17-10-2010, 01:25
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 07.12.09
|
|
תראה ההפגנה הזו באה להגיד בעצם שלהגדיר רישמית את הסיבה להקמת המדינה הזו היא גזענית אז יכול להיות שהם צודקים, מדינת ישראל קמה להיות בית לעם היהודי , אני אגיד שוב , ליהודים.
בעצם אנו יכולים להבין שהקמת המדינה נחשב כדבר גזעני ופאשיסטי, אם השאיפה שלי היא בדיוק כמו למקימי המדינה למקום בו יהייה אפשר לחיות כיהודים, לשמר את התרבות היהודית, את המסורת היהודית ולשמור על הצביון היהודי אז אתה יכול לקרוא לי גזען , הינה לפני כמה ימים הייתה כתבה יפה בשמאלנט על כפר קמא הצרקסי והתראיין אחד מבני הכפר שסיפר על התרבות הצרקסית ועוד.. הוא ציין כי מי שלא צרקסי אינו יכול לחיות בכפר ,למה? כי חשוב להם לשמור על הצביון הצרקסי שלהם. מישהו יצא להפגנה על זה? למה לא? כי זה נורמלי לחלוטין , אם להם מותר ,גם לנו כעם יהודי מותר לעשות זאת ומי שרוצה להיות אזרח שהוא לא בן התרבות ואינו קשור בכלל והוא רוצה להיות חלק ממדינת ישראל לא יפגע בו להיתחייב לא לפגוע בזהות היהודית של המדינה, זכויותיו לא יפגעו , אם הוא צעיר הוא לא ייהייה חייב לעשות צבא ולשלם ביטוח לאומי ולבנות בלי אישורים או לעשות פרוטקשן בבאר שבע, אם הוא אחר אז אם הוא כבר רוצה להיות אזרח , לחתום על מסמך שהוא מצהיר לא לפגוע במטרת הקמת המדינה לא יהרוג אותו.
נערך לאחרונה ע"י TIMON the mongoose בתאריך 17-10-2010 בשעה 01:32.
|