![ישן](https://static.fresh.co.il/images/vBulletin/statusicon/post_old.gif)
25-08-2010, 14:32
|
![צלמית המשתמש של Tallyco](image.php?u=88865&dateline=1214394471) |
|
|
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
|
|
קינואה....
אתמול לראשונה ניסיתי להכין, יצא חביב למדי:
טיגנתי בצל קטן קצוץ, הוספתי סלסלת שמפיניון קצוצות אף הן (לאחר שהבצל השחים).
לאחר שהפטריות טוגנו היטב - הוספתי כוס קינואה, עירבבתי היטב, והוספתי שתי כוסות מים
וכפית וחצי אבקת מרק עוף. לאחר רתיחה - כיסיתי והקטנתי את הלהבה.
מוכן אחרי כ-20 דקות.
לאחר שהוספתי מלח (שכמובן שכחתי בבישול), יצא ממש טעים (וזה טעים גם קר!)
יש למישהו רעיונות נוספים איך להכין? רצוי בלי כוסברה, סלק ו/או ירקות שורש...
|