18-09-2010, 17:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
השאלה האם לקנות Wii או XBOX/PS3 מאד תלויה במי שהולך לשחק בזה, כי יש הבדל משמעותי בין הWII לקונסולות האחרות.
היכולות הגראפיות של הWII הם חלשות מאד. בערך כמו הקונסולות מהדור הקודם, מלפני כמעט 10 שנים. רוב המשחקים שיוצאים cross-platform נראים רע מאד על הWII וגם פחות כייפים כי השלטים של הWII לא מתאימים למשחקים שפועלים על קונסולות אחרות.
הייתרון של הWII הוא במשחקים האקסלוסיבים לWII, שהם נראים פחות טוב (למרות שיש משחקים שנראים מצויין, כמו mario galaxy או משחקים "מצויירים" / cell shaded שנראים לא רע גם יחסית לXBOX360 וPS3) אבל משחקים מצויין.
אם אתה קונה את הקונסולה עבור אח בן 9, אז אני מניח שהגראפיקה תהיה פחות חשובה לו ויהיה יותר חשוב שתהיה כמות גדולה של משחקים שמתאימים לגילו ושיהיה לו קל מאד להתחיל ולשחק בהם, בלי התסכול של ללמוד מה כל כפתור בשלטים הגדולים והמסורבלים של המתחרים עושים - ואת זה יש לWII בשפע.
בנוסף, רוב המשחקים של הWII מתאימים ליותר משחקן אחד (כשהמנכ"ל של נינטנדו יצא בהכרזה על הWII, הוא אמר שהוא שהוא רצה קונסולוה שבה סבא יוכל לשחק עם הנכד שלו ביחד), וזה מתאים לילדים שבאים אליהם חברים הביתה לשחק.
יש לי 7 אחיינים, ולכולם יש WII, והם משחקים בהם כל היום. לשניים מהם הבאתי בזמנו את ה PS2 הישן שלי והם לא הסתדרו על כך עם המשחקים שם, כי הם היו מסובכים וקשים מדי לגילם (בני 10 ו-6).
אבל אם אתה מחפש קונסולה שגם אתה תוכל לשחק בה, אז הWII עלולה לשעמם אותך. אתה גם תתאכזב מהגראפיקה, במיוחד כשתראה את אותו משחק על מחשב עם קונסולה אחרת.
הWII מתאימה יותר לcasual gamers שלא יושבים שעות מול המשחק, לילדים ולמי שאוהב party games. אם המשתמש העיקרי של הקונסולה הוא לא אחד מאלה, אז הייתי הולך על הXbox או הPS3.
|