לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2010, 15:42
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
זה לא ממש ה"קיבוצניקים" אלא יותר מר מרשק חוטב העצים והיחצ"ן (הלא מוצלח)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "הקיבוצניקים יחביאו את ילדי הזרים."

שלא הייתי שם כספי על כך שיותר מדי מההבטחות שלו יתממשו (בגללו משפחת שליט מתייבשת עכשיו בשולי כיכר פריז, ולא מתייבשת בבית, שזה הרע במיעוטו).

מרשק כנראה ממשיך לרחף בספרות הרגילות בהן הוא חי, ומדמיין שאשכרה קיימים אי אילו קיבוצים שהם "קהילות מגובשות ולוחמניות" כמו פעם... עוד מעט הוא יגיד שהפלמ"ח יפרוץ למחנה קציעות בשביל לשחרר משם את "פליטי דרפור"...

הלו? מר-שק הנכבד... אייכה? שנת 2010 קוראת לך!

הרבה מאוד קיבוצניקים גרים בשוהם, מודיעין ותל אביב.

חדרי האוכל של הקיבוצים "כשר בהשגחת הרב מחפוד", איפה שבכלל נשארו כאלה. זה אומר לך משהו על השינויים בקיבוץ.

אין עניין של "הקיבוץ יפתח שעריו": או שיש לך שלט, או שאתה מרים טלפון לתושב שבאת לבקר אותו, או שפשוט זה מהקיבוצים שאין להם תקציב לתקן את השער שנגנב עוד ב 1997...

להרבה מאוד קיבוצניקים נמאס שחושבים אותם לזוללי שפנים ובועלי נידות, גם אם במקרה הם כאלה. בעצם... אפילו אלה שתפסו אותך אז עם המסור ביד היו קיבוצניקים.... הם לא בהכרח ירצו להצתייר כ"שבאב החילוני".

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 07-09-2010 בשעה 15:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2010, 23:22
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
זה היה כבר לפני כמה שנים טובות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "יש לי הרגשה שזה לא פורסם בכלי..."

"איך הוא לא נעצר" זו שאלה שיכלה להחשב "שאלה טובה" במדינה אחרת. כל מיני רדיקלים שמחוללים פרובוקציות שקופות היו הרבה עוד מאז (כמו אלה שרצו לשכנע ערבים מפרבר של חברון להצית ביה"כ, רק שהערבים לא הסכימו...) והיו גם לפני. גם עצי זית שנכרתו משום מחלה/משום שהיו מזן לא רווחי, היו, ויש, וכמובן שתמיד נטען ש"מתנחלים כרתו אותם". לפני כשנתיים, בשירות מילואים בדרום הר חברון, ראיתי במו עיני איך הבנדיטים האלה פועלים בלי הפרעה, ואפילו יצא לי (במקרה) להיות ליד סוסיה, ולקבל הוכחות חותכות שאיזה סרטון שהסתובב אז - כאילו מראה 4 גברתנים רעולי פנים באים לפרק הצורה לאיזו רועת צאן - היה מבושל, מפוברק חלקית ובכל מקרה מתוכנן מראש כמארב. אני ידעתי את זה (הדיוט שהזדמן למקום כי במקרה שם יש איזה מטווח איפוס מאולתר באיזה ואדי), קציני צה"ל ידעו את זה, אין לי ספק שעיתונאי שטחים "יעודיים" ידעו את זה... אתה צריך לקחת בחשבון שבעולם בולשביקי יש עניין רק ב"פועלים ששכרם נפגע בגלל עוולות הקפיטליזם". אין שום עניין ב"מות אלפים מתו מרעב בגלל טיפשותם של הבולשביקים". לא תשמע על זה שום מילה.

וקח בחשבון שכאדם אני צרכן כמעט בלתי קיים של חדשות, או אפילו "חדשות מהשטח": מה שאני מכיר זה מה שממש זועק על ראש הגבעה. אני לא חבר בפייסבוק ולא מקבל אי מיילים יעודיים שלא מקבל סתם אדם א-פוליטי. אם אני מכיר את סיפור המשור, זה אומר שיש עוד המון סיפורים אחרים שמסתובבים, ושאני לא מכיר אותם.

ישן 08-09-2010, 06:38
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "קשה לי מאד לכתוב זאת לגבי המקרה הנדון"

הבעיה היא לא בהולדת ילדים. הבעיה היא בכך שזה מקנה אזרחות לכולם - ואת החוק הזה קל וצריך לתקן.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 08-09-2010, 16:13
צלמית המשתמש של ctua
  ctua ctua אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.09.07
אין לי שום בעיה שילדו כאן ילדים רק שיקחו את עצמם ואותם
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "קשה לי מאד לכתוב זאת לגבי המקרה הנדון"

מכאן כשמסתיים להם החוזה. בניגוד לבלבול מוח (שטיפת מוח?) שמנסים למכור לנו בעיתונות לישראל יש חוק הגירה , הוא נקרא "חוק השבות".אם אתה רוצה לשנות את החוק הנ"ל אתה מוזמן לפנות למספר ח"כ הדרושים לשינוי החוק (או לשחד אותם מה שנוח לך) ולשנות אותו. עד אז רשאים להגר לכאן ולקבל אזרחות רק יהודים. עפ"י חוק האזרחות שר הפנים רשאי להחליט אם להיעתר לבקשת לא יהודים לקבל אזרחות והוא החליט שלא לקבל את הבקשה וזו זכותו מכורח החוק. מפה ועד לפתוח בקמפיין בכייני , שקרי ומגוחך בקשר לילדי העובדים הזרים בנסיון לכפות עליו לשנות את דעתו יש מרחק גדול. עוד מעט הם גם ינסו לחסל אותו כדי להפעיל עליו לחץ נוסף...

ישן 09-09-2010, 07:39
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בתאוריה אתה צודק - העובדים הזרים אמורים לחזור לארצותיהם עם תום תקופת ההתר"

הם לא נענשים - הם הולכים עם ההורים שלהם, כפי שכל בית משפט ידרוש.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:25

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר