11-09-2010, 00:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.06
|
|
הבנת הנקרא היא לא הצד החזק שלך, אך ניכר כי אין זה פוסל אותך מללהג ולקשקש באופן מביך למדי, תוך כדי נסיון מגוחך לזלזל בי, דמות וירטואלית שאינך מכיר.
אכן, אין במדינת ישראל פליטים מסודן או כל מדינת עולם שלישי - הם היו פליטים במצרים. מרגע שהם חצו את הגבול לכאן, סטטוס ה"פליט" שלהם הוחלך ל"מהגר". נראה שיותר משאני מקליד במהירות, אתה קורא במהירות ומפספס חלקים חשובים, שכן אם היית קורא את ההמשך היית מסוגל לדלות את הדברים הללו בעצמך.
אתה יכול להזמין כמה אנשים שאתה רק חפץ, אני עצמי ביקרתי כבר בדרום כמה פעמים לרבות אצל קרובי משפחה שגרים בערד כך שאני מכיר את המצב הרבה יותר טוב מכל מבצעי התועבה ששמים תמונות של ילדים שחומים מאחורי סורגים בYNET על מנת להשפיע על הציבור תוך כדי יצירת מצג שווא.
הייתי מציע לך למלא את שארית הזמן הפנוי שלך במעשים טובים בעבור החברה הישראלית כמו עזרה לנזקקים, מאשר עזרה למהגרים שונים המאיימים על הדמוגרפיה ועל צביונה היהודי של מדינת ישראל. זה גם יתן לך תחושת ייעוד (והפעם אחת אמיתית) וגם המטרה תהיה טובה, לא תפגע באיש ולא תעודד פשיעה נוספת!
בסופו של יום, אתה לא מסוגל לבסס רציונלית את הטיעונים שלך כמו שאר התומכים בפושעי ההגירה - זו הסיבה שאתה מקשקש ומאיים עליי במקום לבסס את טיעוניך הקלושים.
|