לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-09-2010, 18:28
  sfargol sfargol אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.10
שאלה לאלה שמשרתים בשריון בחטיבה 7 וב460

יש לי שאלה שאני עסוק בה כל כך הסופ''ש הזה לגבי המשך השירות שלי והשיבוץ החדש שלי באחד הבסיסים הבאים : חטיבה 7 קצביה , חטיבה 460 שיזפון.

ככה נכון לעכשיו שררתי עד עכשיו בגדוד 82 של חטיבה 7 ולא הייתי מרוצה שם וביקשתי לעבור כמובן עם טופס 55 ראיון מג''ד אז החליטו להעביר אותי לקצבייה (דיברתי עם השליש על זה ) ומשם יחליטו אם להעביר אותי לשיזפון ביסל''ש של חטיבה 460 או להשאיר אותי בחטיבה 7 .

השאלה היא איך היציאות בשני הבסיסים ואיך התנאים , יצא לי להיות בקצביה פעם אחת ולפי מה שראיתי דווקא נראה בסיס סבבה.

*חשוב לי להדגיש שיש לי גם נסיון רב מאוד משיזפון כי שם גם עשיתי את הטירונות שלי בשריון בחטיבה 7 , התגייסתי לא מזמן (נוב' 9 ) אך נפלתי מהמסלול מסיבות בריאותיות ואז שיבצו אותי בגדוד 82 של חטיבה 7 במחלקת קשר . יצא לי להיות שם גם בקורס קשרים שעשיתי לפני חודשיים (אורך הקורס היה כחודש) ואז חזרתי לגדוד שיושב בצפון הארץ .

האם עדיף לי לשרת בשיזפון כי הבנתי שהיציאות שם הכי טובות בשריון בכלל אבל מצד שני הבסיס הזה הוא כזה חור בדרום (כ40 דק' מאילת) ואחד שהיה שם לא ממש התלהבתי ממנו הוא גם משביז מאוד חח אבל אם אני אשרת שם בסדיר אז נראה לי זה יהיה אחרת לעומת טירונות ...

אם יש פה אנשים שמשרתים בשיזפון או בחטיבה 7 בקצביה אשמח לקבל ממכם פידבקים על הבסיסים הללו : איך האנשים , איך הם מעבירים את הזמן שם ומה עושים בפלחי''ק כי אני קשור לחיל קשר עכשיו ואיפה יותר עדיף ושווה לשרת .

כאחד שגר במרכז , ברחובות הייתי רגיל לנסוע עד היום לצפון הארץ לרמה''ג . האמת שהרבה יותר מעדיף את הצפון אבל חשוב לי התנאים, האנשים ולא פחות! היציאות הביתה אז לא אכפת לי גם לנסוע כמעט עד אילת בשביל שירות מעניין ומהנה

אז שיהיה צום קל וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל =)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-09-2010, 01:08
  Xsy Xsy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sfargol שמתחילה ב "לאלה שמשרתים בשריון בחטיבה 7 וב460"

אני כרגע משרת במפקדה בביסל"ש ( אני בחימוש אבל מכיר את הקשרים ) , כך שאני מאמין שאוכל לעזור לך בעניין. קודם כל התנאים מצוינים , מגורי המפקדה חדשים ( בני כשנה אבל לאחרונה עברו שיפוץ ) , הקשרים האחרים שתעבוד איתם ותישן איתם בחדר הם אנשים טובים והמפקד שלך ( אם תגיע לביסל"ש ) הוא אחלה גבר. היציאות הם חמשושים כמובן - כל חמישי ב12 לבאר שבע ותל-אביב. אני לא יודע בדיוק מה הקשרים עושים , אני מניח שכמו לכל אחד במפקדה יש תקופות עמוסות ותקופות פחות עמוסות , אבל זה לא בשמיים.

ההרגשה של החור תחלוף , להיות טירון בשיזפון קשה בהרבה מלהיות חייל מפקדה , אתה תתרגל לחמשושים ולנסיעות כל כך מהר שלא תרגיש איך הנסיעות חולפות במהירות. יש גם מספר יתרונות לשירות בבסיס רחוק כמו : הגעה מאוחרת בראשון ויציאה מוקדמת בחמישי משאירה בעצם 3 ימי עבודה , גורם שמטיס את השבוע. יש כמובן את נושא ה"אין טעם להגיע" , אם לדוגמא יש לך הפנייה בשני , אתה לא תגיע לבסיס בראשון כי - אין טעם

אני מניח שאתה מכיר את תנאי מזג האוויר ואת האוכל אז אין טעם להרחיב בעניין , כל מה שצריך זה לשרוד את יולי - אוגוסט ( שבביסל"ש הם חודשי פגרה ) , והשאר סביל.

אני חייב לומר שכשקיבלתי שיבוץ לשיזפון הייתי מאוד נגד העניין , אבל אחרי כחצי - שנה כחייל מפקדה הגעתי למסקנה שזה לא נורא כמו שחשבתי. אני עדיין מתעב את העבודה שלי , ואם לא התנאים המצויינים , כנראה הייתי משתגע מזמן . בקיצור - אני ממליץ.

נערך לאחרונה ע"י Xsy בתאריך 17-09-2010 בשעה 01:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:37

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר