לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-09-2010, 09:28
  Maverick89 Maverick89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.09
שאלה שני חיבורי אינטרנט לדירה אחת

שלום לחברי הפורום,

השאלה שלי היא האם הופציה הזו אפשרית \ נתמכת על ידי ספקיות וחברות התשתית בישראל, ואני אתן דוגמה: כרגע יש לנו אינטרנט דרך הוט: כבל הטלוויזיה הקואקסיאלי מתפצל למודם של אינטרנט שמתחבר לנתב וגם מתפצל למודם מיוחד שמחלץ ממנו את קו הטלפון שלאחר מכן מחווט לשקע הטלפון הקרוב וכך הקו מתקבל בכל הבית, עכשיו מבדיקה שלי מאחורי שקעי הטלפון יש תמיד שני זוגות שזורים כאשר אחד כבר נלקח עבור הטלפון של הוט, השאלה היא האם זה אפשרי שבזק לדוגמה יחווטו מארון התקשורת בחדר המדרגות את קו הADSL שלהם לזוג הפנוי וכך אני אקבל (על ידי הכנת כבל מתאים) קו ADSL בכל השקעים שאותו אפשר לחבר למודם וכך יהיה לי בעצם חיבור נוסף בבית, בנוסף האם חיבור זה יתומחר כמו חיבור רגיל של ספק ותשתית או שייגבה יותר בגלל ה"סיבוך" שנוצר פה? האם זה אפשרי לבקש מבזק שלא יסופק קו טלפון יחד עם האינטרנט כיוון שאני לא מעוניין בו וזה יאפשר לי להוריד עלויות? האם אתם מכירים אופציה נוספת לאספקת שני חיבורי אינטרנט נפרדים לדירה אחת?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-09-2010, 21:43
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Maverick89 שמתחילה ב "לפי מה שידוע לי ADSL עובד על..."

אם יש לך עוד זוג פנוי מארון התקשורת הקומתי, לא אמורה להיות בעייה. כמובן צריך לוודא שמה שמחובר נכון לרגע זה בכל התשתית הקיימת, הוא הזוג השזור, ולא חוט אחד מזוג שזור אחד, וחוט אחר מהזוג השזור השני, וזאת משום שגם בלי קשר ל ADSL, זה יגרום להדים על הקו, ובאופן כללי יהיה crosstalk, מה שכנראה יפיל את ה DSL.

כמובן שבלי קשר, אתה יכול לקחת עוד תשתית אינטרנט של הוט, על כבל ה COAX הקיים כבר, על ידי פיצולו. הוט יעשו את זה בלי שום בעייה ... (לדעתי. לא רואה הבדל בין פיצול מנקודת החיבור שלך, לבין הפיצול שיש בארון התקשורת שלך, שמחבר את שכן שלך לאינטרנט בדיוק באותה צורה. אולי יצטרכו להוסיף מגבר, אבל זה עניין רגיל... בכל מקרה, אני בעבר הזמנתי 6 קווי טלפון של הוט למיקום אחד, והתקינו 6 מודמים על מפצל ענק של 8, זה עבד סבבה... ואני לא רואה איך זה שונה...)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:28

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר