![ישן](https://static.fresh.co.il/images/vBulletin/statusicon/post_old.gif)
14-09-2010, 19:54
|
![צלמית המשתמש של marin](image.php?u=102524&dateline=1396104350) |
מנהל בפורום מדע, טכנולוגיה וטבע | ☺
|
|
חבר מתאריך: 29.10.06
הודעות: 9,713
|
|
נשיקות...
הכנתי נשיקות לפי המתכון שמצאתי באתר קריספינה, עם שינויים מינוריים:
ציטוט:
4 חלבונים
כוס סוכר
לאחר הקצפת החלבונים במהירות גבוהה במשך 2-3 דק',
מוסיפים לאט לאט את הסוכר תוך כדי הקצפה במשך כ10 דק'.
מכניסית לשקית זילוף -
אני הכנתי אחת מנייר אפייה:
מקפלים את הנייר לצורה הרצוייה ומדביקים מבחוץ עם סלוטייפ, גוזרים את התחתית באלכסון כדי להקל על העיצוב.
מכניסים לתנור שמחומם מראש לכ100 מעלות למשך שעתיים וחצי.
|
נתקלתי בבעיה כשניסיתי להפריד את הנשיקות מנייר האפייה עליו הונחו,
אודה לעצתכם בנושא ![Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
_____________________________________
|