לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-10-2010, 15:58
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
יש בזה משהו הרבה יותר מאשר עבירה על החוק:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי reason שמתחילה ב "נימצאה העובדת של ברק"

יש המושכים בכתפיים, ואומרים נו... הסתבך קצת עם החוק...

העניין שזה הרבה מעבר לזה:

האיש הזה התעשר על חשבון המדינה, ובמקום להעסיק ישראלית, מפציץ את המדינה עם עובדים זרים
סלחנו לו על הקומבינות ועמותות המפוקפקות, ואיך שהגדיל את עושרו בדרכים לא-דרכים, בזכות קשריו.

אבל האיש הזה יורק לנו בפרצוף: במקום להעסיק ישראלית, מנסה לחסוך כמה גרושים ומעסיק עובדת זרה, ועוד לא-חוקית.

ואיך הוא יכול להיות איש ביטחון? על מה בדיוק הוא מגן. הארץ תהיה מפוצצת עם עובדים זרים שבסופו של דבר יתאזרחו, ומה שווה אז כל הצבא עם זה?

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 18-10-2010 בשעה 16:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-10-2010, 17:37
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי מיניק שמתחילה ב "כרגע הגבת כמו כל השמאלן המצוי..."

יופי לך

גם האשמת אותי בשמאלנות, גם השווית אותי לעיתונות, וגם יצאת קצת מגוחך

עכשיו כדי לפרק את המשפט הלא-דקדוקי והחלוש שלך לגורמים, חלק אחר חלק:

ראשית: מבדיקה מהירה של הודעותיי בפורום תראה ששמאלן אני לא.

שנית: מבדיקה מהירה של התייחסוייותיי לאהוד ברק תראה שמחבב אותו, בלשון המעטה, אני לא.

שלישית: אולי תבחין בדפוס העולה מהודעותי לפיו ביבי וברק היינו הך הם, שניהם כשלונות עבר שרצו שנית ועתה, איזה פלא, חוזרים על אותן הדרכים הנפשעות שנהגו בהן בעבר

רביעית: שלא מאוד אכפת לי מה טוקבקיסטים יחשבו עלי ואני מעדיף לומר את דעתי אפילו היא לא בדיוק PC ולא בדיוק תואמת לדעת העדר

חמישית ואחרונה: מעבר לבוז וחוסר רצינות אני מעורר גם קנאה, חוסר נוחות, חיוך קל על שפתותיהם של גולשים מסויימים והכי חשוב - מעורר מחשבה

שישית ואחת אחרי אחרונה: כל זה לא סותר את העובדה שראש ממשלת ישראל, מר בנימין "אני זוכר את הבריטים לפני שעזבו את הארץ" נתניהו קיבל לממשלתו אדם שקרן, לא אמין, לא ישר, חסר עקרונות וחסר לב (אהוד "אני מתנצל בשם מפלגת העבודה לדורותיה" בא-רק[-להרוס]) להיות שר הבטחון ולמרות שאותו איש חותר תחת סמכותו, ולמרות שאותו אש מוכיח שוב ושוב שאין הוא ראוי אפילו לנקות שירותים, קל וחומר לעשות כל שירות ציבורי, עדיין מר בנימין "אני הייתי באנטבה" נתניהו לא מפטר אותו...

וזה הכל... תאשים את השליח על זה שהוא מדווח שמשהו בממלכת דנמרק רקוב מן המסד עד הטפחות, זה לא יעלים את הריקבון

ישן 18-10-2010, 18:51
  מיניק מיניק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "יופי לך :) גם האשמת אותי..."

אל תדאג אני קרוא את ההודעות שלך ולטעמי אתה ממש שמאלני
דרך אגב סליחה על ה"ע" באמת ממש הוכחת שאתה נעלה ואני ימני נחות
אתה באמת מיטבתא ברהיטות(ולא מעט היתנשאות) אבל זה עושה אותך צודק?או חכם?(חומר למחשבה)
לעניניו אהוד ברק ניבחר לעמוד בראש ממשלתינו פעם אחת ע"י העם !!!! מה זה אומר על העם?
רגע!! גם אהוד אולמרט!!!!! מה זה אומר על העם????
נתניהו שם את אהוד ברק בתחום החזק שלו , אני לא חושב שבגלל המקרה הזה צריך דווקא לנגח את נתניהו אלא את ברק גרידא.
היית רוצה שנתניהו יבחר בפרץ לקדנציה שנייה? או שהיה צריך לפסול את ברק על פי משהו שיעשה בעתיד ויעסיק עובדת זרה , באמת לא בסדר ביבי חרא ראש ממשלה (מצקצק)
ישן 18-10-2010, 22:43
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי מיניק שמתחילה ב "אל תדאג אני קרוא את ההודעות..."

התיקון על הע' היה תיקון ללא התנשאות, בטח לא מוכיח שום דבר. בתור גיסלקט לא קטן בעצמי, אני משתדל לתקן מתוך הארת עיניים בלבד.

מה שתוצאות הבחירות אומרות על העם, וציינתי זאת יותר מפעם אחת, היא שהעם מצביע בטיפשות.

ואתה צודק שאני מתבטא ברהיטוות ובהתנשאות (האחד בא מקריאה מרובה, השני בא מתחושת עליונות, סובייקטיבית לחלוטין שנובעת מהפרספקטיבה האישית שלי על העדר, סליחה, החברה האנושית). זה לא עושה אותי יותר צודק או יותר חכם, זה רק עושה אותי יותר אני וגם זה די בקושי. כמו שהחתימה שלי מציינת, אני מומח לשומכלום וכל שאני אומר הוא דעתי.

ממנה, אגב, אני לא נסוג. כששרץ א' משרת היטב את ממשלתו של שרץ ב', משריצה הממשלה שרצים רבים השורצים עלינו כאבן ריחיים על צוואר הבהמה....

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר