היום אחה"צ, סוג של לפנות ערב, כשנכנסתי למאפייה כדי לקנות לי עוגיות, התנגן ברקע השיר הבא,
ומאחר ואני כל כך אוהבת את השיר הזה, וגם את הלהקה ששרה אותו (אתם לא מבינים כמה!), אני מאזינה בהנאה גדולה לשיר הזה גם עכשיו, קצת מלנכוליה ביטלסית יפהפיה לעת ערב של סתיו:
לשיר:
Abba Teens- gimme gimme gimme
האזנתי לו לפני שבועיים בערך, כלא האזנתי לו במשך כמה שנים טובות.
אני מכיר את המקור של להקת abba המקורית, אבל הגירסה הזאת יותר לטעמי.
ועכשיו הנה השיר, אחרי ה הקטנה שלי לצורך שיעור ההיסטוריה לאלה שלא מכירים את ההיסטוריה של השיר.
זה הזמן לומר שאני אוהב שירים ישנים משנות ה 50 ועד היום,שרוב המשתמשים הצעירים לא יכירו את אותן להקות או זמרים בכלל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי DarkWing108 שמתחילה ב "ממש לא אהבתי את החידושים..."
את החידוש הזה ספציפית אני אוהב וזהו גם אחד החידושים לשירים ישנים הבודדים, שאני כן אוהב להאזין להם.
שאר השירים של abba teens באמת לא טובים כמו זה ויש להם כבר שירים משלהם, אבל הם סבירים בלבד.
עריכה: אגב כאשר מאזינים לשיר מאזינים למילים ולמוזיקה ולא כיצד האומן רוקד או זז... אלא אם זה שיר עם זמרת סקסית מאוד מאוד ורק קליפ אחד תפס אותי בגלל הקליפ עצמו ופירסמו אותו ב 20+ וכמדוני, שקראו לו ניפטאון בצדק.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 27-10-2010 בשעה 22:45.