לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-10-2010, 13:02
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
פרטנר מקימה רשת דור רביעי

פרטנר מודיעה הבוקר (יום ג', 26.10.10) כי התקשרה עם אריקסון בהסכם לשדרוג רשתות התקשורת הקיימות ולהקמת רשת דור רביעי בישראל. ההסכם כולל שדרוג, החלפה והרחבה של חלקים מסוימים של רשתות התקשורת הסלולרית והקווית הקיימות וכן תחזוקה של הרשתות, לרבות שיפור יכולותיה של פרטנר בתחום שירותי האינטרנט הקווי והסלולרי שמספקת החברה.

ההפעלה המסחרית של רשת הדור הרביעי על-ידי פרטנר מותנית בהקצאת התדרים המתאימים על-ידי משרד התקשורת.

יעקב גלברד מנכ"ל פרטנר, אמר כי מיום היווסדה, הובילה פרטנר את שוק התקשורת בישראל בהקמתה של רשת ה-GSM הראשונה בארץ כמו גם בהקמתה של רשת דור 3 הראשונה שהושקה בישראל. לדבריו, ההסכם שנחתם יאפשר לפרטנר להמשיך ולהוביל את חזית הטכנולוגיה בשוק התקשורת תוך שדרוג היכולות הטכנולוגיות והקמתה של רשת דור רביעי ראשונה בישראל. "הרשת החדשה עתידה למלא אחר הצרכים של לקוחות פרטנר ותביא להגדלה ושיפור מהותיים ברמת הביצועים בכל הנוגע לרשת התקשורת הסלולרית ורשת הטלפוניה הקווית שלה. רשת הדור הרביעי של פרטנר תיצור בידול משמעותי ותעניק ללקוחותיה ערך שימושי וחווייתי משמעותי", אמר גלברד.

תקופת ההסכם היא מיום חתימתו ועד ל-31 בדצמבר 2014, כאשר החלפת מתגי החברה וציוד הרדיו עתידה להתבצע עד סוף שנת 2012.

אבי ברגר, מנהל חטיבת הטכנולוגיות בחברה, אמר כי "טכנולוגיית הדור הרביעי היא פורצת דרך ומהווה פלטפורמה לשימושי דאטה בקצבים גבוהים מאוד ותאפשר יישומים סלולריים מתקדמים".

לדבריו, שדרוג והרחבת הרשת יאפשרו ללקוחות החברה ליהנות משירותי גלישה ודאטה בקצבים של 21 ו-42 מגה ביט לשנייה בדור 3 וזאת כבר בטווח הקצר ומיד עם זמינות הטכנולוגיה וציוד הקצה.

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-252585-00.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-10-2010, 13:04
  metooshelah metooshelah אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "פרטנר מקימה רשת דור רביעי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Segmany
פרטנר מודיעה הבוקר (יום ג', 26.10.10) כי התקשרה עם אריקסון בהסכם לשדרוג רשתות התקשורת הקיימות ולהקמת רשת דור רביעי בישראל. ההסכם כולל שדרוג, החלפה והרחבה של חלקים מסוימים של רשתות התקשורת הסלולרית והקווית הקיימות וכן תחזוקה של הרשתות, לרבות שיפור יכולותיה של פרטנר בתחום שירותי האינטרנט הקווי והסלולרי שמספקת החברה.

ההפעלה המסחרית של רשת הדור הרביעי על-ידי פרטנר מותנית בהקצאת התדרים המתאימים על-ידי משרד התקשורת.

יעקב גלברד מנכ"ל פרטנר, אמר כי מיום היווסדה, הובילה פרטנר את שוק התקשורת בישראל בהקמתה של רשת ה-GSM הראשונה בארץ כמו גם בהקמתה של רשת דור 3 הראשונה שהושקה בישראל. לדבריו, ההסכם שנחתם יאפשר לפרטנר להמשיך ולהוביל את חזית הטכנולוגיה בשוק התקשורת תוך שדרוג היכולות הטכנולוגיות והקמתה של רשת דור רביעי ראשונה בישראל. "הרשת החדשה עתידה למלא אחר הצרכים של לקוחות פרטנר ותביא להגדלה ושיפור מהותיים ברמת הביצועים בכל הנוגע לרשת התקשורת הסלולרית ורשת הטלפוניה הקווית שלה. רשת הדור הרביעי של פרטנר תיצור בידול משמעותי ותעניק ללקוחותיה ערך שימושי וחווייתי משמעותי", אמר גלברד.

תקופת ההסכם היא מיום חתימתו ועד ל-31 בדצמבר 2014, כאשר החלפת מתגי החברה וציוד הרדיו עתידה להתבצע עד סוף שנת 2012.

אבי ברגר, מנהל חטיבת הטכנולוגיות בחברה, אמר כי "טכנולוגיית הדור הרביעי היא פורצת דרך ומהווה פלטפורמה לשימושי דאטה בקצבים גבוהים מאוד ותאפשר יישומים סלולריים מתקדמים".

לדבריו, שדרוג והרחבת הרשת יאפשרו ללקוחות החברה ליהנות משירותי גלישה ודאטה בקצבים של 21 ו-42 מגה ביט לשנייה בדור 3 וזאת כבר בטווח הקצר ומיד עם זמינות הטכנולוגיה וציוד הקצה.

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-252585-00.html

וגם זה בטח בחבילה של 150 מגה ביט יקרה, ש100 מגה מתוכם בכלל מוקצים ל"פורטל", ועבור כל חריגה של 10 מגה, אתה צריך למכור כליה.
ישן 26-10-2010, 15:02
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "חברות מסחריות צריכות לבנות את..."

לא הבנת את הנקודה שלי זיו ואני אסביר אותה שוב ברשותך.

א, אין לי בעיה עם שידרוג התשתית ולהפך זה דבר טוב, אבל לעשות את על הגב של רוב הלקוחות הקיימים, שלא רוצים או לא יכולים לשלם על החבילות החדשות היקרות יותר זה לא הכי הוגן, כאשר כמות קטנה מאוד של לקוחות יהנו בזה בסופו של דבר ויותר מזה, אם תבדוק זה מעלה את מחיר חבילות הבסיס החדשות כל הזמן וזה גם לא בסדר.

ב, אם החברות ישדרגו את התשתיות שלהן וישאירו את מחיר החבילות הקיימות, כמו שהוא למי שיבחר להשאר עם דור 2, 3 או 3.5 זה יהיה הוגן, אבל המצב אינו כזה.

אני אתן דוגמא לי יש קו דור 3, שאני משלם עליו דמי מנוי כל חודש בלי התחייבות ולשדרג חבילה של שיחות/sms/mms או גלישה באינטרנט לא שווה לי. כי כל החבילות החדשות עולות 100 ש"ח מינימום! בעוד אני משלם 32 ש"ח על כל שירותי הבסיס, שיש לי היום ולכן אתה מבין את ההפרשים כאן?
הם לא יכולים להעביר אותי בכוח חבילה ולשנות את התעריף על שיחה או ההודעה או כל דבר אחר בלי הסכמה שלי חוקית.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 26-10-2010 בשעה 15:07.
ישן 26-10-2010, 16:32

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "כי ממה שידוע לי, שדרוג קו ישן..."

א, אתה לא משלם על שידרוג קו, קו משדרגים בדרך כלל עם מכשיר חדש בדרך כלל וזה "חינם", אבל אז יש דמי מנוי, ככה שמדוע לי לשדרג את הקווים הישנים שלי בדיוק?

ב, אני גולש באינטרנט וקורא חדשות ב bbc דרך הטלפון ושולח sms במקום לדבר לרוב, כי אני לא אוהב לדבר בטלפון, ככה שמדוע לי להחזיק דור רביעי (שיהיה כזה) או דור שלוש וחצי, שהוא קו יותר יקר מדור 3?

ג, כל שידרוג עתידי, אם יהיה כזה, יהיה על הקו של הדור שלישי בלבד, כי עליו אני משלם דמי מנוי כל חודש והוא לא חינם.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 26-10-2010, 17:37

בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "בוא נעבור על זה לאט.. אילו..."

שוב
א, אורנ'ג,סלקום ופאלפון רוצות עד היום והיום התחייבות, מסלול יותר יקר ודמי מנוי כל חודש לזמן x ויותר מזה לא מעניין את החברות כיום ולא שילמתי אף פעם תשלום על פתיחת קו חדש אצל החברות אצלן אני לקוח עד היום.

אם שילמת על פתיחת קו, כנראה שעשית משהו אחרת כגון רכישה של מכשיר אצל זכיין פרטי מצד שלישי ואז הלכת אליהן לפתוח קו ולכן שילמת על פתיחה של קו כסף.

ב, החלפת בעלות על קו מאדם x לאדם y, כן עולה כסף גם אם הקו עובר במתנה מאחד לשני.

ישן 26-10-2010, 17:05

בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "ואתה עוד מתפלא שהיום כבר אין מסלולים כאלו?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stoned
אם כל אחד היה "שומר בצד כמה מספרים ליום סגריר" היינו צריכים להוסיף ספרה לסלולרי כל כמה שנים.

א, אתה קפיטליסטי יותר מדי, כי אורנ'ג, סלקום ופאלפון עושות מספיק כסף גם בלי הדמי המנוי, שהן לוקחות היום מכל קו חדש/משודרג מהדור ה 3 ומעלה ואת זה לא לקחת בחשבון.
תכפיל על כל מנוי בסכום 12 ש"ח לחודש וכמה זה מוסיף לחודש לחשבון הבנק לחברות הללו? הרבה מאוד כסף, שלא מגיע להן וכאן הבעיה.

ב, הוסיפו ספרה בעבר ואף אחד לא מת מהסיפור הזה תסכים איתי בזה וזה לא היה כל כך נורא.

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 26-10-2010 בשעה 17:08.
ישן 26-10-2010, 17:51

בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אתה מבלבל בין דמי מנוי ובין דחיפת חבילת תוכן סלולרי בכוח."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stoned
הוספת ספרה כל מספר שנים רק בגלל שיש אנשים שאוהבים לאגור מספרים פוגעת, בסופו של דבר, בכולם.

אתה מוכן להסביר לי מדוע?
אני שמרתי על הקווים שלי ורכשתי קווים חדשים בחינם בעזרת רכישה של מכשירים חדשים במקום לשדרג את הקווים הקיימים הישנים ולכן מדוע אני צריך לומר שלום לקווים הישנים שלי, בגלל שאתה ואחרים או ההורים שלכם לא עשיתם ככה בזמנו? זה נראה לך הוגן?
לדעתי לא ואגב משרד התקשורת והמשפטים מסכימים איתי בנושא, כי עובדה שהקווים האלה עדיין בלי דמי מנוי.

ישן 26-10-2010, 15:33
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
כפי שנכתב כאן - החברות הסלולריות חייבות להמציא את עצמן מחדש כל הזמן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "פרטנר מקימה רשת דור רביעי"

הסיבה לכך היא שכבר קיימים שירותים חלופיים לסלולארי היקר. יש כיום שירותים אינטרנטיים שמאפשרים
שיחות בחינם (דוגמת ספיקו, שאף מפעיל שירות בטא על סלולאריים אמיתיים - ואפשר לדבר דרכו בחינם).
בעתיד הלא רחוק השירותים האלה יכנסו לשלב יותר מתקדם ואף יפעלו על כל סלולארי קיים, בלי מחוייבות,
בלי דמי שימוש - ובמחיר זול הרבה יותר.

אם החברות הסלולריות לא יחפשו בנרות איך לגרום לאנשים לקנות עוד טלפונים - הם תוך כמה שנים לא
רבות ימצאו עצמן ללא עבודה. דור 4 זה עוד בולשיט. אז יהיה בו עוד קצת שיפורים (שלא יהיו משמעותיים).
זה כמו שיחות וידאו שיש בדור 3 - רוב האנשים לא משתמשים בשירות הזה בכלל אף שהוא קיים אצלם.

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 26-10-2010 בשעה 15:35.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:43

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר