17-09-2010, 01:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.05.09
|
|
אני כרגע משרת במפקדה בביסל"ש ( אני בחימוש אבל מכיר את הקשרים ) , כך שאני מאמין שאוכל לעזור לך בעניין. קודם כל התנאים מצוינים , מגורי המפקדה חדשים ( בני כשנה אבל לאחרונה עברו שיפוץ ) , הקשרים האחרים שתעבוד איתם ותישן איתם בחדר הם אנשים טובים והמפקד שלך ( אם תגיע לביסל"ש ) הוא אחלה גבר. היציאות הם חמשושים כמובן - כל חמישי ב12 לבאר שבע ותל-אביב. אני לא יודע בדיוק מה הקשרים עושים , אני מניח שכמו לכל אחד במפקדה יש תקופות עמוסות ותקופות פחות עמוסות , אבל זה לא בשמיים.
ההרגשה של החור תחלוף , להיות טירון בשיזפון קשה בהרבה מלהיות חייל מפקדה , אתה תתרגל לחמשושים ולנסיעות כל כך מהר שלא תרגיש איך הנסיעות חולפות במהירות. יש גם מספר יתרונות לשירות בבסיס רחוק כמו : הגעה מאוחרת בראשון ויציאה מוקדמת בחמישי משאירה בעצם 3 ימי עבודה , גורם שמטיס את השבוע. יש כמובן את נושא ה"אין טעם להגיע" , אם לדוגמא יש לך הפנייה בשני , אתה לא תגיע לבסיס בראשון כי - אין טעם 
אני מניח שאתה מכיר את תנאי מזג האוויר ואת האוכל אז אין טעם להרחיב בעניין , כל מה שצריך זה לשרוד את יולי - אוגוסט ( שבביסל"ש הם חודשי פגרה ) , והשאר סביל.
אני חייב לומר שכשקיבלתי שיבוץ לשיזפון הייתי מאוד נגד העניין , אבל אחרי כחצי - שנה כחייל מפקדה הגעתי למסקנה שזה לא נורא כמו שחשבתי. אני עדיין מתעב את העבודה שלי , ואם לא התנאים המצויינים , כנראה הייתי משתגע מזמן . בקיצור - אני ממליץ.
נערך לאחרונה ע"י Xsy בתאריך 17-09-2010 בשעה 01:10.
|