לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-09-2010, 22:07
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
שזה בעברית משהו כמו:"אם לא תתנו לי את שעונכם ואת הכסף שבארנקכם אני אשדוד אתכם!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "נביל שעת: נקים מדינה או באמצעות מו"מ או באמצעות מאבק"

במבחן התוצאה מדובר בעוד טרוריסט חובב רצח יהודים עם אפס כישורים בנהול עם ומדינה שבמקום לבנות מנסה כמו בן מדבר שגרתי לבזוז ובמקום לייצר רק מזנב ומייבב. איכשהו כשמנסים להמציא עם מחבורות נוודים ערביים שבמקרה הגיעו בעקבות השגשוג היהודי לא"י במאה וחמישים השנים האחרונות ולא חלפו הלאה בסופת הביזה והניוון שאפיינה את הסהר הפורה מיום שהגיחו מתוך חצי האי צעיר - מקבלים 'מנהיגים' בסגנון זועבי, הנייה, ונבל שעת שכמו המופתי לפניהם מוליכים את עמם לאסון.

לפני עשרים שנים 80% מעם ישראל היה מזדעזע מהמחשבה כי לפנינו עימות קשה ונוסף על הארץ הזו ושבסופו של עימות שכזה חובה לשאוף מראש לתוצאות מכריעות וברורות יותר מבמלחמת השחרור. היום סבורתני כי ערפאת וממשיכיו הצליחו להפוך את היחס הזה במחשבות הצבור היהודי ולגרום לנו להבין כי פרטנרים ערביים יש רק לאנשי עסקים המארגנים מסעות פרסום שקריים ומגוחכים על שלטי חוצות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-09-2010, 22:33
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "נביל שעת: נקים מדינה או באמצעות מו"מ או באמצעות מאבק"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי FRESHMAKER
אם יש לנו כבוד, צריך להפסיק את השיחות האלו עם הטרוריסטים האלה.

מה זה? שכונה שיש בה ריב בין 2 ערסים? המחיר שהאדם הקטן ישלם, בשני הצדדים, במסגרת עימות, לא נותן לדרגים הבכירים את הפריבילגיה לשחק משחקי כבוד.

אחרי כל השנים האלו אני רוצה להאמין שיש בשני הצדדים מספיק אנשים שמבינים שהפלסטינים לא יכולים להביס את ישראל וישראל לא יכולה להרשות לעצמה תדמיתית ומוסרית להפעיל את הכח הדרוש להבסת הפלסטינים.

החלופה היחידה היא להגיע להסדר והמצב מספיק מסובך מבלי שאנשים פה ובצד השני יקפצו כל פעם שמישהו אומר משהו לא ראוי. לנו לא חסר אנשים עם פה גדול וגם להם לא חסר כאלה. אפשר וצריך להעביר ביקורת אבל לא לשבור את הכלים.

נערך לאחרונה ע"י צ'נדלר בינג בתאריך 18-09-2010 בשעה 22:35.
ישן 18-09-2010, 23:17
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "נביל שעת' הוא אחד מבכירי אותם מתונים שאתה רוצה להאמין להם - גם אם לא שמעת עליו קודם.."

כן, אני חושב שהוא רוצה לחבל במשא ומתן. במפורש. אני חושב שאותם "המתונים" רוצים מאוד לחבל במשא ומתן. הסיבה נורא פשוטה: הם לא רוצים עצמאות. מדינה פלשתינית עצמאית תהיה אסון עבורם. מדוע: גם אם נחזור לגבולות 67 במלואם, כולל מזרח ירושליים אפילו, לא יהיה להם שום יכולת לפעול בצורה עצמאית. אספקת מזון, תשתיות, חינוך, בריאות, כלכלה, חשמל ומים. כרגע, מה שהם לא יכולים לעשות כמו שצריך (חינוך ובריאות לדוגמא) בטל בשישים מול "הכיבוש הציוני האכזר שהורס לנו את החיים". ובדברים הבאמת חשובים, האחריות להם נופלת עלינו. עצמאות פלשתינית פירושה שאין יותר משלוחי מזון מישראל, המים בברזים יתחילו לעלות להם כסף (או שייסגרו לגמרי) והחשמל כנ"ל.

ללא כיבוש אכזר להאשים בו את המצב הנחשל, מה הם יעשו?

פת"ח\אש"פ יתמוטט לגמרי מול תסיסה פנימית.

מאחר והם צריכים לשמור על שקט במישור יחסי החוץ, הם מחוייבים להיראות כאילו יוזמת השלום של אובמה מעניינת אותם תוך כדי שהם עושים כמיטב יכולתם לחבל במו"מ.
מטרתם הסופית: שימור הסטטוס קוו. גם יש להם כוח ום חיים בנוחות, גם יש את מי להאשים בצרות...

נ"ב: הם כבר עשו זאת פעם אחת. ברק היה מוכן לרדת לעראפת כדי להשיג הסכם בקמפ דיוויד. מה עשה עראפת? נאחז בקש (עליית שרון להר הבית) כדי להכריז על אינתיפאדה שנייה

אגב, מי אמר שאני רוצה במו"מ?

אין שלום בין אריות לצבועים. שינוי הכיוון שהפלשתינאים יצטרכו לעשות כדי להפסיק להיות צבועים הוא עצום כל כך עד שלא ברור לי אם אי פעם יהיה שלום

נערך לאחרונה ע"י MS_Rogue בתאריך 18-09-2010 בשעה 23:21.
ישן 18-09-2010, 23:22
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
להערכתי אתה צודק וטועה בו זמנית:
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "כן, אני חושב שהוא רוצה לחבל..."

הפלסטינים פוחדים פחד-מוות מעצמאות מלאה (איך לעזאזל ישמור פת"ח על כוחו במקרה של נסיגת
תה"ל מאיו"ש?), אבל במידה וישנו סיכוי למחוק אותנו - הם יהיו מוכנים לקחת את הצ'אנס...

כרגע, הם אכן לא רוצים הסכם, בטח לא בתנאים שיגמרו להם להצהיר על ויתור על עקרונות שהם
מאמינים בהם - בניגוד אלינו, יש אצלם קווים אדומים שאין פלסטיני אחד שיתפשר עליהם - אבל הם רוצים
מראית-עין של מו"מ, כדי לקיים את הלחץ של אובמה על ישראל, לחץ שיכול להתקיים רק כשהם מוכנים
לשבת.

בסה"כ זה תהליך לא מזיק - הם לא יסכימו אונחנו לא נסכים, והשאלה היא רק מתי יבינו אצלנו "שואפי
הפשרה בכל מחיר", שהויתורים לא מקדמים סיכוי לשלום, אלא רק מחזקים את היכולת להרוג בנו.
ישן 18-09-2010, 23:52
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "מה שאמרת זה נשמע מאוד..."

זה משהו שאני כבר שנים חושב עליו ויותר יותר משתכנע שאני צודק. אחרי הכל, מזון הם לא מייצרים. מקורות מים רציניים אין להם. ייצור חשמל משמעותי, אין להם.

אלה הם צרכים בסיסיים שישראל מספקת להם (מחוייבת לכך על פי אמנות בינלאומיות)
ברגע שהם עצמאיים בשטח... רעב, צמא ואין מזגן ביריחו

מה הם מספקים לעצמם?

שירותים רפואיים (כולל הרופא הבלגי [עוד פעם אותה מדינה נעלמת] שקבל עם וCNN עשה עיסוי לב במרפקים מכופפים)

חינוך (מה יעשה מיקי המאוס של החמאס אם לא יוכל להאשים עוד את הציונים האכזריים בכיבוש?)

תשתיות (אבל יצא לי לנסוע על טרשים יותר ישרים מכבישים פלשתיניים)

בסיס כלכלי (פשוט אין להם ולא ממש יש להם על מה לבנות אחד)

ישן 19-09-2010, 20:47
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "[QUOTE=צ'נדלר בינג]אם אתה לא..."

אני לא מבין מהי אותה חלופה מסתורית שיש לימין להציע כשהליכוד, ישראל ביתנו וש"ס יושבות בקואליציה בניצוחו של איש שמוכן לנהל משא ומתן עם הפלסטינים ולהגיע איתם להסדר.

תמיד יש לאלקטורט של הימין תירוצים ללמה כשהימין בשלטון הוא לא מכסח את הפלסטינים. פעם זה כי האמריקאים לא מרשים ופעם זה כי המפלגות המתונות בקואליציה לא מרשות ופעם זה תירוץ אחר.

אתם לא מבינים שהפוליטיקאים מהימין מחממים אותכם לקראת הבחירות רק בשביל שתשימו את הפתק הנכון בקלפי כשבפועל אותם פוליטיקאים יודעים שכשהם יגיעו לכיסאות שלהם הם לא יפעלו בצורה כ"כ שונה משל החברים שלהם בשמאל? האידיוטים למעשה מחשקים את עצמם כי הם גורמים לכם להצביע עבורם על בסיס הבטחה מעורפלת שהם, "הפטריוטים האמיתיים", לא יקריבו ס"מ מארץ ישראל כשהם יודעים שזה קישקוש.

כמה עוד אנשים שהליכוד זרם בעורקים שלהם צרכים להגיע לראשות הממשלה בשביל שתבינו שהרעיון של איכשהו להכריע את הפלסטינים נראה לא מציאותי אפילו בעיני הפוליטיקאים בימין?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:54

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר