לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-10-2010, 14:52
  rrmst1 rrmst1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.10
מאמר|יום סיירות אוקטובר(חורף)2010 11-12

מאמר יום סיירות 2010

אוקי אז באתי קצת לכתוב לכם על היום סיירות מתכונת חורף

קיבלנו זימונים לשלוש בצהריים בוינגייט.מגיעים לשם כל אחד הולך ומקבל מספר שירשום אותו על החולצה
אחרי זה הולכים ממלאים שאלון רפואי עושים בדיקת דופק קטנה אצל הרופא ומשם הולכים לעשות חימום לאלפיים עם מדריך כושר בערך בסביבות 5 יוצאים עושים ריצת אלפיים ריצה מעגלית כזאת.
בסוף הריצה כל אחד מקבל פתק איזה מקום הוא(הערה מי שרוצה לדעת כמה זמן הוא עשה שיביא שעון וימדוד זמן אישי משלו) כדאי להשקיע באלפיים אבל למי שלא ממש הולך לא להתבאס זה לא מה שיחליט אם הוא מקבל מה שהוא רוצה או לא זה רק לחלוקה לקבוצות.
אחרי האלפיים חוזרים למאהל וממלאים שאלון העדפות או מטכ"ל או שייטת מה עדיפות ראשונה ומה שניה ובלי קשר לזה במידה ואתה לא מתקבל לאחד משניהם אתה יכול לסמן מה הרצון שלך לקבל חובלים אני סימנתי חמש שאם אני לא יתקבל לפחות יהיה לי משו.
אחרי זה שיחה קטנה על היום מסנגרים קצת חברה להכין תארוחת בוקר מי שלא רוצה שיסנגרו שישב כמה שיותר רחוק מהמפקדים.
אוכלים באיזה שבע ארוחת ערב מכבים פלפאונים מקבלים שקי שינה והמפקד אומר לכולם לעוף לישון באיזה 7 וחצי. אף אחד לא מצליח בערך להרדם.
ב4 לפנות בוקר כולם מתעוררים אוכלים ארוחת בוקר קטנה לא לאכול הרבה שלא תקיאו בספרינטים.
9 פרשו בגלל רפואי ויקבלו עוד זימון לעומת זאת מי שפורש אחרי שהתחיל את העסק בדיונות לא יקבל עוד יום.
מחלקים לקבוצות בקבוצה שלי אישית היו 17 אנשים.
הולכים עם המפקד לדיונה ומתחילים תחלק הכיף בערך ב5 בבוקר

אוקי אז כל מפקד מחליט אם הצוות שלו יעשה את הדיונה קודם עליה ואז ירידה או הפוך עדיף קודם עליה ואצלי זה היה ככה.

ספרינטים:
המפקד שם עט חפירה קבור במרחק של איזה 60 מטר ואומר לצאת לספרינט ושהוא לא רושם סדרי הגעה. ראיתי שחברה כמעט לא מתאמצים דפקתי ספרינט בין הראשונים וראיתי שהוא כן רושם
על זה הם משחקים לבדוק אם הם אומרים שהם לא רושמים האם תתן את הכל לתת הכל גם בחלק הזה
בניגוד לשאר הקבוצות שהתחילו כולם מאותו קו הזנקה אצלנו הסתדרנו לפי סדרי הגעה כלומר שמי שסיים ראשון מתחיל אחרון ומי שאחרון מתחיל ראשון ככה בתור מה שמאוד מקשה להיות בין הראשונים כמה פעמים ברצף כי אתה מתחיל אחרון ולכן הייתי בערך כזה פעם בין השלוש ראשונים פעם מקום שביעי לסירוגין וכל פעם המפקד רושם סדרי הגעה וככה איזה 40 דקות כל פעם מחדש צא צא בלי לנוח כמעט
זה החלק שנועד לשבור אתכם ברגע שאתם עוברים תחלק הזה כל השאר כבר יהיה הרבה יותר קל
הרבה חברה מקבוצות אחרות פרשו פה אצלנו מתחילת הגיבוש ועד סופו אף אחד לא פרש כולם באוקטובור באו אריות כאלו שדחו בגלל רפואי והתאמנו מלא זמן.סה"כ בערך איזה 15 פעם ספרינט.

שקי חול:
אחרי הספרינטים מנוחה קטנה שתיה חובה לשתות כמה שאומרים לכם ממלאים שקי חול כל אחד בשני דליים פה לעזור כולם אחד לשני למלאות שהמפקדים יראו השק שוקל בערך 15 קילו והפעם המרחק של הדיונה גדל והוא בערך 130 מטר וצריך לעשות כמה שיותר הקפות אסור לרוץ אני התחלתי לרוץ והפסיקו אותי הכל בהליכה להשתדל בירידה להגביר קצב אני עשיתי 16 הקפות שזה הכי הרבה שהיה בערך חצי שעה היה התרגיל.סה"כ תרגיל לא קשה מי שיש לו גב טוב לא יתקשה יותר מדי

חפירת בור:
מקבלים עטי חפירה קטנים וכל מפקד אומר מה הגודל של הבור שהוא רוצה כל קבוצה משו אחר חלק ההגובה והרוחב של העט חפירה (בערך 60 ס"מ) אצלנו היינו צריכים לעשות מטר על מטר על מטר
בערך 45 דקות של חפירת בור וביינתים המפקד עובר ושואל אותך איך הבור האם סיימת כמה זמן יקח לך לסיים מאיפה אתה איך התאמנת אני ממליץ להגיד למפקד שהבור טוב ולהראות די בטוח בעצמך אני אמרתי לו שאני עוד 5 דקות מסיים.

אלונקה סוציומטרית:
שוב פעם הפסקת שתיה מכינים אלונקות עם שלוש וחצי שקי חול כל קבוצה ומה שהמפקד שלה מחליט אצלנו ביקשו לפתוח 2 אלונקות בקבוצות אחרות לקחו אלונקה אחת ו2 גריקניםחלק אלונקה ושקי חול וכו'.
דופקים ספרינט כמו בהתחלה אותו מרחק ה4 הראשונים לוקחים אלונקה לעוד סיבוב ה4 אחריהים לוקחים תאלונקה השניה וכל השאר עושים עוד עליה בלי כלום בריצה קלה כזאת
המפקד אצלנו אמר שמי שסוחב תאלונקות זה תחרות בינינו והאלונקה שתגיע ראשונה תרשם.
סה"כ האלונקה כבדה ושוברת תכתפיים אבל אלו שלא לוקחים תאלונקה נחים הרבה בין ספרינט לספרינט ברגע שמחזירים תאלונקה שוב פעם ספרינט ו8 ראשונים על אלונקות. אני הגעתי חוץ מ2 פעמים לאחת מהאלונקות אחרי איזה 9 פעמים המפקד צמצמם לנו את ה2 אלונקות לאחת ועוד 3 פעמים בערך.
וזהו נגמר החלק הפיזי.
אחרי זה סידרנו ציוד והסתדרנו בחית סביב המפקדים
היה סבב כל אחד אמר לאן הוא רוצה להגיע בצבא איפה הוא גר מה הוא עושה וקצת רקע על עצמו

זהו חוזרים למאהל יש שאלון סוציומטרי כל אחד מדרג את כל האנשים מהקבוצה שלו מהכי טוב עד הכי רע ארוחת בוקר קטנה מחכים איזה שעתיים ואז מגיעות תוצאות
יושבים כולם ומתחילים להקריא קודם למטכ"ל אחרי זה שייטת ואז חובלים
וכל קבוצה הולכת למקום אחר באוהל של מטכ"ל כולם שמחים נכנס המפקד ואומר מה אתם תופסים תחת כולה יום סיירות וביאס את כולם וקיבלנו זימון ליום המשך של מיונים רפואיים ופסיטכוטכניים.

התחלנו:305
סיימנו:לא יודע
מטכ"ל:בערך 50
שייטת:25-30 לא יודע בדיוק
חובלים: אין לי מושג לא ראיתי
בצוות שלי התחלנו 17 סיימנו 17 2 רצו שייטת 15 רצו מטכ"ל
ה2 קיבלו שייטת ועוד 3 מתוך ה15 קיבלו מטכ"ל
טיפים חשובים:
1.לעשות מתיחות לבד לא להתסמך על המתחיות של המדסניק של הצבא זה סתם מתיחות בדיחה
2.לא לאכול יותר מדי ולשתות יותר מדי שלא תקיאו אל תדאגו בין תרגיל לתרגיל יש מנוחה ושתייה
3.לפעמים המפקד מבקש להדגים איך להרים אלונקה או איך להרים שק חול לא להתבייש מי שיודע שידגים המפקדים מעריכים את זה
4.להשתדל כמה שפחות לדחוף בספרינטים למרות שיש קטעים צרים אנשים ידפקו אתכם אחרי זה בסוציומטרי
5.לא להקטין ראש לעזור לחברה למלאות שקים למזוג להם מים תהיו אנשים טובים.
6.הקטע הראשון של היום סיירות הוא הכי קשה והוא הכי שובר אל תפרשו תדעו שהמקסימום של המקסימום כל תרגיל 40 דקות וגם זה לא ואחרי זה הרבה יותר קל אצלנו אף אחד לא פרש הייתה תחרות מטורפת.
7.הירידות בספרינטים מאוד חשובות אנשים לא שמים לב אבל בירידות הם מאטים קצב ובולמים את עצמם תדפקו תברכיים בשביל היום סיירות אני הרבה פעמים סיימתי תעליות בערך חמישי ודפקתי ספרינט של החיים בירידה פתחתי רגליים וסיימתי ראשון והמפקד ממש אהב את זה שהוא ראה שקרעתי תתחת
8.כדי לקבל מטכ"ל אין מה לעשות חובה לבלוט לסיים כמה פעמים ראשון לתפוס אלונקות לתת הכל את כל החיים זה כולה 3 שעות כל הסיפור שלנו נגמר ב8 ורבע שהתחלנו ב5
9.להביא שעון המפקד אומר הרבה למדוד זמנים
10.עד כמה שזה עצוב מי שהיה בינוני כל הגיבוש לא קיבל צריך לבוא בכושר ולסיים כמה פעמים ראשון
הסינון הוא די גס אבל זה היום סיירות להאתמן לפני

בסה"כ כמעט כל הקבוצה אמרה שהיא התאמנה ביובל עילם צוות יונתן מטרה ועוד גופים אחרים שמכינים לצבא לא להחלץ מזה אני התאמנתי לבד והתקבלתי הכי הכי חשוב זה לעבוד על ספרינטים כמה שיותר זה מה שחשוב ליום סיירות.

שיהיה בהצלחה לכולם

נערך לאחרונה ע"י rrmst1 בתאריך 12-10-2010 בשעה 15:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר