לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-10-2010, 18:04
  asisar asisar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.06
קודם כל תודה לכם
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "אפשר גם בPDFCreator ב Options..."

לגבי המטרה: גם נייר ניעד וגם הטקסט עצמו צריכים להיות מוקטנים והתוצר הסופי צריך להיות ב-PDF.
ניסיתי את הצעתך ב-CREATOR וזה אכן עבד כמעט. הייתי צריכה להגדיר את גודל הנייר גם ב-CREATOR וגם בתג. ובתוך התג יש סעיף שמקטין בכמה אחוזים שאני רוצה, אז זה הצליח.

כאן יש לי עוד שאלה: מה אם אני רוצה להקטין את הטקסט, אבל הרוחב והגובה לא יהיו מוקטנים באותו אחוז? רוחב יהיה 84% וגובה יהיה 87%. דרך התג אי אפשר לעשות זאת, אבל האם אפשר לעשות זאת דרך ההגדרות של CREATOR בסעיף PDF?

שאלה נוספת: אם אני עושה ב-CREATOR: מדפסת --> אפשרויות --> FORMATS (וכאן הוא פותח לי את רשימת כל הסיומות של דפים/תמונות) --> פונטים --> ויש שם 2 סעיפים מסומנים שאני לא מבינה מה הם אומרים ומה הם עושים:
הסעיף הראשון: embed all fonts
הסעיף השני: subset fonts when percentag of used character below וכאן יש תיבה קטנה ורשום שם 100% אבל זה ניתן לשינוי.

שאלה שלישית: האם יש אפשרות לשחק עם ההגדרות של הפונטים והכיווץ ב-CREATOR כך שאם יש לי טקסט (שמקורו למעשה בתוכנת תג), אז אחרי ההמרה ל-PDF, אני אראה שהוא הצטופף (כלומר המרחק בין אות לאות קטן יותר - אמנם בכמה עשיריות המילימטר, אבל באופן שישפיע - רואים זאת בהבדלים של אורכי השורות כשעושים הדפסות מתוכנות שונות) אם ניתן לשנות את האפשרות של צפיפות הטקסט דרך הגדרות ה-CREATOR הייתי בבקשה רוצה לדעת איך עושים זאת.

בתודה ובברכה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2010, 18:45
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי asisar שמתחילה ב "קודם כל תודה לכם"

אני לא מכיר את ה CREATOR אז אני יכול לענות רק על השאלות שנוגעות ל Font Embedding

PDF לא בהכרח כולל בתוך עצמו את הפונטים השונים שבהם המסמך נכתב. אם הם לא כלולים, ובמחשב היעד אין את אותם פונטים זהים כמו שהיו במקור, אזי ה PDF יוצג פשוט בצורה שונה. האפשרות embed all fonts אומרת ליוצר ה PDF להכליל את כל המידע הדרוש על הפונטים שבשימוש במסמך, כך שהמסמך יצא זהה לחלוטין בצד השני, לא משנה מה. כמובן שעל חשבון גודל קובץ גדול יותר, כי הוא בעצם כולל גם את הפונטים.

האפשרות השניה היא הכללה של חלקי פונטים [רק התווים הנחוצים] בתוך ה PDF לפי ההסבר כנ"ל, אבל רק אם הפונט המסויים חל על אחוז מסויים של תווים לפחות. לדוגמה אם נכתוב שם 80% ויש לנו מסמך A4 שלו יש כותרת מסוגננת בפונט מיוחד, אזי הפונט המיוחד הזה ישמר רק באופן חלקי ב PDF... אבל הפונט שבו כתובים לפחות 80% מהתווים, יכלל במלואו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:29

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר