לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-09-2010, 22:03
  64BIT. 64BIT. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.09.10
עקיפת סמכות בצה"ל .... .? צריך קצת הסבר..

יש לי בעיה שמונעת ממני לעבור לקרבי ... זה מאוד מורכב
והמפקד שלי שבדרגת סא"ל הוא לא האיש שיכול לעזור לי
לפני שבכלל הכרתי אותו עוד בהיותו "המפקד" שלי עקפתי סמכויות וכן הגעתי לראיון אצל מח"ט כלשהו
לאחר שהוא הבין ושמע שהגעתי לכל מיני ראיונות וכו' הוא אמר לי שאני לא יעז לעקוף סמכויות אם אני רוצה שהוא יעזור לי... (ובעצם אין בכוחו לעזור לי....)
לאחר "ששיגעתי" אותו וביקשתי להכנס אליו לשיחה לאחר כמה פעמים שכבר הייתי אצלו הוא אמר למפקד הישיר שלי שאשלח לו מכתב...וכן הוא לא טרח לתת לי תשובות עליו...
האופצייה היחידה שאני רואה היא להמשיך בדרכי, אך אני תוהה מה הנזקים שאני עלול לגרום לעצמי?
(הדבר היחידי שאני צריך ממנו הוא, שיחרר אותו מהבסיס "בחינם" אפשר לומר לחטיבה שאצלה הייתי בראיון - החטיבה שאליה אני צריך לחזור אמרה שהיא תשלח מישהו תמורתי אבל כמו שאני רואה את הדברים..זה יכול לקחת גם חצי שנה ויותר!!!!! ואין לי מנוס אלא מלעקוף סמכויות על מנת לגרום לדבר אם בכלל לקרות יותר מהר)
אני רוצה לפנות לדרגים בכירים כמו אלוף הפיקוד ואנשים ברמתו אך אני דיי חושש...אבל מצד שני הוא לא עוזר לי וגם לא יכול לעזור לי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2010, 23:22
  64BIT. 64BIT. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.09.10
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "אתה צודק, זה מאוד מורכב, אתה..."

הייתי בגבעתי..סיימתי אימון מתקדם הוכשרתי רובאי 07 ונפלטתי למז"י .. (רציתי להגיע ליחידה מסויימת, לא לתפקיד עורפי)
בכל אופן, הגעתי לכל מיני ראיונות ויחידות מובחרות (נשמע רציני, אבל בסופו של דבר לא השתלבתי בשום מסלול).
לאחר מכן הייתי ב- 3 בסיסים שונים לאחר שסירבתי לקבל כל תפקיד/התחלת קורס - נפלטתי מהם לאחר פרק זמן מסויים שכן לא היה מה לעשות איתי.
ראיתי והבנתי שלא יהיה לי לאן להגיע בצבא מלבד לחזור לגדוד שלי...
יזמתי שיחה עם המח"ט באמצעות מכתב אישי..זומנתי לראיון אצל הקצין שלישות החטיבתי שהאכיל אותי בחירטוטים כמובן, לאחר מכן שלחתי עוד מכתב שבו זומנתי לראיון אצל המח"ט שהסברתי לו את המצב ואמרתי לו שהייתי אידיוט ואני רוצה לחזור לגדוד והוא עצמו אמר לי שלא אהיה יותר אידיוט ושיהיה לי בהצלחה בהמשך הדרך ולחץ את ידי ואמר שאקבל תשובה עוד כמה ימים. לא טרחו לחזור אליי עם תשובה, לכן פניתי בדרך עקיפה לאחת המשקיות שיושבת במפקדה של החטיבה שאמרה לי שמחזירים אותי [היא ראתה את הסיכום ראיון], [החטיבה] שאני נמצא בה דורשת תמורתי מחטיבת גבעתי חייל בעל רובאי 05-07 על מנת שיחליף אותי, וכך אוכל לחזור לגדוד שלי....המצב הוא כזה: אני כבר למעלה מ-9 חודשים כמעט בתוך כל הסיפור הזה..(מאז שנפלטתי למז"י), השירות שלי מתבזבז, ולאחרונה הבנתי שהשליש של הבא"ח היה צריך לשלוח מישהו בפליטות של המחזורים שסיימו טירונות אימון מתקדם (05-07) אך בשיחה שלי איתו הוא אמר שאין לו אף אחד על הקנה והסיר את האחריות מעליו.....המצב הוא כזה: הייתי אצל המח"ט..הוא הוריד לקשל"ח (קצין שלישות חטיבתי) ?פקודה? או משהו כזה שיחזירו אותי...ונראה כי אין אור בקצה המנהרה, השליש של הבא"ח שהיה אמור לטפל בעניין לא עשה את מה שהוטל עליו, כרגע מי שאוכל אותה זה אני, "תקוע" בבסיס הדרכה בדרום, יש נסיון מצד מפקדיי להפוך אותי לעובד רס"ר 07...ואני בבעיה רצינית שכן המפקד שלי שהוא סגן אלוף לא יכול לעשות שום דבר.
כרגע אני נמצא ברגילה/הדממה ואין יום שזה שהמחשבה הזאת לא עוברת מהראש שלי. .
דיי חשבתי לפעול ולעקוף סמכויות ולנסות בשארית כוחותיי לחזור ע"י פנייה לאלוף הפיקוד שכן פניתי אליו לפני שהגעתי לבסיס ההדרכה והוא עצמו ניסה לעזור לי ע"י פנייה למפקד הבא"ח, מפקד הבא"ח סירב לקבל אותי בחזרה עקב חוות דעת שנרשמו עליי..., אך היום המצב שונה שכן הייתי אצל המח"ט והוא הורה להחזיר אותי.
כמו שכתבתי למעלה פניתי אל המפקד שלי הסא"ל ההוא...והוא לא טרח להשיב לי תגובה
הצעדים שאני מתכנן הם:
- פנייה למפקד החטיבה שאני נמצא בה כרגע. בנסיון לכך שישחררו אותי ויגיעו להסדר
- פנייה לאלוף הפיקוד
- פנייה מחודשת למח"ט של גבעתי..
הפחד שלי הוא שהמפקד שלי יראה שאני מתחיל להזיז דברים וישנה את דעתו ויחליט לא לשחרר אותי....
שכן הוא הורה לשחרר אותי אך ורק בתמורה לכך שיגיע מישהו במקומי, משהו שלא יקרה בטווח הקרוב
--** אני מודע לכך שאני האשם העיקרי במצב, וכן שאני מנסה לתקן אותו....כך שאני מעדיף שיחסכו הביקורות על העניין

נערך לאחרונה ע"י 64BIT. בתאריך 27-09-2010 בשעה 23:47.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:49

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר