד החג לא מקבל 10 מתנדבים לחתונה של שרעבי וכוכבי, אני מוריד את כולכם מהחתונה של ציבורשווילי וינקידזה!")
"מחקר חדש מאשש את השמועה - יוצאי חלאב עושים כאב ראש לשותפים לעסקים עד לגרימת נזק נפשי ועיצבי" (כמו שאומרים בעם "מה זה בר מצווה של חלבים? לא תודה, אנחנו בדיוק אותו ערב מלאים בגלל עיד אל פילטר").
"מחקר שנערך על פני 3 יבשות מוכיח מעל לכל ספק - אשכנזים נוטים יותר להיות כאילו רדיקלים מהבועה" (המחקר מסתמך על מדגם של עצומות ומודעות שפורסמו ב"הארץ" וסקירת שמות של משתתפים בהפרות סדר בבלעין, נעלין ושיח גראח'. נא לקחת בחשבון שיוצאי ברה,מ לא כלולים במניין האשכנזים, לצורך המחקר).
"חוקר בריטי טוען - אין ממש הבדל בין פורום 20+ לפורום "מה שבראש" (פרט לתנאי קבלה לאחד מהם. עוד טוען החוקר כי ההבדל היחיד בין פורום "סקופים" ובין פורום "אקטואליה" הוא שבראשון החפרנות נמדדת לפי מספר ההודעות בשרשור, בעוד שבשני החפרנות נמדדת לפי מספר המילים בהודעה אחת).
"קבוצת חוקרים ביפאן בתזה מהפכנית - "פורום משוב" הוא למעשה "כולא ברקים" מתוחכם שהוקם ע"י האדמינים של פרש. הוקם במטרה לכלוא בתוכו את כל ההודעות של חברים שמאוד רוצים לפרסם הודעות שלחלוטין נוגדות את מה שמותר לפרסם באותו הפורום, לפי הודעת המנהל בראש האשכול, אבל בכל זאת עושים זאת"
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 06-09-2010 בשעה 12:23.
|