18-10-2010, 17:37
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
יופי לך 
גם האשמת אותי בשמאלנות, גם השווית אותי לעיתונות, וגם יצאת קצת מגוחך
עכשיו כדי לפרק את המשפט הלא-דקדוקי והחלוש שלך לגורמים, חלק אחר חלק:
ראשית: מבדיקה מהירה של הודעותיי בפורום תראה ששמאלן אני לא.
שנית: מבדיקה מהירה של התייחסוייותיי לאהוד ברק תראה שמחבב אותו, בלשון המעטה, אני לא.
שלישית: אולי תבחין בדפוס העולה מהודעותי לפיו ביבי וברק היינו הך הם, שניהם כשלונות עבר שרצו שנית ועתה, איזה פלא, חוזרים על אותן הדרכים הנפשעות שנהגו בהן בעבר
רביעית: שלא מאוד אכפת לי מה טוקבקיסטים יחשבו עלי ואני מעדיף לומר את דעתי אפילו היא לא בדיוק PC ולא בדיוק תואמת לדעת העדר
חמישית ואחרונה: מעבר לבוז וחוסר רצינות אני מעורר גם קנאה, חוסר נוחות, חיוך קל על שפתותיהם של גולשים מסויימים והכי חשוב - מעורר מחשבה
שישית ואחת אחרי אחרונה: כל זה לא סותר את העובדה שראש ממשלת ישראל, מר בנימין "אני זוכר את הבריטים לפני שעזבו את הארץ" נתניהו קיבל לממשלתו אדם שקרן, לא אמין, לא ישר, חסר עקרונות וחסר לב (אהוד "אני מתנצל בשם מפלגת העבודה לדורותיה" בא-רק[-להרוס]) להיות שר הבטחון ולמרות שאותו איש חותר תחת סמכותו, ולמרות שאותו אש מוכיח שוב ושוב שאין הוא ראוי אפילו לנקות שירותים, קל וחומר לעשות כל שירות ציבורי, עדיין מר בנימין "אני הייתי באנטבה" נתניהו לא מפטר אותו...
וזה הכל... תאשים את השליח על זה שהוא מדווח שמשהו בממלכת דנמרק רקוב מן המסד עד הטפחות, זה לא יעלים את הריקבון