28-09-2010, 20:11
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 04.08.05
|
|
אני קונה בDEALEXTREME הרבה.
קניתי משם גם אביזרי צילום במחירים מצחיקים שלמרות שהם זיופים, רובם נותנים אחלה תמורה.
לדוגמה שלט אלחוטי למצלמה צילום מרחוק (כולל גם לחצן לטיימר 2 שניות), פילטרי מאקרו, טבעות הארכה (לא ממליץ דווקא לקנות משם כי הם לא מתחברים אלקטרונית לגוף המצלמה אז אין לך שליטה על הצמצם), משדרי רדיו לפלאש, פלס , מתאם לחצובת תאורה שמחזיק פלאש ומטרייה, מטרייה.
קיצר קניתי משם מלא חח... שום דבר לא נשבר עדיין האמת. אפילו לא החלפתי סוללות עדיין במשדר רדיו והוא אצלי כבר המון זמן.
מה שכן, איכות הבנייה היא לרוב לא משו בכלל, ככה שהמוצר מבצע טוב את מה שהוא אמור אבל אתה צריך לדעת להתנהג איתו. לא להיות אגרסיבי מידי שלא ישבר.
אין לי נסיון עם הגורילה פוד שלהם למרות שדווקא שקלתי לקנות כזה משם.
האם שווה לקנות משם?
תלוי מה המוצר ומה הצרכים שלך.
לגבי אמינות... תראה לרוב אין בעיות במשלוח. אם יש (וכבר קרה לי) אז שולחים לך שוב.
קרה לי פעם עם מוצר אלקטרוני (לא קשור לצילום) שקניתי לשם והגיע בלאי, אחרי שיחות איתם שלחו לי אחד חדש, וגם החדש הגיע בלאי, ורק השלישי הגיע כמו שצריך. אבל זה לא קורה בדרך כלל.
נ.ב.
שים לב לתגובות של האנשים שם ואני לא מתכוון לתגובות החיוביות! שים לב יותר לתגובות השליליות ככה תדע מה הנקודות החלשות של המוצר ותוכל לשקול טוב יותר האם שווה לקנות.